Звездни компромати- 34 тема

• 33 199
  • 426
  •   1
Отговори
# 150
На мен ми се отварят...
Какво им е на краката на Алисия newsm78 Обелена кожа...

# 151
  • София
Ейми Уайнхаус вилнее в Северен Лондон
пак тя преди време снимките й ми действаха доста шоково, сега вече ги намирам за съвсем естествени
Агилера и половинка ааа, този път мъжът й е изневерил на стила си - без задължителната карирана ризка е!
Линдзи и Саманта
Джесика Алба с мъжа си много е хубава
Дженифър Анистън с някакъв младеж този май го спрягат за новото й гадже, но ме мързеше да прочета статията
Гуинет Полтроу

# 152
# 153
# 154
# 155

Няма по-грозно същество на световната сцена от това чудо  ooooh! Sick

Sick Sick Абсолютно недоразумение  Sick Sick

# 156
# 157
Десислава да няма предпочитания приятелите и да се казват Галин.  Mr. Green

# 158
# 159
# 160

Сергей Станишев връчва диплома на млада социалистка. Направо още малко език ще й пусне. А младата социалистка пърхаща от щастие стои и чака Серго да я награби и нацелува. Ето текста :
Цитат
Председателят на Висшия съвет на БСП и премиер Сергей Станишев връчи сертификатите на 77 випускници по политически мениджмънт към проекта „Академия за социална политика”, който се реализира от Института за социална интеграция, предаде репортер на Агенция “Фокус”. В обучението са включени млади политици от две политически партии – БСП и Движението за социален хуманизъм. Обучението е преминало в 3 групи. Участниците са преминали през 6 обучителни модула. Днес, преди връчването на сертификатите, е приключил стажът на младите политици.

# 161
# 162
  • на село

Един път да ми хареса прическата на Виктория!  Peace

# 163
А много е хубав, направо.....

# 164
  • София
Сара Джесика Паркър
Ева Лонгория да не би стилистът й да е бил в отпуск?!
Чарлийз Терон струва ми се, че фотографът се е въргалял по тротоара, за да я снима  Mr. Green
Линдзи и Саманта тези двечките се скъсват да позират заедно...

Общи условия

Активация на акаунт