Звездни компромати- 34 тема

• 33 211
  • 426
  •   1
Отговори
# 105

Тя Мария е приятелка на Зара,и Зара я накарала да участва,и естествено бяха там със Сираков.
Явно съм доста изостанала, може ли да ме светнете коя е Мария Цветкова, че дори и физиономията й нищо не ми говори  Blush

Новата Плеймейтка. Grinning

# 106
  • София
Ах, жива да не бях - това било новата Плеймейтка, голям пропуск от моя страна  Mr. Green
Колкото до Мария - мисля, че никой не е луд зорлем да се изкарва многострадалец, така че не смятам, че преиграва. Никой не би могъл да е наясно с болките на другите, прави й чест, че е решила да сподели! Аз съм чела, че наистина има много болезнени процедури, така че на чужд гръб е лесно да се говори, да не дава Господ ние да го изпитаме  Peace

# 107
  • Пловдив

Таз първата що така се обезобрази  newsm78

# 108
така че на чужд гръб е лесно да се говори,

На собствения си гръб го говоря  Peace

# 109

Боже,колко са сладки и красиви и тримата.Пожелавам им да са много щастливи.И на Мария едно голямо браво,че притежава такава сила и ценността система и знае кое е най-важното в живота smile3525

# 110
  • София
бебешока на Мария е много сладък  Heart Eyes

винаги ме е впечатлявал с невероятната си прическа
пак той
Geri Haliwell и треньора й крачун и малчо  Mr. Green
Ейми тук изглежда горе долу човешки
Juliette Lewis
Мики Рурк
Ethan Hawke
Aretha Franklin и Tina Turner
не за хора със слаби нерви предупреждавам
Carrie Underwears  със все сливици и пломби  Grinning
Diddy се е поомазал явно не е проблем само при нас
Хоакин един от любимците ми напуска киното
Пинк
Кейт Мос

# 111
kafe, Карчева и другите мацки, които издирвате повече БГ компромати Hug Наш'те са ми по-интересни сякаш! Mr. Green
Вероника я гледах преди месец наживо. Винаги съм мислила,че е сочна и не особено симпатична. А тя се оказа слаба, много красива и есетесвена дама с перфектно тяло. Наблюдавах я от 2 метра.

# 112
kafe, Карчева и другите мацки, които издирвате повече БГ компромати Hug Наш'те са ми по-интересни сякаш! Mr. Green
Вероника я гледах преди месец наживо. Винаги съм мислила,че е сочна и не особено симпатична. А тя се оказа слаба, много красива и есетесвена дама с перфектно тяло. Наблюдавах я от 2 метра.

Тя беше до скоро с по-различно тяло, в смисъл - нормална жена . Но от юни мина на Дюкан и скоро като е видях се беше стопила.

# 113
Е,зъбите,устните и циците са й направени,така че не е от най-естествените,но пък изглежда добре.

# 114
# 115
Е,зъбите,устните и циците са й направени,така че не е от най-естествените,но пък изглежда добре.

Зъбите?

# 116

Зъбите?

Ми да.Не си ли забелязала. Shocked Виж й горните зъби.В което няма нищо лошо,защото имаше нужда,бяха й кривички.Виж я примерно в клипа "Искам те завинаги".Между другото днеска Иванина говореше,че са били при един и същи лекар за зъбите. Laughing

# 117
Евала на жената обаче, всичко по нея стои много естествено и ако няма преди/след никога не би се разбрало.
Единственият и грешен ход беше устата и.

# 118
  • На погрешната планета
Да, наистина зъбите й имаха нужда от ренонт, но за устните не знаех

# 119
Да, наистина зъбите й имаха нужда от ренонт, но за устните не знаех

Мисля,че това е първият клип след правенето на устните и .
http://www.vbox7.com/play:1f91b7f9

Не ми харесва ама никак.

Общи условия

Активация на акаунт