Времето толкова бързо върви, наше Януарче корица краси

• 11 335
  • 279
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Много, много положителна енергия за Сту и Ним.  Praynig Praynig Praynig
Хайде момичета да свършва черната серия и да се похвалите със здрави дечица  Hug   Praynig   

# 271
Миличката Ая Hug Hug Hug И от мен  много положителна енергия и това да е последната черна серия Hug Hug Hug Heart Eyes

# 272
Не е епилепсия! Амин!  Hug Сту чака резултатите от кръвната картина и ще се знае повече...  Tired

Слава Богу! Hug

# 273
  • София
Слава Богу Hug Сега чакаме Ива да съобщи, че чака близнета, за да разведри обстановката Blush(не мъй како)

Да ти се върне по 2! Котката ти да завиди на четиризнаци!  Mr. Green

# 274
Не е епилепсия! Амин!  Hug Сту чака резултатите от кръвната картина и ще се знае повече...  Tired

Слава Богу!

# 275
Най-после добри новини.  Hug
Ним, как е ръчичката на Симона? Търпи ли превръзката?

# 276
# 277
Отидох  в  новата тема,щот наистина съм подпийнала  Blush Напоследък си попийвам по неколко винца вечер.... Wine Glass

# 278
Ох, настръхнах, като прочетох последните 2 страници!
Много, много се радвам, че гърчът на Ая е бил фибрилен! Дано никога не се повтаря! Ив, имаш ли информация при каква температура го е направила? Господ да ги пази!
Ним, прегръщам ви силно, силно, силно! Не знам какво да кажа! Дано вече се свърши вашата черна серия!

Всички в мислите си сме с вас, момичета!

Мимка, а ти не се давай! Аз пък от опит знам, че понякога и поставянето на въпроса ребром не решава пролема. Аз, за съжаление, имам свое си виждане, което гласи - Кръвта вода не става (всеки да го разбира както си иска). Само ти пожелавам много сила, нерви и търпение! Сигурна съм, че нещата ще се оправят!

Аз пък сега съм се ошашкала за нещо, което на фона на вашите проблеми е направо смешно, ама да си споделя, че няма с кого - одеве докато къпех Виктория и бях накиснала едни нейни дрехи в един леген с препарат, и като го изхвърлих и налях вода да го изплакна, и диването за секунди го вдигна и отпи една глътка, и сега се притеснявам да не й стане нещо. Нямах смелост (отново) да я водя да й промиват стомахчето. Сега ми е много притеснено да не й стане нещо.

Стискам палци на всички за лека и спокойна вечер!

# 279
Мимозка, поне не е пила концентат, а след това като си сложила вода. Следи я, надявам се да и няма абсолютно нощо.
Моят пък вчера намерил коричка хляб на терасата  newsm78 и си я изял, баща му видял, че е твърдичка, ама решил че аз съм му я дала.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт