Звездни компромати- 34 тема

• 32 960
  • 426
  •   1
Отговори
# 330
Само на мен ли ми се струва или на Уауу снимката на Мария краката и изглеждат странно резнати/фотошопнати?

# 331
Само на мен ли ми се струва или на Уауу снимката на Мария краката и изглеждат странно резнати/фотошопнати?

Не ти се струва,така е.

# 332

Чудно защо?!  Rolling Eyes Те и без тва са и тънки за тялото, и като е толкова миниатюрна защо си ги прави тез огрооооооомни прически , главата и става колкото тялото, че и по голяма.  Laughing

# 333
Линдзи Лоън - грам не ме кефи това момиче

ПС: Е добре де, може ли толкова очевадно да те резнат... Сещам се за една снимка на Андреа в някоя от старите теми, дето бях постнала... с едни вълнисти от фотошопа крачета.

# 334
много е несъразмерна на тази снимка, а крачетата очевадно са фотошопнати и то много грозно

# 335
А на Мария все едно са летви,така отрязани.Супер зле. ooooh! Да кажеш да е някоя дебелана да трябва да режат кой знае колко,а те не могат една лека обработка да направят. ooooh!

# 336
Да де, то и Андреа не е никак едра, даже напротив. Ама с желанието си да станат по-по-най се правят направо на маймуни.
Любимата ми снимка  Laughing Laughing Laughing Носа е великолепен.

# 337
Да де, то и Андреа не е никак едра, даже напротив. Ама с желанието си да станат по-по-най се правят направо на маймуни.

Добре де, то се вижда от 500000 километра, че е фотошопнато. Да пипат, ама тези, които могат. Или си мислят, че хората трева пасат??? Дори да не й е перфектен носа-няма хора без дефекти, а нали малките недостатъци ни правят по-чаровни!

# 338
Ауууу,просто култова снимка. Joy Joy Joy

Пуснали са новият клип на Деси Слава,ако на някой му е интересно : Цък

# 339

като водосточна тръба  Mr. Green

# 340
# 341
# 342

Тоя е много слаб ,не е Гальо вафлата. Mr. Green

# 343

Според мен е Стефан Митров  newsm78

# 344

Общи условия

Активация на акаунт