Звездни компромати- 34 тема

• 33 063
  • 426
  •   1
Отговори
# 195
Аз също много я харесвам и то не защото е красива ,а защото е чаровна и интересна -аман от типични красавици ,ала кукла Барби със еднакви чипи нослета ,пърхащи мигли и цици 350 кубика.

# 196
  • Луната ни пази
И на мен много ми харесва. Освен това е една от актрисите с най- стабилен брак в Холивуд. Въобще според мен е страхотна и като личност (не че съм имала лични контакти с нея, но от прочетено, чуто, гледано Simple Smile )

# 197
  • София
Моето мнение за Сара Джесика е, че е откровено грозна  Mr. Green Не харесвам конски физиономии и криви крака... в този отбор включвам и Теди Велинова (без кривите крака)! Колкото до стабилния й брак - лесно можеш да заблудиш дори родителите си, пък камоли нас простосмъртните, т.е. това само те си знаят  Peace Не коментирам личността й, защото не сме близки приятелки!

Никол Кидмън
пак  моята любимка винаги е с перфектно опъната кожа, какво ли й коства всичко това...
Чарлийз Терон с готин кавалер това модно недоразумение с нея е Джон Галиано, брей имало циркаджии не само сред нашето чалга съсловие  Mr. Green
Бритни с много скромна блузка
Бранджелина много секси мустак е извапцал Брад
пак те

# 198
# 199

Бранджелина много секси мустак е извапцал Брад
пак те

не знам Анджелина как го прави, но винаги ми харесва как се облича. Не харесвам изцяло черно облекло, но на нея стршно много й тича. Като се замисля, не помня да съм видяла снимка, на която се е облякла кофти  Peace евала

# 200
# 201
Зейнеб изглежда много добре

# 202
Никол Кидмън
пак  моята любимка винаги е с перфектно опъната кожа, какво ли й коства всичко това...
Много литри ботокс и хиалуронова киселина...

Никол Кидмън
Гърдите на Пола Абдул
О, Алиша!

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 19:38 от Балу

# 203
# 204
  • София
Дженифър Анистън с Джон Майер  пише, че този е новото й гадже, лично на мен ми изглежда доста неугледен...
пак те  този момък май е доста по-младичък от Джен или така ми се струва?!
Ейми Уайнхаус  всеки път като й видя прическата, имам чувството, че някое птиче всеки момент ще излети от нея  Mr. Green
Джесика Симпсън  тази дамска чанта е с големина на средно голям сак...

# 205
Много литри ботокс и хиалуронова киселина...

И муцката е пипана, преди нямаше такива устни  Peace

Цитат
МалиииИ, не мога да повярвам, много зле  #Crazy

# 206
# 207
И муцката е пипана, преди нямаше такива устни  Peace
Не съм сигурна, ама знам ли като гледам вторите снимки... Thinking
Никол Кидмън и пак

Дженифър Анистън с Джон Майер  пише, че този е новото й гадже, лично на мен ми изглежда доста неугледен...
Ми те вече се разделиха, май Rolling Eyes Даже някъде се писа, че пак щели да се събират с Винс Вон. Thinking

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 20:16 от Балу

# 208
# 209
Вики Бекъм глези най-малкия й син   - - - > > > http://hollywood.log.bg/article.php?article_id=15283 

Безсрамната Парис иска принц Уилям за гадже   - - - > > > http://hollywood.log.bg/article.php?article_id=15285

Агилера не може да отслабне  - - - > > >  http://hollywood.log.bg/article.php?article_id=15281 

Общи условия

Активация на акаунт