Закуската пристига!!!

виктор има много нежни черти.
водхме Спаси профилактично на зъболекар - нямаме никакви проблеми - здрави, правилно подредени с достатъчно място зъбки. Мием ги средно по 1 път на ден, пастата още не я плюе.
Приветки!
.Ние водихме Арен преди няколко месеца,периодично като ходя и аз го взимам с мен,за да сяда на стола и да отваря уста,да почопли някоя кутийка,за да не се страхува .Предполагам как се чувстваш с двамата мъника като се натрупа умора.Прегръдки големи от нас
Щом Джинджи започне да опитва и друга храна и може да не е непрекъснато с теб,ще направите една почивка без деца само с любимия
а както се ниже времето това е съвсем скоро.
много хубава седмица на всички малчовци.
страхотно, лека и безпроблемна 

Ще се справиш... само няма да се даваш... 

.То в две стаи живеем и тичаме от едната в другата,ама не е като навън.А пък от яслата я вземам в 18ч и вече е тъмно за разходки и направо в къщи си ходим 
Днес имаха среща с нейно приятелче и сега бузите й са надрани - дърпат си играчки, бутат се, оф. Имам още някой и друг подарък да купя за две-три дребосъчета и дядо Коледа може да идва. По магазините обаче нещата са на привършване, за онлайн поръчки няма много време за доставка. Аз още съм без кола (по последни данни утре трябва да я вземем) и няма мърдане. Започнахме да получаваме вече първите коледни картички, което много ми сгрява душата. Слушам Ultravox и им се радвам, а тези дни наистина ме е подгонила носталгия по миналото, че дори и това поръчах - http://www.amazon.com/Classic-Model-ViewMaster-viewer-Collector/dp/B000IOGVM4 - dennis, за подарък е, но нищо чудно да си го поръчам и аз, с нови приказки - Пепеляшка, Ариел...

Много обич,топлина,семеен уют и прекрасни бъдещи преживявания 
Аз експерименти с кексове и сладкиши не правя,че винаги завършека е в кофата за боклук.Какво правя,как го правя,но не ми е силна страна това.

Много здраве, любов и семейно щастие 
Разкажи за тържеството, като го знаем Арен какъв е сладур, сигурно има какво да ни разкаже.

Ох, само ей такива проблеми, доста си поплаках да си призная. Все за нещо има да се тревожа един спокоен ден не съм имала незнам от кога. Не губя надежда обаче! Ще изгрее слънце и на нашата улица както казва моят татко!
?
, то вече не ми прави впечатление. Сега като си е наумила пак че няма да яде и ще прави на пук и това си е, няма и няма и... накъде незнам, а на яслата яде. Това е глезене и чалъми на мама и тати...
Рисуването е нещо страхотно и аз също много държа Йоана да се занимава с това. Изобщо изкуството е нещо, което бих искала да разбира и да цени....защото то храни душата....
Не се притеснявай - всичко в тази възраст е абсолютно нормално и трудно контролируемо...., но минава и бъдещето е светло и славно.