Звездни компромати- 34 тема

• 33 028
  • 426
  •   1
Отговори
# 405
# 406
# 407
  • на село
Кейт Мос на колко години е? Върти ми се из главата, че е някъде на моя възраст, а ми се струва доста състарена... Thinking

# 408
  • София
Хич не ми харесва как я обличат Сури,все е с някакви черни дрехи,ето сега със синя рокля,черен чорапогащник и червени обувки,нз не им разбирам вкусът. Rolling Eyes

# 409
Хич не ми харесва как я обличат Сури,все е с някакви черни дрехи,ето сега със синя рокля,черен чорапогащник и червени обувки,нз не им разбирам вкусът. Rolling Eyes

Няма как да го разбереш, то това не е вкус а кич.

# 410

Незнам за дрехите ,но ми прави впечатлене ,че те двете най много се въртят по улиците  Crazy сякаш по цял ден обикалят ,само тук в темата колко техни снимки са пускани...

# 411
и лак на ноктите, поне е тон с обувките Crazy
Иначе е мнооого сладка. Някъде бях чела че и боядисват косата Rolling Eyes

# 412
  • София
Вече нищо не би ме учудило - Анджелина Джоли нали боядисва перчемите на Мадокс и Пакс на рижави кичури, пълна отврат...

# 413
Вече нищо не би ме учудило - Анджелина Джоли нали боядисва перчемите на Мадокс и Пакс на рижави кичури, пълна отврат...

ОХ,много МЕ КЕФИШ.Все ще напишеш нещо забавно,на всеки твои пост се радвам..

# 414

Според мен пък кичурите са руси и сини, но не знам дали не съм видяла нещо различно от това, което имаш ти предвид или зрението ме мами

# 415
мацки, как си сменяте никовете ей така?
прифил и потребителски настройки Wink

мерси, много съм застреляна  Hug

# 416
  • Smallville

Незнам за дрехите ,но ми прави впечатлене ,че те двете най много се въртят по улиците  Crazy сякаш по цял ден обикалят ,само тук в темата колко техни снимки са пускани...
Вече имам чувството,че ги познавам лично Tired

# 417
# 418
  • София

Според мен пък кичурите са руси и сини, но не знам дали не съм видяла нещо различно от това, което имаш ти предвид или зрението ме мами
Не ми стана ясно къде е драмата в поста ми - казах го това по повод предишен пост  Peace
Преди бях пуснала снимки на тези двамката с боядисани перчеми, може и руси да са били, няма да издребняваме  Mr. Green Някакси не ми се връзва 5 годишни момченца да се кипрят на кичури, повече им подхожда на живущите в Столипиново, които все още спазват тази модна тенденция в мъжките прически!

# 419

Общи условия

Активация на акаунт