Времето толкова бързо върви, наше Януарче корица краси

• 11 371
  • 279
  •   1
Отговори
# 195
Ох като си спомня Ая колко тежка варицела изкара Tired Имаше пъпки навсякъде - по езика, гърлото, вътрешните органи, очите и къде ли не  ooooh! Дано при вас минава по-леко и да не остават белези. На Ая и останаха 3 белега по лицето, но там пъпките бяха огромни Thinking
Елеонора, ако смяташ, че това е причината да не ти звънят, действай смело и не споменавай детето Peace

# 196
  • София
Леле, момичета какви са тези шарки,аз нямам спомен дали съм ги карала или не,питах майка ми и тя няма спомен Shocked. Пожелавам леко да ги изкарате и да минават по скоро.Ним много ми е мъчно за вас, пращам ви много положителна енергия!

# 197
Дамииии, каква е тая шарка дето върлува Simple Smile Дано леко я карате, аз няма да забравя как я карах,..............мислех че ще умра.
Я ми кажете ориентировъчни размери на децата, защото Димитър е 11 кила и 94 см. Докторката пак ме почна " Какво яде това дете?" "Храна давате  ли му?"
Не знам какво имаше предвид. На мене си ми изглежда добре
И давайте вече идеи за подаръци. Преброих 9 деца на възраст от 1 до 6 години, на които е почти задължително да купувам подаръци за Коледа.
Болничките да оздравяват и това да им е последната болест Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 198
  • София; Дружбето
 newsm78 Миша е 80 см 10 кила пък не ме питат храня ли я Rolling Eyes Mr. Green
Давинчи, как е Ели? пиши
Нас днес трябваше да ни снимат в яслата с дядо Коледа ама не било. Всички ще си имат календарчета само ние не Sad Пак ще трябва да си изкарвам самоинициативно от нета Crazy

# 199
Любо е 10 кила и 88 см. Доки казва, че е ОК Simple Smile

# 200
Ева е към 12 кг., 90 см. май беше  newsm78

# 201
Евангелина е към 13 кила  Embarassed и към 90 см, скоро не сме ходили на мерки и теглилки.
Момичета, благодаря за съветите  Hug
Ним, как е Симонка? Дано е по-добре  Praynig

# 202
Ели е кисела и мрънкава, сутринта нямаше температура, по обяд имаше малко, сега пак няма. Грам пъпка няма, не знам от какво е тази температура. Продължаваме и днес антибиотика.

# 203
ДаВинчи, за шарка ли се съмняваш? Не съм чела назад. Ако е така от антибиотика няма да избият пъпките (ако има шарка). Поне това съм чувала.

# 204
  • София; Дружбето
Може да сте само с вирус без шарка Rolling Eyes Важното да се оправи. Да изкарате лека вечер Hug
Интересното е, че аз нямам повече пъпки Rolling Eyes Ква е тая шарка с общо 10 пъпки незнам newsm78 а след като се напръсках с Бивацин двете най-големи се смалиха двойно

Ако беше хубаво и Господ щеше да има тъща.  Wink

# 205
Анджи, в групата й има болно от шарка дете. Утре им изтича карантината. Ели е с ларингит от сряда и е на антибиотик. Трябваше днес да пие за последно, уж е здрава, ама ето, че вдигна температура. Сутринта забавих даването на антибиотика, за да видя дали ще избият пъпки, но до обяд нямаше. Педиатърката реши да давам и днес антибиотик. Пъпки все още няма. Според нея пъпките щели да бъдат повече при прием на антибиотик.  Thinking

# 206
DaVinci,на нас чак днес ни избиха пъпчиците.Сега,вечерта видях,че има и по гърдите и корема,буквално от обяд до сега са избили,и много ме е яд,защото сутринта говорих с педи и тя беше категорична,че въпреки температурата и появилите се пъпчици под пъпа не може да е шарка,защото "цялата щеше да е в пъпки".Е,стана в пъпки.Надявам се да я изкараме леко Praynig Сега вечерта пак говорих с нея да и кажа,че сме давали Нурофен през почивните дни,каза,че ако пак вдигне Т,пак можем да дадем и за виброцила,че можем да слагаме( newsm78),че имаше и хрема.

# 207
  • София, Лагера
Здравейте, момичеца!  Simple Smile
Ай стига с тези болести, бързо да оздравяват всички!  Hug
Елеонора, не е необходимо нито да пишеш семейния  си статус, нито сама да го споделяш. Ако питат - тогава. Не се притеснявай, че не те търсят, то не става така бързо!
Нина, така съм се заканила да гледам този филм! Само да успея да се измъкна... днес до 8 часа интервюирах юрисконсулти- ей, печени хора, не са като програмистите, озорих се! Тези дни ще отида на кино в работно време!  Mr. Green Бахти, животът ме заобикаля!
Лилита, Пресиян е 12 кг и половина и 86см . Мисля, че проблемът ви е не Мите, а лекарката  Wink

# 208
Ники 11,500 кг и е 85 см! Щом е здрав , жизнен и усмихнат какъв е проблема?
Ноеми една приятелка е женена за програмист и казва че са мъже "от друга порода"!
Аз да се похваля семестриално завърших магистратурата, сега остана дипломната работа ама ще си почина първо!

# 209
Тошко е към 14 кила и е 90-92см.  newsm78  Едър ли върви?  newsm78 Като го види човек не е дебело детето-перфектен си ми е,май има по-тежки кокали кат майка си  Mr. Green
Иве,видях днес корицата на  списанието , сладур ми е Шош-приятелят на Тош.   bouquet

Ошарените да се оправяте бързо и без белези  Hug

ЕлиHug Сега видях,че я няма втората лентичка,искрено съжалявам миличка  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт