До Дядо Коледа писма, пишат септемврийските деца

• 32 775
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Марлелка, у Хамериката не може ли да се гледа онлайн БТВ-то? Да ни видиш какви сме Храсиви със Хриси hahaha

# 166
Привет мили момичета,
 много през пръсти четох на мнооого порции и накрая взех да претупвам щото иноче пак нямаше нищо да напиша...
 Бебе Дунди, много се радвам за теб, това е поредната чудесна новина, лека бременност и здраво и красиво вързобче ти желая.. Какво казва Стефи по въпроса
 Рени, кой е казал, че е лесно това със стихчетата.. екстра си се справя човека. ти пък, радвам се , че напредвате със стрежа, дано на пролет със слънето да цъфнат и тревичките в двора... демек да няма поне трактори  хехех
 Ани, вашите верно големи авантюристи се оказват... дано да им хареса хихих.. много ме впечатли с 3Д- то , искам и аз да заведа Лаци ама нещо .. кога ли ще успея
 Марианка, честита годишнина, много щастие ти желая, исках да ти кажа ,чче четох как е минало тържеството на Мими и аз също много се развълнувах. . чудесно е да получаваш такива моменти на удовлетворение.. желая ти много такива..  Hug
Ирини, няма да се даваш... още малко зор и като попорасне Джи ще е истинско веселие..  Heart Eyes
Чочи, да знаеш, че едно пускане на страшна писта направих да теб..
 Аз какво да кажа, на кратко.. ходихме до Италия , там където винаги си ходим, тоя път без Лаци, той остана да си ходи на градина, искарахме много хубаво, починах си страхотно.. поспах , полентяйствах и такива безгрижни неща от които много имах нужда.. вече обаче пак сме във вихъра си... отново работа и ремонти, тичане и задръствания. Апартамента няма да стане готов за Коледа, но туй е положението - важното е да стане така, че да ни е добре за много коледи напред... Много неща се случват постоянно , а аз не съм писала скоро та незнам какво да ви разкажа.. добре сме, Лаци е многознаещ.. много можеш и все повече претенции проявява за всииииичко....
трябва да вървя.. пак ще пиша

# 167
Мария, честит рожден ден! Щастие, любов и късмет желая!

Доничка, може, ма 10.00 сутрешно при вас е 03.00 нощеска при нас.  Mr. Green

Много ми се спи, ще коментирам утре. Хайде добро утро! Абе да взема да сложа едно кафе, а?!

# 168
Честит рожден ден, Мария!Много здраве,щастие,късмет и да си винаги заобиколена от любимите хора!

Доника,честито за медийната изява,като наближи пак да напомниш Hug
Меги, благородно ти завиждам за почивката,която си имала.И аз имам нужда от такава,ама май няма да е скоро Tired
Фиби, пожелавам ти бързо да остава зад гърба ви всичко лошо Hug
Кузманка,честита предколедна придобивка,със здраве да си я ползвате Hug
Ирини,кураж,разбирам те напълно, с две деца не е като с едно Mr. Green
бебе Дунди, честито и от мен,лека е безпроблемна! Hug
Опс,оставям ви,че децата станаха,пак ще пиша,до скоро! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 20:45 от yoana77

# 169
  • София
Мария, Честит рожден ден!!! Много здраве и щастие с твоите съкровища ти желая Hug

# 170
Честит Рожден Ден,скъпа Мария!Желая ти здраве,безбройни приключения със синеоките ти мъже,обич и винаги достатъчно добри приятели около теб

# 171
Благодаря Ви , момичета..  Hug
Днешния ден започна щастливо, събудих се и видях  четири сини и две кафяви засмени очички ,събрали целия ми свят, а пискливо, сънено гласче ми изпя 'Хепи бъдей туууу ЮЮЮЮЮЮЮЮЮ, мама'  Blush

# 172
Привет, момичета!

МарияФ, честит рожден ден! Какво хубаво начало на деня! Нека даде тон за следващата година от твоя живот!

Марианка, честита ти нова работа и годишнина! Макар и със закъснение, но отдавна не съм се включвала.

Денис, а за съкращението, макар и неприятно предпразнично, съм убедена, че съдбата има по-добри планове за теб!

Поли, добре дошла и от нас!

Рени, целувки за малкия рецитатор!

Ние в събота ще се срещнем с дядо Коледа в Кукления театър! Много съм любопитна как ще го възприеме Саши. Дани е добре. Слава Богу, здравички сме! И нашето ежедневие е вихрено, но знам, че бързо ще пораснат децата и ще имаме повече време и за себе си!

Дани ме зове! Възнамерявах да пиша повече, но уви!

Весели празници пожелавам на всички! Много целувки и се надяваме скоро да ви видим!

# 173
Мариаф,представям си песничката  Flutter много сладко звучи.
Ави,на този принцип съм "всяко зло за добро"  Hug Благодаря за подкрепата!
Меги,супер почивка сте спретнали.Важното е домът ви да е истински дом такъв какъвто го мечтаете когато и да стане,не на всяка цена,а с цялото му удоволствие от правенето и очакването. Hug
Фиби,чудни меденки сте направили.Винаги с удоволствие чета как сте с Йо  Hug
Йоанка ,Кузманка  Hug
Марлелка екстра ми дойде това кафенцето сутринтта което си сложила  Flutter
Тържеството в яслата не разбрах как и какво е било.Само видях една отворена врата и от вътре излизащо едно дете с яркочервени бузи,мокра коса,светещи очи,носещо една  голяяяяма опакована все още кутия,опитвайки се да балансира се метна върху ми с целувки и думите; "ей,мамоооо,слушкал съм!"У нас буквално накъса опаковката и потропвайки от нетърпение с два крака установи ,че това е искал-кола,червена.Дълго се чуди на дистанционното и си говори; тоа е пералничка,нееееее!шушарче,неееее!печка,нееее!Тоа е денка,мамооо!/демек антенка/Голяма игра падна и смях,защото натиска бутона,колата хвърчи той тича след нея ,но немаха пръста от копчето,после тя го гони като дава назад  Joy  Дядо Коледа незнам дали въобще не му прави впечатление или съзнателно го игнорира понеже се притеснява от него.За подаръак твърди; "Арин е слушкал и мама е купила кола!" Като го попиташ за дядо Коледа започва да се разсейва и да се прави на силно зает.За тържеството не каза нито дума,освен че Инчето има също подарък.
От вчера е за 5 дни в Пловдив и по телефона казва; "мамо,ша додеш,ша гушкаме се,цункаме се и казаш обичам те Арин'
С баба и дядо в София.Екшъни!Дядо ми излязъл вчера сутринтта и го няма никакъв.оставил телефона в къщи,забравил адреса и се загубил едно хубаво и за по-лесно решил че няма какво да пита този и онзи сам ще се справи.Вървял пеша,вървял за тези който познават Сф от Слатина до НДК,помолил един полицай да го заведе е районното,а ние междувремено вече го издирвахме с полицията и така си го намерихме посред нощите изморен,измръзнал,ядосан и изплашен. #CrazyСпоред мен одисеята предстои  ooooh!
Хайде стига съм писърствала.Прегръдкииии

# 174
Привет агейн... хехе , нали знате нема нема току си.. хехех
 Мария , Дестит Рожден Ден, да си жива и здрава, виноги така доволна от живота и нека тези красиви 3 чифта очи са винаги така усмихнати към теб.. а защо не по нататък и още два хихи... важното е да си щастлива !! Прегръдки от нас с Лаци и може и едно Хепи Бърдей и от него...
 За сега денонощно сме на Джингъл белс.. направо до откат , та даже и снощи в 3 часа.. се събуди и вика .. Мамо, да ти изпея ли джингъл белс.. едвам го убедих, че е по- добре сутрин да ми пее.. хихи с 7 и30 ме бута и вика мамооо, искам мляко (бананово, не пие иначе вече мляко) , докато не бе изрита от леглото не мирна, мамо, стига спа, мамо, ставай.. мамо.. мамо... като кречетало е , направо едвам издържам вечер докато заспи... тая уста неговата винАГи нещо мели.. нон стоп..
Рени , така ли ще е винаги.. хехе
Марлелка, и аз останах много разочарована , като видях , че би ти ви он лайн не го дават в чужбина, така се надявах да си следя сървайвъра.. амм останах с прочит на новините.. въпреки, че незнам дали нета щеше да издържи и да предава нормално.. как е Мимката, ти поуспокои ли се..
Йоана , как се справяш с две такива бръмбърчета у дома в това време..
Доника, как ти е коремчето.. тежи ли ти вече, ти как се чувставаш, Хриси чака ли вече бебето, чувства ли се батко
Денис, как са възрастните аванюристи.. с всичкия си багаж ли дойдоха, разкажи  за тържеството... А и дано новата Година ти донесе нов късмет, който много да те радва..  Hug
Фиби, винаги си така положителна... евала
 Нашето парти е утре сутрин, но противно на всичко, което чух от вас, нашето ще си има публика и то понеже ни е за първи път ще ни понесат в колям състав.. мама, тати , баба, деди и баба Мими.. дано още някой не се включи.. хехе , надявам се наистина Лаци да не се разсейва много, но пък го искат официално облечени.. какво ли да му сложа, може би имат предвид да не е по анцунг... така, утре тоя дядо коледа, в събота друг... абе започнаха празниците.. чудя се само да убеждавам ли тати да е дядо коледа у нас на бъдни вечер или да не рискувам да го хване.. хехех Иначе съм купила едни плюшени мечо Пух, Прасчо , Йори и Тигър и ще ги сложа на 25-ти под елхата и ще като ги намери ще кажа, че сигурно дядо Коледа е идвал и ги е оставил, освен че той очаква те да му дойдат на гости за Коледа.. ами какво да ви кажа Коледата ена всякъде и я чакаме с нетърпение вече...
 Ами днес съм на работа затова така подробно се отчитам, но пък ми е много приятно.. дано да имам време тия дни да ви разкажа и за нашето тържество

