Звездни компромати- 34 тема

• 32 995
  • 426
  •   1
Отговори
# 285
Днес!? Grinning Пък ние точно за нея си говорим Laughing

за непросветените - коя е тя?

Сестрата на Джесика Симпсън.

http://i.realone.com/assets/rn/cms/2004/large/Ashlee_Jessica_Sim … _-_lg.6420413.jpg

# 286
Деси Слава има 1000 % операция на корема след това отслабване.

# 287
Не мисля.Първо тя корем никога не е имала,а и позата в която е,изглежда прекалено хлътнал.

# 288
Аз мисля,че в Брадъра имаше корем  newsm78  А това което виждам,направо все едно са си я рязали,не може да отслабнеш толкова и да не ти виси кожа.

# 289
  • на пистата
Аз мисля,че в Брадъра имаше корем  newsm78  А това което виждам,направо все едно са си я рязали,не може да отслабнеш толкова и да не ти виси кожа.
може може,аз бях 80кила ,но корема сега ми е супер,сега съм 55

# 290
ooooh! благодаря за инфото!

# 291
Ахче Деси никога не е имала голям корем,та чак да има какво да й увисва. Виж й клипчетата в вбокс-а от ВБ или от Пей с мен,и ще видиш.Да не говорим и че е свалила 7кила,не е кой знае колко.

# 292
 Rolling Eyes  ъъмм май "проблемът е в моя телевизор" . На мен Деси Слава ми изглеждаше огромна,много пълна и ми се вижда,че е свалила 17кг. Както и да е. Явно съм с грешна преценка.

# 293
  • София
Деси може и да е закръглена, но има много стегнато тяло. Корем не съм виждала да има - ни на живо, ни по тв-то. Не мога да преценя с колко е отслабнала, но нали наскоро се хвалеше, че е постигнала заветните 90-60-90.

# 294
Ах'че стига бе,чак пък огромна.Винаги е била закръглена,но пък огромна.И самата тя си каза че е отслабнала толкова,ето:

http://izvesten.com/content/view/150/59/

По бански във Вип Брадър

И тука я има на много места по бански и т.н.,дето й се вижда корема.

# 295
Е сега е слаба доста и няма корем.

# 296
Rolling Eyes  ъъмм май "проблемът е в моя телевизор" . На мен Деси Слава ми изглеждаше огромна,много пълна и ми се вижда,че е свалила 17кг. Както и да е. Явно съм с грешна преценка.

Тя е доста ниска, нормално е 7-те й свалени кг да изглеждат повече  Peace

# 297
# 298
а какво стана с Милена от Острова на изкушението? Беше ми страшно симпатична, макар и леко меланхолична.

# 299
а какво стана с Милена от Острова на изкушението? Беше ми страшно симпатична, макар и леко меланхолична.

Нищо интересно.Жива и здрава,без Филип и така.

Общи условия

Активация на акаунт