Времето толкова бързо върви, наше Януарче корица краси

• 11 359
  • 279
  •   1
Отговори
# 240
Стига бе, какви са тия диагнози  Shocked
Дано да не е това  Praynig  Praynig  Praynig

# 241
  • София; Дружбето
Ужас. Дано  е инфекция в този случай Praynig

# 242
 Shocked Сту, моля се всичко да е наред Praynig Не знам как да пожелая инфекция, но онова другото хич не мога и да го напиша, така че нека е по-малкото зло! Прегръдка на теб и малкото слънчице!

# 243
Дано всичко е наред с Ая... целувки!!!!

# 244
  • Варна
Това звучи повече от страшно- изпращам много сили на Ая да се справи бързо с болестта и на Сту- да е силна и много кураж. Дано диагнозата не се потвърди!!! Hug

# 245
Дано да е инфекция и всичко с Ая да е наред.  Praynig Сту прегръдки на теб и Ая.  Hug

# 246
  • София
О нееее, милото дете, направо ми настръхнаха косите Shocked. Иве доклладвай ни ако разбереш повече, дотогава ще стискаме палци и ще се молим за малката принцеса  Praynig Praynig Praynig

# 247
Ужас!  Sad

Милите те! Ще се моля от все сърце да е нещо безобидно и скоро да са си в къщи! Praynig Praynig Praynig

Стилияна, много кураж, пращам ти цялата си положителна енергия  Hug Hug Hug

# 248
  • София
Много сили и кураж за Сту и Ая  Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug
Да сте здрави всички, дано няма други такива новини!  Hug
Ним, за вас специално  Hug

# 249
Ох,баси,даже незнам какво да кажа..звучи адски страшно...Дано да е малкия дяввол и да не е тая диагноза..Сту,прегръщам те и стискам палци всичко с Ая да се размине само с инфекция. Praynig

# 250
И аз не знам какво да кажа.... Sad Откакто прочетох поста на Ив, се притеснявам за Ая и само това си мисля. Моля се , дано всичко да е наред с детето Praynig Praynig Praynig

# 251
Сту, искрено се надявам бързо да се оправите и дано не е това, за което се съмняват лекарите.  Hug

# 252
Ива, дръж ни в течение! Това с Ая е ужасно, дано всичко е наред ! Кога е станало2

# 253
Пожелавам и на Ая,и на мама да се приберат скоро вкъщи бодри,засмени,и с румени бузи! Hug Никакви инфекции,никакви епилепсии.Просто край на болестите и скоро отново в темата!!! Hug Hug Hug
Ния днес няма никакви точици по тялото.Шарка,ама  друг път ще се окаже в крайна сметка май Thinking ooooh! Simple Smile

# 254
Ама, че кошмар......Стилияна, Ая  Praynig Дано наистина е от температурата.

Общи условия

Активация на акаунт