Времето толкова бързо върви, наше Януарче корица краси

• 11 342
  • 279
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Стилияна, Ая   Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 256
Оф, аман...  Tired
Така се притесних...
Изпращам силни положителни емоции и цялата си енергия на Сту и Ая! Дано е малкия дявол и тоя гърч да е от висока Т.  Praynig Praynig Praynig
Силно ви прегръщам! Hug Hug Hug
Ив, дръж ни в течение  Hug Peace

# 257
  • София
Пак аз и пак - с лоши новини: Симонка на Ним снощи се подпряла на печката-камина и... отървали са се с шок, рев и превръзка в Пирогов (изгаряне 1-ва степен, слава Богу!)!  Confused Случайно ги засякох в МОЛ-а и съвсем се вкиснах...

Няма какво да се каже, чакаме резултатите от ЕЕГ-то на Ая, но Сту не отговаря и по-добре да не я безпокоим, докато сама не ни се обади...

Весни, всичко и при Симонка, и при Ая се е случило снощи.

# 258
  • София
А, Сту утре има рожден ден...  Tired Баси и Сатурн-а, баси и дупката....

# 259
БАСИ,ДНЕС САМО ЛОШИ НОВИНИ ЛИ?Дано децата бързо се оправят и майките да имат сили да издържат...На Ним доста й се насъбра...прегръдки Нимски,с теб сме ,а също и със Сту...........

# 260
Ним, и за теб и Симонка силни прегръдки  Hug

# 261
Ним, Симонка-бонбонка прегръщаме ви много Hug

Продължавам да се моля за Ая и Стлияна, дано е най-малкия дявол!

И да си пожелаем вече само хубави новини да има в темите ни. Стига болести и болници!

# 262
Привет,отдавна не ми е оставало свободно време да пиша,и когато най-накрая успях да ви прочета,направо настръхнах.Каква е тази черна серия #Crazy.Стискам палци на всички болнички PraynigДано бързо оздравяват и само хубави новини да четем.
Ним,много ви се струпа.Пожелавам ти оттук нататък да споделяш само за усмивките на Симонка и положителни еМоции около нея!
Елеонора,съжалявам за загубата ти.Дано скоро видим нова лентичка в подписа ти!!!!
Колкото до мойто диване исках да се похваля,че е голям бърборан.Вече говори почти всичко.Прави изречения като:"Мамо,ейа базо тук игайм колите." или "Кики иска игае наън детата" и др.

# 263
Дано всичко с Ая е наред. Много кураж и търпение пожелавам на Стилияна. И дано получи само хубави новини по случай рождения си ден утре!

Ним, и на вас  Hug

# 264
Симонка, Ним, силни прегръдки и за вас.  Hug

# 265
  • София
Здравейте и благодаря на всички ви за милите думи! bouquet Снощи преживях поредната порция безсилие и самообвинение в едно, надявам се това да е за последно, че на горкото ми малко фъстъче какво ли не му се струпа през последния месец и нещо Confused

Моля се за Ая да е малкият дявол и гърчът да е фебрилен! Praynig Сту, много сили, с теб съм.

# 266
  • София
Не е епилепсия! Амин!  Hug Сту чака резултатите от кръвната картина и ще се знае повече...  Tired

# 267
  • София
Иве, вече ме е страх да те чета,време е вече да извадиш торбата с добрите новини. Дано утрешния ден е по - добър от днешния!Моля се за Ая и Сту Praynig Praynig Praynig.
Ним прегръдки за теб и Симонка Hug.

# 268
  • София
Не е епилепсия! Амин!  Hug Сту чака резултатите от кръвната картина и ще се знае повече...  Tired
Hug Hug Hug

# 269
  • София; Дружбето
Слава Богу Hug Сега чакаме Ива да съобщи, че чака близнета, за да разведри обстановката Blush(не мъй како)

Общи условия

Активация на акаунт