ДЕКЕМВРИ близо е вече, чакаме те мъничко човече!

• 17 079
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Привет и от мен Simple Smile

Сисето84, честит рожден ден! Много здраве, щастие и малко сладко бебенце на финала!

Аз сутринта бях на запис на тонове в Токуда Simple Smile Като ми гледаха записа ме питаха какво съм се разбрала с лекаря... Явно и в записите вече има симптоми, но пък малкия човек не спря да шава през цялото време... Ох, дано устиска още няколко дни  Laughing

Иначе, тази сутрин ми се обади човека, който ни монтира щорите, да ме пита удобно ли е тази вечер да дойде да я сложи   jumpuu
Много съм щастлива, дано да е наред всичко и довечера да приключим и с това  Grinning Само дето ме ядосаха така вчера..

Спокоен и усмихнат ден на всички  Hug

# 91
  • Бургас
Като гледам има и други с такива болежки като мене. Embarassed Ама не ми се ражда още де  Grinning
На мен не са ми мерили още таза и дали ще мине бебо през него. Никой не е казал и за скъсяване на шийката. Във вторник бях на преглед и дори не ми казаха къде му е главата. А пак ще ходя на 25.11. Дадоха ми обменната карта 2 седмици след направлението за хоспитализация, защото трябва да се нанесът и последните кръвни изследвания. Хемоглобина ми е 126, но имам завишени левкоцити, което било нормално за бременните.
Според бабините девитини, кога си усетил за пръв път бебето трябва да родя на 21.11. Да видим дали е вярно  Laughing

# 92
 rrhh това е нашето легълце Hug - чисто беличко е,то по принцип се предлага шаренко,но може да е и само в един цвят,като се доплаща допълнително.Можеш да видиш какви варианти за цветове има в сайта им- http://avmebeli.com/kombdl.html
 Сисето  newsm59

# 93
  • София
bubabo има, има Simple Smile  Hug

Аз си имам доста контракции напоследък, а и ме наболява малкия човек като вземе да шавръка много Simple Smile
Но и аз искам да удържиме фронта още малко Wink

# 94
bubabo айде дръж още малко!!!С теб сме с един термин ама както писах по нагоре аз се обзаложих въпреки симптомите ,че ще удържа до 1.12.ти нали се беше настроила да преносваш,нещо голяма куражлийка си станала.

# 95
сисето 84 честит рожден ден да си живаи здрава и да имаш прекрасно и послушно бебче на финала.

eternity много е сладка малката пу пу .когато имаш време пиши как е минало.ти как си

при мен продължават болките утре сме на запис да видиме какво ще кажат.от днес съм вече в 9 мес.обзема ме паника за това как ще мине какво още трябва да приготвя че още не съм испрала дрешките направо   #Crazy

лек ден на всички   Hug

# 96
Малейййййййй Бубабо не ме стряскай така. Ако наистина е вярно това за първото усещане аз трябва да родя на 5.12, а термина ми е на 30.12. Много рано бе  Shocked Хем нямам нищо против да си излезе, хем колкото повече наближава, толкова повече ме хваща шубето  #Crazy

# 97
  • На брега на реката
 Какво е това за първото усещане???
Сисето, ЧРД, мерси за почерпката. Едно бейлисче добре би ни се отразило  Mr. Green
Аз днес съм много по-добре, чувствам се страхотно, след като не съм пила Гинипрала. Отивам да действам в кухнята, че после и бебешки дрехи ще пера  coolcool

# 98
Здравейте,

Siseto Честит Рожден Ден!! Желая ти много здраве, щастие, леко раждане и здраво бебе! hbday birthday Tada

Това за първото усещане не мисля че е вярно незнам ако е така трябва да родя на 18-19.11 защото първото ритниче усетих на 18-19.06  Simple Smile съмнявам се малко ама ще видим Peace

мамчета като ходите в Токуд ана тонове, записвате ли часове предварително? Диков ми каза да не си записвам а направо да отивам ...после се замислих, че той нали ги разписва ако го няма там кой ще ги разпише?

# 99
  • Пловдив
denibs БЛАГОДАРЯ   bouquet  bouquet  bouquet.
Аз знам и сайта им и ги гледам от много време , но днес мъжа ми беше на място там в Ямбол и пускаше поръчка.Предварително си бяхме избрали и решили от доста време да е чисто бяло , тъй ката и големия ни гардероб е такъв.Виждайки го днес обаче ми се стори , че е с резида / зелени основи и бели шкафчета и се замислих дали да не го пуснем така.За това и попитах тъй като ми хареса и исках да си представя ако е бяло дали така ще изглежда или това не е точно и само бяло.Докато изчакам обаче някой да се включи  Sad мъжа ми се обади и му подтвърдих решението , което взехме заедно и преди време да е бяло с цветни цветя т.е. подобно на твоето  HugБЛАГОДАРЯ ТИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЗА ОТЗИВЧИВОСТТА И БЪРЗОТО ВКЛЮЧВАНЕ  Hug Hug Hug

# 100
  • София
Eternity, голяма красавица, да ви е жива и здрава   bouquet Вчера с нашия татко гледахме снимките на Цвети и той беше очарован  Simple Smile Каза, че очаквал да е по-сбръчкано едно малко бебе, а то толкова хубаво ...

Siseto84, честит рожден ден! Да си здрава, да родиш лесно и бързо едно сладко бебче   newsm59  bigdance2

Abel, радвам се, че ще ви сложат щорите, така че ще си спокойна. Ама колко е наближил моментът при теб  Simple Smile
Скоро започват да валят бебетата.

Днес пуснах пералня с детски дрешки, сега ги прострях. Толкова са малки и сладки, изпадам в умиление  Embarassed

# 101
  • София
...
мамчета като ходите в Токуд ана тонове, записвате ли часове предварително? Диков ми каза да не си записвам а направо да отивам ...после се замислих, че той нали ги разписва ако го няма там кой ще ги разпише?

За тоновете няма нужда от час.
Минаваш през регистратурата, казваш, че си за тонове и на кого си пациент и отиваш в чакалнята. Може малко да почакаш, ако има много хора - аз днес доста бързо минах.
Тоновете ги разписва лекаря, който е на смяна в момента... Тази сутрин беше доктор Попова, тя ми прегледа и разписа тоновете Wink

Така че, спокойно. Само информативно, аз като питах кога е удобно да ходя - Димитров ме посъветва да ходя преди обяд, защото имало повече персонал. А акушерката му каза, че най-натоварено е в петък и тогава най-много се чака Wink

# 102
Здравейте мами  Hug
ЧРД на Сисето
Вчера една приятелка ми каза че някоя сутрин ще се събудя с болки в таза,било от разширяването на таза,та аз не се сетих тогава но сега се сещам че тези болки си ги имах и отшумяха,вече по рядко ме боли таза. А вас болял ли ви е? Видях снимки на бебето на моята колежка,голяма сладурана,вече нямам търпение да идва момента че това чакане ме убива,в същия момент ми се иска да се роди след 30.11 щото имам изпити а като цяло термина ми е на 24.12 затова че може и тогава да се роди а не ми се чака толкова ,плюс това ми се иска да е зодия стрелец.Аз имам да чистя цялата къща,да готвя и да сядам да уча а само се чудя как да си полегна и да не се занимавам с нищо  ooooh!Аз пак да попитам за това дали е вярно че бебето като е голямо не можело да се обърне.Също така за сега съм по зк,докато не ни осигурят в друг фонд,но това не се знае кога ще стане ,та питанката ми е,както бебо е седалищно,а секциото се планира,аз като съм по зк при мен планира ли се или трябва да чакам да получа контракции,разкритие ,да текнат водите и тн за да ме приемат и ако не се е обърнало да е секцио ли? В смисъл ако в 37 седмица примерно още е седалищно не може ли да отида в болницата в която ще раждам и да ми планират секцио?Дали ме разбирате какъв е въпроса?
Хубав ден на всички

# 103
Благодаря ти Абелче   Hug и на мен Диков ми каза да ходя сутрин Simple Smile

Есес
ако има предпоставки за секцио по мед. причини няма значение дали си по ЗК или платено. По зк не може секцио ако е по желание Simple Smile

# 104
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добър ден от мен!

Ходих на среща с доктора при който мисля да раждам, а той ау оставаш - кръвно 150/100 и контракции. Да ама аз не немога. Бях с Йоана и не ми се оставаше, пък и съм недоспала и много се ядосвах от сутринта със свекито и съм сигурна, че от това са ми проблемите. Отгоре на всичко бях забравила да си пия лекарствата.  ooooh! Е все пак се разбрахме във вторник да вляза за няколко дни, че в понеделник ще я оперираме Йоана. Дано всичко до тогава е наред и тази кукувица да не ме тормози толкова много.
Е пооплаквах се малко, а сега ще ходим да поспим и да почиваме!

Хубов ден ви желая!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт