Времето толкова бързо върви, наше Януарче корица краси

• 11 371
  • 279
  •   1
Отговори
# 210
  • София/Варна
Ноеми една приятелка е женена за програмист и казва че са мъже "от друга порода"!
Ти на нас с Ноеми и Нинище не ни обяснвавай за програмистите - имаме си ги дома Wink.

# 211
   Алекс е 13 кг и нещо и 91 см( или повече  newsm78 ).
   Лилита,просто Митко е доста висок,затова може да изглежда леко по-строен от връстниците си!На малката снимка много прилича на теб! Heart Eyes

Момичета,много ви благодаря за гласуването в "Златен черпак". Hug Hug Hug

# 212
Мила Ним, искрено се моля Симона да се оправи бързо и този път да мине без усложнения! Изпращам ви цялата си сила и кураж! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Цвета, стискам палци да се оправиш скоро, а Миша да го изкара бързо и леко! ДаВинчи, как е Ели?

Мимка, зълвата трайно ли се настани при вас? Ти затова ли спря да ни навестяваш?

Иве, имаш едно рамо и от мен! Определено заслужаваш не "почетното последно", а славното първо място!

# 213
  • Русе
Добра нощ  Tired
Така и така не ме хваща сън, реших да ви прочета...Направо ми се изправя косата, като чета за всички болнички! Скорошно оздравяване и леко боледуване /ако изобщо има такова нещо/!
Ние с Дени, слава Багу, сме добре. Спасяваме се от скуката като ходим по гости и си каним приятелчета. Светле, тези дни си бях наумила да ви каня, но хайде като се оправите ще дойдете да побушуваме заедно.
С мъжо сме решили да разгледаме с малката една частна детска ясла. Хем ние да се информираме, хем да видим и тя как ще приеме обстановката. Ако мине леко, може и да я пускаме, че ще се чудя какво да я правя януари  Confused
Гласувах за Ив и приятелката на Селма  Hug
Магнолиам, благодаря ти за позитивизма  Heart Eyes Мноооооого ми помагаш   bouquet Имам нужда от подобен заряд в началото на дългата, студена и тягостна зима!
Целувки на всички  Heart Eyes

# 214
Добро утро!!!

Съжалявам да чуя, че има още ошарени... Неподходяща е тази възраст - разбират и се инатят, блъска памука и вика "не спит!!!" а има такива плюски по дупето, че страх ме хваща. Снощи като я преобличах ми призля... ам като сме я лепнали ще я караме...
Цвете, можеш да я караш и с малко пъпки, като ти е силен имунитета
Рали, след 10 дни, ще ставаме за гости!

# 215
Setakap, Hug Ния е добре все още,дано не станат плюски и при нея Rolling Eyes  С какво мажете пъпчиците? Вчера вечерта мъжа ми като се обади на доки да и каже,тя нареди днес в 12 пак да се обадим,вместо някакъв полезен съвет да даде Twisted Evil
Рали,и аз будувах до 4 Simple Smile Hug Лек ден желая на всички ви!

# 216
Здравейте от нас!

Аз не пиша често - почна ли само мога да се оплаквам - и ние влачим болест след болест Sad

Искам само да пожелая на всички болни да оздравяват много, ама много бързо, а шарките да  минат съвсем леко!

Хубав, слънчев и усмихнат ден момичета въпреки сивото небе навън!

Hug Hug Hug

# 217
  • София; Дружбето
Аз мажа с лавандулов спирт и разранените 2 пъпки Mr. Green ги пръскам с Бивацин. Обаче за децата знам, че е нещо различно. Иначе имунитета ми е много слаб по принцип, кихне ли някой до мене до вечерта съм сополива, та затова ми имават съмнения през главата Rolling Eyes  То ще си прочили ако Миша се тръшне Crazy
Да се оправяме от болести девойки, че идват празници и трябва да сменяме оплакването от болести с оплаквания от тежко пиянство Mr. Green

# 218
  • София
Привет и от мен!
Включвам се с пожелание за много здраве за всички, а всички ошарили се да изкарат леко!  Hug
ДаВинчи, преди години сестра ми така я "объркаха" с антибиотик при шарката - тя се обрина жестоко като го спряхме и диагнозата беше - алергия към АБ, което впоследствие си се оказа шарка  Rolling Eyes. Препоръчвам ти пак да се консултирате с док, за да прецените положението. Все пак АБ има и удължено действие, така че и да го забавиш, не е гаранция че веднага ще избият пъпки. Това разбира се е личното ми мнение и не мога да твърдя, че съм права.  Hug

# 219
Опитвам се да мажа с ментолов спирт и фенистил гел, но не ми дава - още по-зле - като успея да намажа някъде, започва да чеше точнотам...

# 220
  • София
Светле, що не опитате на игра някак - примерно да й дадеш едно памуче, леко напоено и тя сама да се "маже", да й обясниш че така ще е по-хубава, а пък мама ще помага и ще донамазва с гелчето  Wink Може и пред огледалото да го правите, за да види колко красива става след процедурите.  Simple Smile

# 221
  Алекс е 13 кг и нещо и 91 см( или повече  newsm78 ).
   Лилита,просто Митко е доста висок,затова може да изглежда леко по-строен от връстниците си!На малката снимка много прилича на теб! Heart Eyes
Селма благодаря ти Simple Smile Само аз и ти май виждаме приликата, всички казват че приличал на баща си. Аз не съм се притеснила, защото Димитър си е жизнен, ядосах се малко и исках да имам някаква база за сравнение. Като гледам повечето деца са около тези килограми и сантиметри.

Айде да се виждаме вече, а? На ЦУМ "Джунглата" верно е много хубава Simple Smile Hug

# 222
Светле, що не опитате на игра някак - примерно да й дадеш едно памуче, леко напоено и тя сама да се "маже", да й обясниш че така ще е по-хубава, а пък мама ще помага и ще донамазва с гелчето  Wink Може и пред огледалото да го правите, за да види колко красива става след процедурите.  Simple Smile

И това опитах, но не се лъже.... няма прост народ...

# 223
Само аз и ти май виждаме приликата, всички казват че приличал на баща си.

smile3560 smile3560 smile3560 Чист Борислав си е Mr. Green

Светле, Ая беше с такива плюски че я водих на лекар от уплах Mr. Green На дупето и тялото нищо не остана, само два белега на лицето, но май само аз си ги знам.
Давинчи, а ти защо даваш АБ на Ели, че нещо съм пропуснала? Заради ларингите ли?

# 224
Мимка, зълвата трайно ли се настани при вас? Ти затова ли спря да ни навестяваш?

Да,няма намерение да се маха,ама ако нищо не се промени и мъжа ми се държи,че все едно всичко е наред,скоро аз ще се изнеса...Доскоро мислих,че съм нервна,ама ся разбрах кво е да си кълбо от нерви и всеки да те прави на идиот и само да иска,а да не дава...

Общи условия

Активация на акаунт