Бойните редици оредяха, НОЕМВРИйска мама иска да е всяка!

• 15 054
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен и ние сме 2в1 още.Вчера ме стягаше коремче ама не стана работата,довечера съм на видеозон да видя кво прави калпазанката и ще видим дали има някво развитие.Лек ден от мен и само хубави новини  Hug   bouquet

# 106
Честито на всички нови мами! А на тези, които вече искат да раждат, им пожелавам леко и скорошно раждане!

Искам да попитам мамите, които вече са родили кога започнахте да излизате навън за по-дълго? Ние сме на 13 дни и още само на терасата стоим за по 15-тина минутки. Дали да започна вече да го извеждам за по-длго?

# 107
Тонеска, Феари, Хот Лейди бързо и леко раждане  fingerscrossed Praynig

# 108
Здравейте момичета!
Искрено пожелавам на тези ,които са тръгнали да раждат днес -леко ,безпроблемно и  бързо раждане:fingerscrossed: fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf CloverСтискам палци на всички Hug Praynig
Лайтблу дано вече малкият бонбон се оправи И ВСИЧКО ЛОШО Е ЗАД ВАС.
Didi83 и на Светлин му сълзеше оченцето преди два дни ,аз го промивах с лайка и капвах по няколко капки кърма , на следващият ден беше отминало.
За кърменето ,на мен предният път педиатърката ми каза като усетя че кърмата ми намалява да пия топъл чай от семена на копър, преди всяко кърмене, а ако мога ипо -време на кърменето итова много ми помогна Лъчезар го кърмих 9 месеца и накрая го отбих защото много ме хапеше име беше разранил жестоко със зъбките.Сега отново съм се заредила с копъри пия чайче .
Прегрътки на всички , аз ще полегна малко , че снощи беще голямо будуване , Свети се будеше през час почти ,имам съмнение че май започват колики ,ще видим.......
Успешен ден на всички Hug newsm10

# 109
ТИНКА, що болкатаа се засилва, май ще те огрее скоро   Praynig 
контракциите болят както ги описваш. първо по-слабо. постепенно засилват. и се учестяват. накрая моите си останаха на 3мин, но продължаваха по по-дълго и разкритието стигна 10см
Пожелавам ти да е днес!
Успех!

# 110
Здравейте мами и от нас. И ние сме си още 2 в 1. Аз дори и контракции нямам, но от вчера нещо бебо мърда много по-слабо и това ме притеснява. Утре сме на доктор и ще питам на какво се дължи.
Успех на всички мами тръгнали да раждат. Hug

# 111
  • София
ТИНКА, що болкатаа се засилва, май ще те огрее скоро   Praynig 
контракциите болят както ги описваш. първо по-слабо. постепенно засилват. и се учестяват. накрая моите си останаха на 3мин, но продължаваха по по-дълго и разкритието стигна 10см
Пожелавам ти да е днес!
Успех!
Диди мерси много за отговора Hug! Лошото при мен е, че болката не е рязка и внезапна, а си ме боли като преди менстаруация (по-дълго)newsm78!

# 112
Тонеска леко раждане,миличка!  bouquet
И аз довечера съм на видеозон и туширане,та да видим на какво положение сме!

# 113
Ха здравеите и от мен. И при мене нищо ново и нищо не се случвааааа smile3511. Хаиде и на мен да ми пожелаете поне някакви контракциики да се появят (да му се невиди), предчувствам, че пак ще се вадим принудително smile3516. Лошото е, че тука те чакат 10 дена след термина. Направо ще се носим 10 месеца ви казвам. Милички мамчета които сте се запътили вече, желая ви успех и леко раждане Hug.

# 114
Здравейте Simple Smile

Лайтблу, много неприятно преживяване сте имали, дано да е останало зад гърба ви и малчо да се оправи бързо Simple Smile.  Аз също съм имала с малката подобно преживяване, само че за кратко, заради една хрема започна да не може да диша посред нощ, дави се, синее, изкарах си акъла. Добре че мъжът ми знае какво се прави в такива случаи и реагира адекватно - вкарваш бебето в банята и пускаш вряла вода, да се запари помещението, от изпаренията дихателните му пътища се успокояват. После педиатърката потвърди, че това е единственият сигурен метод в домашни условия в такъв момент. Дано на никой не му се налага да го ползва, де Simple Smile.

Тинка, менструалните болки са свързани с получаването на разкритие. Аз нямах контракции, само от време на време безболезнени, иначе имах усещането, че ще ми дойде цикъла всеки момент и така си откарах до 5см разкритие. Така че е напълно възможно да са тръгнали нещата при теб.  Иначе аз като тръгнах към болницата при 4см имах контракции на 5мин, но напълно безболезнени, така че явно е индивидуално при всеки. Стискам палци при теб да е почнало Hug

Момичета, които кърмите, хубаво пиете течности, но внимателно с количеството им. Установено е, че твърде многото течности - над 2-2.5л дневно не само, че не увеличават кърмата, но имат обратен ефект и я намаляват. Не си спомням какво беше обяснението, отдавна съм ги чела тия неща, но все пак не се наливайте излишно с течности Simple Smile.

Аз изчезвам да се разхождам, ще го гоня бебока с разходки Joy

# 115
здравейте и от нас с Ивко
нас май ни почнаха коликите,много ми е неспокоен,постоянно се свива проплаква(пък и аз със него   newsm45)
 и на Ивко едното му оченце сълзи и има гурлички и ги почиствам с физиологичен разтвор ама сега ще пробвам и с чай от лайка пожелавам на всички тръгнали да раждат късмет.

# 116
Мацки, след малко тръгвам на преглед. И естествено нищо не ме боли и нямам никакви признаци, но нали термина ми мина та трябва да се видим с док.  fingerscrossed Praynig Искам да раждам вечеее  smile3511
Fairy я кажи нещо повече за това с банята и изпаренията newsm78 Така за всеки случай

# 117
Забравих да почерпя за Р.Д. на нашия тати (който още се обърква понякога и вика на Рая "ох на бати принцесата   Mr. Green  )   newsm38  
писна ми да не знам как да качвам готини картинки- на някой ако му се обяснява за пореден път- ще съм благодарна

Тинка, нямах време да обяснявам много преди малко, че буболината ми висеше от едната страна, а ме чакаха да честитя на татито... Та значи- не е казано болката да е рязка и внезапна- при мен почваше постепенно всяка контракция и си виках "айде пак"- почва, засилва се и отпуска, след известно време пак- и ти се струва, че боли постоянно, а то е просто една дразнеща болка- мен например и кръст не ме свиваше, както са ми описвали- просто ниско корема, като при цикъл.
Наистина ти пожелавам да стане днес твоята работа!
А да знаете на мен как ми липсва и коремището понякога, и спокойствието ми от бременността- направо ви се чудя за къде сте се разбързали, макар че ако не бях родила, сигурно и аз щях да съм толкова нетърпелива...

Гергана, ние отдавна си правим вече по един час на въздух (когато времето го позволява де)- студът да не те плаши- увиваш го детето в одеяла и излизайте- дали на балкона, дали на разходка- както решиш. Само отбягвай влагата, че не влияела добре. Днес ми се искаше да излезем с малката пак на разходка, ама в тая мъгла и дъжд- ще ми се размине. До колкото знам влагата не е хубава едно да не настине детето, а и за дихателните му пътища... затова ще чакам следващия сух ден.

А за оченцето- Рая се роди с малко кръвоизливче на лявото око- казаха, че е от напражението при раждане и ще мине. Преди няколко дни обаче почнах да и капвам по капка кърма на ден и взе да се изчиства, но от вчера почна това сълзене. Даже се уплаших да не съм направила нещо аз и да е от кърмата, която и капнах.. сега преварихме водичка, като се събуди ще видим какво ще се прави..

Темичка, хайде да идва вече твоят ден- утре харесва ли ти?  Wink

# 118
Честити дечица на Юлето и Ариел, да ви са живи и здрави!

Феъри, мнооого полезна и вкарваща в коловоза информация Grinning Hug. Аз това с банята и някакъв ментолов гел съм го чела в една от арлекинските любовни книжки Mr. Green. И там имало какво да научи човек.

Лайтблу, големи премеждия. Дано това ви е било бойното кръщене и от тук нататък, само цветя и рози.

Ивеее, така ме разсмя с тез чехлички изоставени hahaha Joy

Лора, моята коластра една опитна акушерка като ме стисна след раждането и ми я показа. Аз после два дни нищо не виждах, но бебка сучеше там нещо. Иначе и аз нямах нищо до раждането.

Хайде на желаещите да родят, попътен вятър! До утре да сте се отчели. Тонеска, довечера май ще си мнооого заета Wink. Надявам се да позная afwitch   newsm10 Темичке, вашето наследие да се засрами и да излиза вече, че линията отдавна свърши и то кара вече по траверсите Grinning

# 119
  • русе
здравейте и от нас с Ивко
нас май ни почнаха коликите,много ми е неспокоен,постоянно се свива проплаква(пък и аз със него   newsm45)
 и на Ивко едното му оченце сълзи и има гурлички и ги почиствам с физиологичен разтвор ама сега ще пробвам и с чай от лайка пожелавам на всички тръгнали да раждат късмет.

За гурелчетата слагам по капка кърма, а за коликите-не зная ние имаме ли или не, но доста плачеше Дими, взех да й давам чай Бебезан-по едн-две лъжички на ден-страшен ефект!!!

Общи условия

Активация на акаунт