Времето толкова бързо върви, наше Януарче корица краси

• 11 346
  • 279
  •   1
Отговори
# 15
Aз още старата тема гледам  Grinning
Поздравления за Викитата, живо и здраво името им!

Шош  newsm18

По въпроса с думите. Любо от една седмица възпроизвежда доста думи. И преди това говореше някакви, но често неразбираеми. Сега вече му се разбира и са му много сладки бебешките думи. С триста зора се въздържам да не ги повтарям по бебешки, а да му ги казвам правилно  Laughing

Ман, искам и аз при Цеци Grinning

# 16
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честит имен ден на всички именници,които празнуваха вчера  bouquet  bouquet  bouquet От здраве и любов да не се отърват  bouquet  bouquet

Манански, ако всичко е ок, в събота и аз съм при теб Hug/абе много ми се гушкат бебета,много им се радвам - не че преди не съм го правила,ама напоследък е малко по-така Crazy Crazy Crazy И както забраних на Рик да се доближава до мен,така сама му налитам  Flutter Crazy Mr. Green -  ама рано ми е още за трето бееееееее ooooh! ooooh! Mr. Green/

# 17
  • София
Добре де, мене никой ли няма да ме приюти за събота?
Аз съм добра жена, скромна, тиха, не пия, не пуша, по мъже не ходя... 4470

# 18
   Анджи,браво на Любо! Hug
   Въобще,браво на всичките проговарящи Януарчета! smile3501
   След вашите разкази за говорененто на малките направо лекинко се притесних.....Да не би дългото кърмене забавя проговарянето при Алекс? Rolling Eyes Трябва в Кърмаческия да попитам,дали се наблюдава такава зависимост.... Thinking

# 19
Селма,говориш ли му на руски?Ако да сигурно е затова.Децата с два езика проговарят по-късно.

# 20
# 21
Цоооооп в нарцистичната тема Mr. Green
Клемсооо, виж Саша дали няма да има място за теб, че такава скромна кой друг ще те поиска Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мангоо, дръж фронта, сестро да не вземеш да спретнеш едно бебе в студените зимни нощи Thinking По въпроса с бебетата аз искам само да гушкам чуждите Stop

# 22
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Добре де, мене никой ли няма да ме приюти за събота?
Аз съм добра жена, скромна, тиха, не пия, не пуша, по мъже не ходя... 4470

Клеми , ако ходя с удоволствие ще те приютя и извозя,най-малкото щото и аз съм " добра жена, скромна, тиха, не пия, не пуша, по мъже не ходя" Flutter Flutter Flutter

Сту, държа,държа, ама .....и аз душа нося/и вагина също Mr. Green/

# 23
  • София
Мангич, значи по още едно нещо си приличаме - и аз нося вагина.  Joy Joy Joy

# 24
  • София, Лагера
Здравейте, момичета!
Много ви благодаря за милите думи!  Hug Hug Hug  Така имах нужда от малко надежда, и вие наистина ми я вдъхнахте!
Тате се оправя невероятно бързо. Е, никога няма да бъде същия човек, но пък очевидно е "малкия дявол". По някакво чудо вижда, а според скенера и лекарите не би трябвало. Няма краткосрочна памет, но това също е бял кахър. Да ми е жив и здрав само!

Цветке, не се ядосвай, проверявай jobs.bg редовно и все ще изскочи заек!  Wink

Ним, нямат право да те държат толкова време на работа. Според мен това са слухове, не може да бъде писмено регламентирано! Не те навивам да останеш, просто споделям. Струва си да видиш черно на бяло как стоят нещата. Ако наистина е така, кажи, аз ще се обадя в инспекция по труда (вече имам опит  Mr. Green)

Писунякът няма претенции към нищо. Не знам какво го омагьосва баба му, но човекът се държи много прилично. На моменти си мисля, че не е нормално, но пък и такива хлапета има (и майка ми е била такава). Само от време на време, като не му давам нещо, пищи и после веднага си казва на себе си "Гонооооо" (превод - грозно) и спира.  Laughing

# 25
  • София, Лагера
Мананке, много мерси за поканата, но и аз няма да мога.
Баси, и двата ми следващи уикенда имам семинари от 9 до 17... ще имам възможността да се наспя и да имам време за себе си чак на ... 29 ноември.  Rolling Eyes Crazy
В какво се забърках!
Отгоре на това с тези проблеми майка ми не може да се занимава с нищо друго, освен с тате... сестра ми работи на майната си (на Плиска)...  и не ми стига работата, ученето, детето, къщата, всеки ден свиждане при тате, ами и апартамента на нашите в Стрелбище ще даваме под наем и трябва по огледи да тичам. Като капак си загубих документите на колата... и сега Красимир ме кара навсякъде със своята. Животът е зор!  Joy Чакам с нетърпение да ми дойде ваканцията, че да се напия безсмъртно, безпаметно и отвратително!  Joy
Ех, как беше хубаво с малко бебе, макар и с ремонт...

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 13:03 от Ноеми

# 26
  Цветомир@,да, говоря на Алекс руски в присъствие на рускоговорящи и на български в присъствие на българоговорящи.....Може  и да си права. Peace

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 12:14 от Селма

# 27
Ноеми, радвам се, че баща ти е добре и се възстановява бързо. Надявам се скоро всичко да е само лош спомен  Hug
Иначе ти са се посъбрали много неща, но нали знаеш - понякога всичко тръгва на терсене, но скоро си идва всичко на мястото  Hug
Селма, брат ми до 3 годинки не беше обелил дума. Мълчеше като риба, после изведнъж се отприщи, та чак до сега - не му млъква устата  Simple Smile На скоро гледах едно предаване, говори логопед и каза, че родителите трябва да започнат да се притесняват ако до 3 годинки детето още не говори. Мисля, че на този етап е още рано да се притесняваш  Peace

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 12:19 от eleonor@

# 28
   Елеонор@,мерси!Успокои ме!Алекс поне не мълчи,даже бърбори страшно много.Спира непознати по улиците и започва да им "внушава" нещо!Но..... изговаря само броени думички.....и то съвсем по своя си начин....(Сочи луната,например и казва:Дън-да! Или думата Мяч(рус. топка) я изговаря:Нях!)

# 29
  • София
Клемс, ето ме - ще те возИм, живи и здрави до събота  Peace
Ноеми, Hug
Селма, аз също мисля, че е заради двата езика, но после ще видиш какъв умен младеж знаещ два езика ще имаш  Wink Пример - моя милост  Mr. Green
Да ви разкажа смешка от вчера - бяхме на гости на имен ден на систъра и вече тръгваме, обувам Мария и слагаме пантофките в торбата, но... тя се сеща че вътре е имало и духалка, /занесохме я, защото при нашите е студено и да се топлим/.
Та Мими влита в хола при гостите с голямата торба и крещи - дай песката тука! Дай песката! - И всички избухнаха в голям смях, а торбата беше по-голяма от нея  Joy

Общи условия

Активация на акаунт