Ние пак сме си в къщи.

Вчера беше коледното тържество на Даная. Всичко е минало чудесно... Дадо Коледа дошъл дал им подаръци, казвали стихчета и песнички пеели и т.н. Беше много щастлива и си носи подаръка до вкъщи. Обаче на мен ми се обаждат на на мибилния на обяд и ми казва сестрата че Даная акала 3 пъти от сутринта обилно разстройство и да съм отидела да си я взимам. Добре поне че тържеството искарахме, да видим Дядо КОледа. Направо ми се преплака момичета... Отидох взех си я , а тя нали ви казвам, беше щастлива и доволна, че е идвал Дядо Коледа и си носи сама подаръка до вкъщи. Заведах я пак на педи, а тя ми казва, че нямало друго какво да направим, просто се иска време за да спе. Приемаме си лекарствата и това е. Изследвания са и направили и т.н. Добри са. И сега сме в къщи... А, аз първо за нея се притеснявам и второ за работата. Винаги така ми се случва. Сега си намерих добра работа в офис на топло и материята е друга, обаче то все ще се случи нещо против мен, да отсъствам или друго. По принцип сме се разбрали сшефката, че няма проблеми за отсъствие за Даная обаче, мисля, че всяко нещо си има граници и незнам кой ден ще изхвърча, и тогава само с на татито заплатата незнам за къде ще сме...

Това е по късно пак ще се включа!
Благодаря за рецептите, аз се сетих че си имаме Готварска книга на БГ Мамма и там има хубави неща.