ДЕКЕМВРИ близо е вече, чакаме те мъничко човече!

• 17 057
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ето ви малко за разведряване на настроението - една кратка историйка:

http://www.nedkodimitrov.com/

Аз добре се посмях Joy Joy Joy

# 211
Честит рожден ден и от мен на рожденичката! bdbaloni Здраве и най-сладкото бебенце ти пожелавам.

# 212
Хахахаа,страхотна историйка Абел! hahaha hahaha hahaha

Ради за пътуването трябва сама да си решиш,но ако се чувстваш добре пътувай.Все пак е наблизичко!

Честит рожден ден на краставичка! happy bd Желая ти много здраве,много любов и най-сладкото бебенце!

# 213
Момичета, да попитам тези от вас, които имат допълнително осигуряване: преди малко счупих без да искам очилата за четене на мъжа ми (той иначе ходи с лещи)  Embarassed и като си представя пак колко пари трябва да дадем заради тази моя разсеяност ... Та въпросът ми е: от началото на ноември от работатат ги осигуряват допълнително към Дженерали Закрила. Дали няма вариантте да ни платят очилата  Rolling Eyes

# 214
Момичета, да попитам тези от вас, които имат допълнително осигуряване: преди малко счупих без да искам очилата за четене на мъжа ми (той иначе ходи с лещи)  Embarassed и като си представя пак колко пари трябва да дадем заради тази моя разсеяност ... Та въпросът ми е: от началото на ноември от работатат ги осигуряват допълнително към Дженерали Закрила. Дали няма вариантте да ни платят очилата  Rolling Eyes

Обадете се на координаторите (има телефон на гърба на картата към Закрила). Ние миналата година бяхме към тях и ни покриваха разходи за диоптрични стъкла (без рамки), а максималната сума беше 50 лв. (не че ти стигат за очила, но все пак е нещо), но всеки работодател сключва различен договор- на него може да му покриват повече $ Hug Hug Hug
Успех!

# 215
Сега видях, че го осигуряват от началото на ноември...разпитайте хубаво, че може да забравят да ви споменат, че когато не е за пълна осигурителна година покриват само процент от сумата! Аз никога не съм имала проблеми с тях, ни пък им се обаждах и гипитах и за най-малката подробност!

# 216
barboran4e, благодаря ти за отговора  Hug

Аз всъщност счупих самата рамка, но явно не се възстановяват разходи за рамките. Благодаря ти, сега ще погледна картата да видя къде пише телефона на координатора и ще се обадя да попитам

# 217
Тея в Токуда на регистратура много застреляни - вчера им нося болничния, а те ми сложили само печати без изходящ номер - и днес от личен състав в офиса ми казват, че така няма да го приемат в НОИ и дори вторият екземпляр не са си взели от болницата! Как може тези девойки да са така безотговорни и разсеяни?!? Оплаках ви се!  Laughing

Ради
, я си стой на дупарата, че не знае знае ли се?  Wink

За майчинството - на никой няма да му излишни повече пари за по-дълго време, така че ако ни ги дават няма да ги връщаме.  Grinning Аз като плащам, искам да получавам!

# 218
Сасано и на мен ми направиха същия номер, и то защото от регистратурата слагат печат а после се дава на мацката от информация тя го вписва в тяхната книга и слага номер  Rolling Eyes а те нищо не казват много са ...... зле ooooh!

Честит рожден ден Краставичка, бъди жива и здрава и скоро да гушкаш малкото си съкровище bdbaloni

# 219
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КРАСТАВИЧКА!!!
 newsm59

Peace И аз се записвам към тези, които не можаха да спят тази нощ!!!

# 220
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добър ден и от мен!

Ние с Йоана изкарахме 4часа в Окръжна за вземане на кръв, ренген и ЕКГ. Егати му и оправията. Не ми се говори, а като се прибрахме се скарах с моята кукувица и пак вдигнах кръвно.  Sad Тая ще ме накара да родя пак в 8мецец и тоя път сигурно ще я удоша.

Абел готина история  Joy Joy Joy поне малко се развеселих!

Честит Рожден Ден на рожденничката!  newsm59 Да си жива и здрава и едно пухкаво здраво бебче през декември!

Аз като разбрах, че съм бременна сънувах, че си имам прекрасно момченце на име Калоян. Сега се боря с таткото за името

# 221
krastavichka, честит рижден ден! Бъди щастлива мама на малко ангелче!

П.П. Като споделих на таткото за съня ми, той каза, че така трябва да кръстим детето.

# 222
Аз така се улисах, че не честитих на Краставичка рожденния ден! Много здраве на теб и бебка! newsm51

ninanb я дръж здраво краката, никакво мърдане на мъника!  Grinning Дано с Йоана всичко да мине благополучно и да се поуспокоиш! Hug

А аз нищо не сънувам newsm78 ...за разлика от мъжа ми, последният сън - родила съм 3 русокоси момчетаJoy  #Crazy Joy #Crazy Ох, как му се иска син /ама защо ги множи/, може би още не му се вярва, че ще имаме момиченце!  newsm03

# 223
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КРАСТАВИЧКА!
За майчинството съм абсолютно солидарна с kika и abel, далеч сме от Европа за да се сравняваме с тях. Там яслите са от 0 години, т.е. от самото раждане, + това ако искаш да кърмиш, можеш да си подбереш гъвкаво и намалено работно време и да съчетаеш работата с отглеждането на детето си. Разбира се че не раждаме децата си заради помощи и майчинство, но много майки биха се замислили за второ дете, ако не садобре материално, всеки помни кризисните години (в зората на демокрацията), колко семейства останаха само с едно детенце...
Е ако се сравним с щатите, разбира се сме много по-добре, защото там не знам майчинство дали има, но доколкото разбрах нямало държавни детски градини, а само платени. Но то и тук май няма да достигат след 1-2 години - та може да не можем да се доберем до тази екстра, особено като гледам колко много деца ще се народят напоследък.

# 224
  • Ямбол
Момичета много ви благодаря за пожеланията newsm03
За съжаление не знам как да пусна виртуална почерпка.

Общи условия

Активация на акаунт