- за витамините: давам саностол и витамин С. В началото Ели им се мръщеше плюеше дърпаше но после явно гледайки баткото как се облизва и тя почна
, сега проблема ми е Мити, дадох 30 лв за Марсианци с високо говорител и той не ги хареса - във формички са, дъвчат се със вкус на Ягода... Еличка им се точи ама мама не дава 
- работата: ако няма да почваш работа скоро, т.е като ти свърши платеното майчинство, май е добре за си пуснеш неплатеното докато си търсиш работа. Мисля че и за стаж се води а и за осигуровки няма да те търсят

- кражбата на камиончето с храна : да си призная ми стан смешно

Мишцица, Гери да помага с японския - шегичка
daninka, ще плащаш, че да не си иде гледачката

poohcho, дано не е нещо сериозно. При нас май скоро Т от зъби няма да има останаха и на Еличка само кътниците.
lubricant, и Еличка иска да е на вън. Баща й в чудо се беше видял първите седмици като ги прибираше от ДГ. После установи, че му е по-лесно да остави първо колата и да ги прибере пеш, така след ходенето няма проблем да се прибира.
Vili, и аз съм так все пусто му има какво да се свърши
... а времето лети, а "мамо", "мамооо" не спира Танче, и аз съм си мислела какво би станало, ако ни няма
...както VJG казва каквото зависи от мен за безопасността на всички го правя... в този ред на мисли изпадам в ужас сутрин като видя децата по колите, които ги свалят пред училището/градината, вече почвам да си мисля че това, че са отзад не вързани е добре - возят ги на предната седалка, малчовци по на 3-5 г. сами от майките си или гушнати в скута на майките, детски столчета монтирани на предната седалка - не кошници с гръб на движението...