Звездни компромати- 34 тема

• 33 204
  • 426
  •   1
Отговори
# 120
  • На погрешната планета
Да, наистина зъбите й имаха нужда от ренонт, но за устните не знаех

Мисля,че това е първият клип след правенето на устните и .
http://www.vbox7.com/play:1f91b7f9
Не ми харесва ама никак.

На мен ми допада Blush

# 121
Определено ми харесваше повече без тези филъри,които са и поставили. Между другото наживо не изглежда толкова голяма устата и , явно в клипа са попрекалили с макиажа.

# 122
Аз по принцип си падам по големите устни,но аз съм извратена. Mr. Green Иначе в пъряит клип,след като ги направи изобщо не ги харесах.Вече посвикнах.Зависи в какъв период я виждам на клип или интервю,дали си е слагала скоро или примерно преди 2 месеца.Винаги са различни.

# 123
Аз по принцип си падам по големите устни,но аз съм извратена. Mr. Green Иначе в пъряит клип,след като ги направи изобщо не ги харесах.Вече посвикнах.Зависи в какъв период я виждам на клип или интервю,дали си е слагала скоро или примерно преди 2 месеца.Винаги са различни.

Да,точно така е. Тук стоят по-естествено. http://www.vbox7.com/play:c048a2e3

# 124

четиримата  Peace Преди малко забелязах дребното пинчерче (мисля е такова) вляво на Мария

# 125
# 126
# 127
За съжаление дъщерята на Адам Сандлър прилича изцяло на него.

# 128
Защото това е снимка от началото на кариерата и. Тук дори и татуси няма още:) Сега е рагу и зъби, той алкохола и наркотика не прощава.

# 129

Славче,
дали случайно знаеш как си ги е уголемила - филъри ли, липофилинг ли...?
Много ми харесва как е направена, изглежда много естествена.

# 130
# 131
  • На погрешната планета

Славче,
дали случайно знаеш как си ги е уголемила - филъри ли, липофилинг ли...?
Много ми харесва как е направена, изглежда много естествена.

Не съм Славчето, но точно преди малко попаднах на тази тема в Тялото:D:
Устните на Вероника

# 132
# 133
# 134

Общи условия

Активация на акаунт