Великобритания - тема 19-та, последна тийнейджърска (пак празнична)

• 32 186
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
  • Там някъде......
Изпратете някой сайт за автомобили втора ръка за Англия !Вие сте

# 181
селянче, (от къде го измисли тоя ник, чак ми е неудобно да се се обръщам към теб така:-))) изглеждат страхотно и ще взема да поръчам, много благодаря !!! Hug

мили мами, имам и друга тревога, днес ми дадоха от градината 4 текста на песнички, които моят образ трябва да научи да пее за коледното парти. не знам как ще стане, ама ще се пробваме. намерих в нета 3 от тях (frosty the snowman, jingle bells и santa claus is coming to the town), но christmas pudding не ми излиза никъде, освен някакъв вариант на френски. помагайте моля, аз само jingle bells знам, другите са ми абсолютно непознати.

# 182
Ето текста  Simple Smile; по мелодията на френската Frere Jacques (http://www.youtube.com/watch?v=cxQFezVLmM8)

Christmas pudding, Christmas pudding
Steaming hot, steaming hot
Pour on the custard, pour on the custard
eat the lot, eat the lot

# 183
много благодаря, текста ни го дадоха и сега като я чух се сетих, супер си!

между другото, докато търсих песничките за градината попаднах на това и смятам да го запиша на децата:

http://btjunkie.org/torrent/Childrens-Music-Mega-Collection-91-A … 597e101eeb0e03da2

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 18:05 от S T A R D U S T

# 184
селянче, (от къде го измисли тоя ник, чак ми е неудобно да се се обръщам към теб така:-))) изглеждат страхотно и ще взема да поръчам, много благодаря !!! Hug
От село съм, затова Simple Smile
Ние почнахме с "книгата", а после минахме на "играта", изключително съм доволна и от двете! Единственото неудобство е, че ще трябва ти да триеш с гумичката, когато искате да повторите дадена книжка.

# 185
  • На село (близо до Лондон)
Гледам пишете за четене/писане на англ/български и аз да се включа Embarassed

Филип почна училище септември месец и там се учи да пише и чете. Записала съм го на българско, неделно училище, което е за 3 часа в събота. Събират се 4-5 деца на възраст между 4 и 13 години, но с долу-горе едно ниво на писане/четене на български. Филип му харесва и се справя и с двата езика, въпреки че знаеше англ. букви от градината. Училището е в Съри и ако някои се интересува мога да дам координати. Децата ходят с удоволствие, говорят си на български (повечето време), а мамите/татковците имат малко почивка Party.

Питах и Денис дали ще го вземат там да се учи, но малък бил още - ще чакаме  Tired

# 186
Да Ви почерпя за здравето на моето голямо момче, което днес стана на 5 години!!!

http://home-and-garden.webshots.com/photo/1210286158055469230BPhSGl

Много беше въодушевен и чака утре партито си !!!:lol:

# 187
GI, да ти е жив и здрав Филип Емилиан, много да те радва и да има най-щастливото детство!
интересувам се от адреса в съри, доста по-близо ни е от това в удгрийн. (може и на мен да ми е старо инфото)

# 188
GIЧестит рожден ден на Филип. Весел празник с много игри и веселие.

Скоро те сънувах, ти гладеше а Денис си играеше кротко до теб. Аз се депресирах, че само аз не мога да гладя докато бебето ми е будно Embarassed

# 189
Скоро те сънувах, ти гладеше а Денис си играеше кротко до теб. Аз се депресирах, че само аз не мога да гладя докато бебето ми е будно Embarassed

Троли разсмя ме много Laughing сигурно си сънувала тази GI преди да тръгне на работа, която готвеше (и кейкове печеше), гладеше, чистеше всеки ден и водеше децата на плейгрупи, библиотека и тн. Хич не се депресирай сега не е така Peace. Последната седмица (имах инспекция от MHRA- регулатора за УК за лекарства и здраве) и децата си ги виждах само между 6 и 7 вечерта докато заспят Embarassed, къщата изобщо не се чистеше и тн....
Радвай се на Лео че бързо растат и не се тормози с гладене/чистене Whistling

STARDUST ще ти изпратя адреса на лични

# 190
GI да ти е живо и здраво порасналото момченце! Много да ви радва и вие да сте здрави, че да си го гледате!

За нас е малкто рано за четене и писане (Софи е почти на 15 месеца), но ако искаш пусни адреса на това неделно училище в Съри и на нас... Благодарим предварително и весел празник!

# 191
Момичета, здравейте!

Предварително се извинявам, че нахлувам в темата ви...

