Времето толкова бързо върви, наше Януарче корица краси

• 11 355
  • 279
  •   1
Отговори
# 90
Селма , Преслав е роден на 19.01.2007  Mr. Green та може да се каже, че са на едно дередже с Алекс  Wink Иначе мисля, че му говорят и на двата езика (надявам се  Rolling Eyes). Знам със сигурност обаче, че заспива с български революционни песни, че брат ми други не знае  Joy
Но това, което ми направи голямо впечатление е, че думичките, които казва ги научи от Веско  Grinning

Попитах,защото в Русия обикновено не се говорят други езици,освен руски...особено,ако майката е рускиня....
   Моят баща навреме така и не успя да ме научи на български.За целта му се наложи  да ме прати чак в България. Laughing  Hug

# 91
Селма, караш ме да се замислям  Rolling Eyes Може ли брат ми да ме лъже, че учи племенника на български  newsm78 Карай да е весело, като идва в Бг ще се научи покрай братовчедите си  Mr. Green
Веско също е с разстояние между зъбките, ма аз все си виках, че късметлийте били така  Rolling Eyes
Нашия човек обаче има друг проблем - продължава да се лигави  Rolling Eyes От вереме на време, да не кажа често си му потичат лигите, като при никненето на зъбите и съответно блузата му става мокра. Има ли друго януарче с подобен на нашия проблем  newsm78
Ним пожелавам бързо оправяне на Симонка и на всички болни януарчета  Hug
Мимозка не изчезвай за толкова дълго, че ми липсваш  Hug

# 92
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Добро утро януарска мафия.Надявам се кафето вече ви е готово,децата са послушни, а мъжете ви готвят и перат Mr. Green Mr. Green :color]

Бръмболина, как мина операцията Thinking Как е мама Hug Ти как си Heart Eyes

Ние след малко излитаме за окръжна болница, мъжът ми го закъса с кракът и се налага спешна консултация с ортопед - нещата не са никак розови, но се надявам бързо да се върне в релси,че той ми е много важен кадър в моята малка семейна ферма  PraynigCrazy Thinking

Вие се поддържайте в добро здраве, бъдете сигурни ,че чашите са винаги пълни/може и с кафе Mr. Green/, и се надявам с част от вас да се видим днес в Костинбродско Peace

# 93
  • София
Манга пуши трева! Или са и объркали гъбите с халюцогенни! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 94
Добро утро с чаша кафе пред компютъра.  kaffeetrmker_2Едвам гледам днес, но сама съм си виновна, че снощи се наслаждавахме на тежка алкохолна вечеринка с много приятели. След малко отивам да си взема детето и се чудя как ще се гледаме днес #Crazy

magnoliamm, да се оправи бързо Рик и да продължава да ти помага.

Весело изкарване днес в Костинброд.

# 95
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Манга пуши трева! Или са и объркали гъбите с халюцогенни! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ейййй, не спря да ссссъскаш бе Twisted Evil Mr. Green Погледни го от този ъгъл - Манга се опитва да бъде позитивна, и ако поне една от вас накарам да се усмихни - за мен е победа Grinning Grinning

Обичам те - въпреки тебе Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green Crazy Mr. Green

# 96
magnoliamm, мама е добре след операцията, днес я изписват и чакам баща ми да си я докара. Единственото някакъв дренаж трябва да стои още една седмица, но ще идва сестра, която да го сменя. Позитивно настроена е за сега майка ми, надявам се все така да е, аз ще се погрижа да е все така де. Simple Smile Рик да се оправя бързо и да не е нищо сериозно!  Hug Пожелавам да си изкарате един прекрасен ден на гости и никакви ядове за никой!

# 97
  • София; Дружбето
Миша също катеогрично отказва да сяда на гърне, вече и престана да си казва. Ако се опитам да я сложа започва пищене и тръшкане и нямам нерви да се занимавам. отлагам го за напролет, да се постопли малко Rolling Eyes

# 98
Здравейте!
Има ли януарчета, които се тръшкат, дерат и извиват на дъга, лягат по земета и текат сополи и сълзи докато не капнат от умора или само на мен ми се падна такова?  Thinking

Цвета, ние ще прескачаме гърнето, направо на детска седалка за тоалетната. Така съм решила, но все още не съм я купила.

Селма, в чужбинския подфорум, в библиотеката има няколко линка за двуезичието при децата.

Много сили на Рик на Магнолия, на майката на Бръмболина, да оздравеят бързо! Всички болни да оздравеят, в това число и ние.  Simple Smile

# 99
Здравейте!
Има ли януарчета, които се тръшкат, дерат и извиват на дъга, .............................
  Има,има!Ако това те успокоява.... ooooh! Laughing Е може и без сълзи и сополи,но с викове и  писъци! Tired

# 100
  Аз на своя ред исках да питам,има ли други янучарчета,които не се спират нито за минута,ни за ядене,ни за обличане.....и всичко се опитват да правят в движение? Rolling Eyes

# 101
Аз пък се притеснявам, че не можем да се храним сами с прибори и не съм я научила още да пие от чаша. И биберона не съм махнала.... ooooh! ЛОша майка  Tired
Памперса ми се струва, че още малко ни трябва време и ще го махнем (не смея само да се похваля още). Ходи си на гърне детето, слагам памперс, за да избегна напишкването ако забрави да ми каже, но иначе той си остава сух до края на деня. Simple Smile
За разстоянието между зъбките, и Евка има такова. Не съм се притеснила особено.  Rolling Eyes
Олеее, аз съвсем забравих  ooooh!, май са се изпонапили в името на Цецко Манански  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Наздраве и от мен!  Grinning

# 102
Аз предполагам, че го мъчат зъбите. Имаше 2 дни температура. От 2 дни пък не желае да яде нищо друго освен АМ. Вчера изяде 3 солети, днес 2 киндерчета му дадох. Каквото и да предложа сочи към млякото. Като се наспа следобед такива усмивки имаше, много добро детенце изглеждаше, все едно някой друг се е драл като за последно преди няколко часа.  ooooh!
За биберона - все още не сме го махнали. Всъщност нямаме планове да го махаме тези дни. vvenkova, Свилен също не яде сам.

# 103
Лилянчо,и други има,не е като да няма Simple Smile Hug АбЦелютно същите сме.Бърбория и тя ми е с температура,от около месец не се храни както преди,мрънка,не я знам какво и е.Сега пее около мене,обаче реши ли да се сърди става страшно.Добре,че сме на кино довечера да се поразсея малко.
Да се поФаля,че милото докато сърфирам СПРЯТА питки със сирене Heart Eyes

# 104
  • София
Цецко много хубаво бебе, майка му - и тя! Хлъъъъъъъъъъъъъъц! Drunk

Общи условия

Активация на акаунт