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 13:02 от mama_meggie

# 175
Честит празник, МарияФ! Много, много късмет и уют!

Здравейте, момичета! Hug
Дзааак и аз тук! Благодаря от сърце за честитките по случай нашата годишнина!
Мама вече е у дома. Излишно е да казвам колко съм щастлива и каква опора ми е. Гледат се двечките с Веси. Тя много я слушка.
Днес в детската градина ще намине Дядо Коледа. Мими тръгна с ентусиазъм. Подбрахме бели дрешки, за да е като снежинка и потеглихме.  Wink По пътя изрецитира стихчето, което ще каже на белобрадия старец.
Ето обещаните няколко снимчици на моята златна рибка от отминалото тържество:
http://media.snimka.bg/1590/009435197.jpg - Мими е последното дете в дясно
http://media.snimka.bg/1590/009435194.jpg - отново последната в дясно
http://media.snimka.bg/1590/009435204.jpg - до момчето с оранжевата блузка
http://media.snimka.bg/1590/009435205.jpg - вкусна торта след края на тържеството; до момчетата с оранжевите блузки
Коледните партита при мен започнаха още от 13-ти, когато беше това на форума на нашето градче. Вчера пък посетих служебното такова. Утре ще присъствам на това на фирмата на съпруга ми, както и на родителите с проблемни дечица и екипът ни, който работи с тях (две в една нощ  Crazy). А през следващата седмица ще се съберем мамите, с които заедно си гледахме дечицата, наричам си ги "Майки" ООД. Laughing
Празнично е у дома! Празнично е ив душата ми! Тази година беше трудна за мен и семейството ми, ще я изпратя с радост. Но пък очаквам новата с много надежда и позитивизъм.
Доника, непременно да напомниш отново когато ще излъчат предаването. А на каква тема беше участието ти?
dennis, страхотно е, че приемаш така позитивно нещата. Наистина е така, всяко зло за добро! Ти си страхотна, сигурна съм, че ще си намериш нова, по-хубава работа. Арен е сладур! Heart Eyes
Ави, винаги те чета с удоволствие, но ти така рядко пишеш. По обясними причини де. Laughing
Фиби, искам рецептата за меденките пък! Crossing Arms Hug
Кузманка, честито и от мен за новата придобивка!
irinii, не е лесно, но пък красивите мигове са умножени по две. Знам че ще се справиш. Hug
мама меги, браво за страхотния релакс в Италия. и аз имам нужда, но плановете малко се объркаха. Ще го поотложа. Wink
Тук заваля дъжд, приятно е! Целувам ви! Heart Eyes

# 176
  • София
Честит 30-ти рожден ден, Мария! Пожелавам ти дежурното, но най-важно - здраве и любов! Ти имаш най-голямото богатство.

Бебе Дунди, прекрасна новина! Пожелавам ти лека бременност и най-сладкото бебенце!

Доника, ще те гледам, дано не забравя. Каква ще е темата?

Денис, много вълнуваща среща с Дядо Коледа е имал Арен! И ние покрай децата преживяваме цялото вълшебство на Коледа отново и отново. Мария се разплака от Дядо Коледа на работата и като й говорим че пак ще идва, вече не го иска и казва "Дядо Коледа няма да идва тук" ...  Кофти за работата, но ти ще се оправиш, вярвам.

Моето момиче порастна - вече тръгна на ясла. Много й харесва. Сутрин става като войник и бърза да отиде. Казва "Аз съм вече кака! Децата плачат за мама. Те са малки. Аз не плача, аз съм голяма". Днес пее песничката за зеленчуците, която явно е научила там. Ходи само с поли и рокли. За пантолон и дума не може да стане. Даже си ляга с роклята от страх да не я скрием на сутринта. Много обича ра рисува и танцува. "Искам музичка. Махай ги тия." Последното се отнася за тези от новините. Детето е по-умно от нас...

Следващото събиране можем да направим в куклен театър, вместо в дежурните детски клубове. Какво мислете?

# 177
Леле, как можах да пропусна!!!

Бебе Дунди, чудесна новина! Много се радвам за вас, Стефи ще е чудесна кака! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!   bouquet Hug

# 178
# 179
  • София
Ами темата на предаването ще е за рекламите, как влияят те на децата, как е представена жената в тях...Малко антирекламно предаване, но пък на мен лично ми беше интересно. Една приятелка разказала на редакторката за Хриси, как зяпа като хипнотизиран дадат ли реклама и в събота ми се обадиха да ме попитат бих ли могла да участвам...малко се почудих, понеже Мартин не е много за такива публични изяви. Отделно...нали си седя главно в къщи и разполагах само с един панталон и един анцунг...Ама тъкмо в естествена светлина на бременна жена hahaha
Та аз ще съм в първата част, заедно с един татко. Във втората част ще говорят за жените и рекламите. В трета гост е един професор, който ми направи силно впечатление...А Хриси взе участие и в трите части. В началото се настани и той на табуретката с един строител. По едно време се разходи да разгледа декора...А като застана право срещу една камера и я зяпна...Не знам дали се е хванал в кадър де.
Иначе е доволен от далъка на Дядо Койи - едва мъкнеше кутията... В събота има квартално коледно тържество...Абе доста Коита се очертават newsm78

Общи условия

Активация на акаунт