Не е, за да ви агитирам да се решите да "напълните" къщата си Wink с деца  Grinning Grinning Grinning

Бих искала да помоля за услуга...

Търся мама, която вече е поръчвала играчки от http://www.toysrus.co.uk - online имам предвид...
И ако има такава, бих искала да попитам дали ще бъде съгласна да поръча няколко играчки и за моите деца, след като предварително преведа пари за това, разбира се?

Не мога да направя поръчка с моя карта, т.к. не доставят в чужбина, а в същото време искат адреса на картата да отговаря на адреса на притежателят й (за сигурност)...
Изключение правят, ако вече е поръчвано с тази карта (за това и търся мама, която да е правила on-line поръчка от този магазин) - тогава вече доставят и на друг, алтернативен адрес...
Аз съм намерила фирма, която да донесе играчките до България... но няма как да ги поръчам...

И за да стане по-ясно (защото не съм сигурна, че обясних всичко, както трябва  Blush) ето тук може да прочетете изискването им: http://www.toysrus.co.uk/info/help/trubw-help-orders.jsf#11  или по-точно:

"Can my order be delivered to an alternative address or to multiple addresses?

The 1st order you place with Toysrus.co.uk must be delivered to your registered home address. This is due to stringent security procedures to protect our customers against fraud.

However any subsequent orders you place with us can be sent to an alternative delivery address. Alternative delivery addresses can be registered on your account when you place a new order, or by going to the “My Account” page on our website."

Благодаря на всички за търпението и вниманието!  Hug Hug Hug
Усмихната и приятна вечер!!!   bouquet

# 192
GI, честит празник на детенцето ти! Да ви е живо и здраво и много да ви радва!

Маминка, за съжаление не мога да помогна. Не искам да те разочаровам, но то не е ли малко късничко вече за поръчки, може да нямат някои от нещата в наличност, да ги доставят късно и да не пристигнат при вас в България навреме за Коледа?

Момичета, днес в супера чух българска майчица да говори с детенцето си. Напълни ми се сърцето! Едно хубаво момиче, говореше много приятно на детето, едно хубаво и послушно дете.... Идеше ми да им се хвърля на врата и да ги моля да бъдем приятели. Мен май ме притиска вече носталгията, а само месец и нещо съм изкарала тук...

Коледният сезон вече сме го открили официално у нас. Елхата я наредихме с плетени и дървени играчки, по 3 пъти на ден я пренареждаме, събираме рецепти за меденки. Но гледам съседите направо състезание правят кой повече украса ще сложи на къщата. Висящи, мигащи, каскадни украси, чудо просто! А пък аз се чудя какъв клон да свия на сурвачка...

# 193
  • UK/София

GI , да ти е жив и здрав рожденника!  bouquet

Мари, разбирам те HugТова е нормално за начинаещ в чужбина Simple SmileЗащо не отиде при жената да се запознаете?Няма как да познае, че си от България.Или ще си паснете, или не - от опит глава не боли.Но носталгията и аз я минах трудно......все някога ще свикнеш.Да те успокоя - още нямам и аз фурна Simple SmileЦялата работа на Бритиш газ ми прилича на източване на застраховката.Два пъти идват, не откриват къде е теча.Дойдоха да разбиват къщата, на два документа бяха написал, че има теч в кухнята.Да, но един момък се качи на втория етаж и за секунди откри теча там, а неговите колеги бая време се въртяха на същото място и не откриха нищо.Как така стана, че кухнята е на първия етаж, а има теч на втория не разбрах.И оправиха всичко, показаха, че грила на фурната работи, тръгнаха си и установих, че самата фурна не работи.Май са забравили да я свържат.И така следващата седмица пак няма да мърдаме и ще чакаме Бритиш газ........... LaughingСтана ми ясно защо на Мишолина са й "любимци" Simple Smile

Maminka  ме помоли на ЛС за подаръците, звънях в магазина, но отказват първа поръчка да направят на различен адрес.Дано някой да може да помогне.

# 194
Биляна, благодаря ти за другарското рамо. Този форум ми е малък отдушник и ми действа много, много добре! Ами досрамя ме, затова не му се обадих на момичето, уж не съм от срамежливите, ама да не ме помисли за откачалка и да не се излагам... А така я харесах, напълни ми сърцето, че е наше момиче! Едно гиздаво, стегнато такова...

Този Бритишгаз и аз започвам да го недолюбвам вече като ви чета патилата. Хайде, да ви дооправят нещата, че празникът хлопа на вратата вече! Тез деца хранене искат!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт