Звездни компромати- 34 тема

• 33 044
  • 426
  •   1
Отговори
# 240
Сури Крус
шанън Дохърти
Хю Джакмън
Аштън Къчър
За роля ще да е

По повод на Анджелина, казала го е самата тя...
Цитат
Posted November 14, 2008 at 2:57 am  by: Sparkle-C
I won’t work again probably for another year,” she says. “So maybe it’ll be once a year, then maybe it’ll be once every three years. I have a lot of children. I have a big responsibility to make sure that they’re growing right and that they have got us there for them.”

# 241
Аз като по-малка и не мога да си спомня:
Имало ли е деца като Сури Крус,Шайло и още няколко "звездни" , чиито снимки така да заливат медийното пространство? Мисълта ми е,че докато станат на 20, вече ще са ми втръснали и далеч няма да са ми интересни.

# 242
  • Canada

Много яко  Joy "Run, Angelina is comming...." Joy

# 243
  • София
Аз като по-голяма да ти кажа, че не е имало толкоз снимки, понеже интернетът или още го нямаше, или не е бил толкова масов и достъпен  Mr. Green

# 244

Налудничава ми е меко казано... те двамата бяха правили секс помежду си, нали? Имам предвид Анджелина и брат й...

# 245
Налудничава ми е меко казано... те двамата бяха правили секс помежду си, нали? Имам предвид Анджелина и брат й...
Shocked Confounded Отврат!  ooooh! Знаех си, че не случайно не я харасвам!

# 246

Ееее стига де ,целунаха се веднъж на някъкви награди беше ама чак пък секс....това на развален телефон ми прилича  Joy

# 247
Ееее стига де ,целунаха се веднъж ...
КАК се целунаха? Щом се коментира тази не толкова братска целувка...

# 248
Ееее стига де ,целунаха се веднъж на някъкви награди беше ама чак пък секс....това на развален телефон ми прилича  Joy

Не говоря за целувката на наградите, чела съм го няколко пъти на различни места... Confused

# 249
# 250
Ееее стига де ,целунаха се веднъж ...
КАК се целунаха? Щом се коментира тази не толкова братска целувка...
Да спор няма целувката не беше много прилична  Sick

# 251
Пето дете ли чака Анджи или бъркам?

# 252
  • София
Пето дете ли чака Анджи или бъркам?
newsm78 Според мен тя в момента има 6, значи ако е бременна трябва да чака 7-мо.

# 253
Колко е родила питам, в тази бройка май влизат и осиновените дечица..

# 254
Има 3 родени и 3 осиновени Crazy

Общи условия

Активация на акаунт