До Дядо Коледа писма, пишат септемврийските деца

• 32 760
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Кузманка, те винаги са хрупкави - просто омекват с времето Wink Аз вчера почнах да украсявам моите, ама като съм с 2 леви...

# 196
Дони, те станаха доста хрупкави и някак сухи, а бе точно като бисквита! Wink

# 197
  • София
Дони, те станаха доста хрупкави и някак сухи, а бе точно като бисквита! Wink
Именно Wink Сложи ги в една кутия и нарежи парченца ябълка - така по-бързо ще омекнат Simple Smile

# 198
Здравейте, сладурани! Grinning
Първо да се оплача, че покрай работата нямам време за пазаруване. За съжаление ще купувам подаръците в последния момент. Тази вечер или утре сутрин. Добре, че мама ми е на гости и ме е отменила изцяло в домакинските задължения.  Embarassed Утре двете с нея ще спретнем трапезата за Бъдни вечер. Много се вълнувам. Отново ще усетя аромата на нейната питка и отново ще се върна в детството си. Grinning
А снощи бях на коледно парти номер 5  ooooh!. Прибрах се като Пепеляшка, точно в полунощ!
Мими получи първият си коледен подарък лично от Дядо Коледа в детската градина - игра с буквички. на нея много и допадна. Но буквите винаги са и били слабост, за сметка на цифрите. Confused Като споменах цифри, се сетих за Марлелка, та да споделя и аз. Веси брои до 10. научи се от приказката за кученцето Бари от един брой на сп. Бърборино (много ни е любимо). Но не го осъзнава (като брой на предмети примерно), а по-скоро е наизустила реда на цифрите, според мен както се наизустява стихче. Но още е малка де.
Кузманка, браво за сладките! Сигурна съм, че са станали много вкусни!
Поли, така хубаво описваш вашето парти, ще чакам снимки с нетърпение. Никога не съм ходила на бал с маски. Сигурно изживяването е невероятно.  Даже неволно се замислих аз каква маска бих избрала. Wink
Фиб, много е сладка кухнята. И ние сме се спряли на детска кухня за Мими, но в по-класически вариант, че е голямка вече. Като по-интересен вариант в българските сайтове открих само кухнята на Снежанка:
http://www.igra4kite.com/images/smoby_032495.jpg
и кухня за принцеси:
http://www.igra4kite.com/images/smoby_024925.jpg
Весито, чудесно е, че се чувстваш отпочинала. От време на време имаме нужда от това, за да сме пълноценни родители.
Марлелка, от сърце се смях на младата композиторка. hahaha Сигурна съм, че песента за банката и тати е тотален хит. Joy
Стелииии, къде си? Вие цял град с кули застроихте. Laughing
Целувки на всички! Отивам на обяд! Hug

# 199
Добър вечер красавици.
Чета ви, но дорде се наканя да драсна 2 реда или съм заспала, илинякой се е събудил...
При нас животът си тече... Малката бузанка се оформя като едно прекрасно любвеобвилно момиченце. Всъщност и Спаси беше и си е много гушлив. Случили сме на деца, защото и двамата с баща им обожаваме да ги мачкаме и мляскаме. настроението ми варира от високи нива на щастие до средно подтиснати и преуморени състояния, но като цяло положително е положението.
Семейството се събра от различните точки на Европа, а брат ми замина за Индонезия.Утре ще сме на гости, а други ден ние ще съберем родата пред камината.
 Спаси още не говори - борави си с 10те думи и жестове и не прави никакви опити да повтаря нови думи от нас... Писах на дядо Коледа, че искам бърборещо момче в къщи. Ренка, хубаво, че поне Бобо се отпусна  Party. сега май само Спаси остана  Confused С него иначе се разбираме много добре. само на моменти го избиват бебешките хормони, но като цяло  обръща ли му се достатъчно внимание - нямаме сериозни проблеми. За Коледа сме му купили страхотна триколка Кетлер, за да бръмчи из къщи докато отмине зимния сезон. независимо, че има много колела, това е супер добро и предвид малкта им разлика с Little G - инвестицията си струва.Иначе в петък и той се срещна с дядо Коледа на голямо детско тържество. Беше тоооолкова щастлив, че най-после ГО видя. От него получи голям движеш се и ревящ дракон. За разлика от другите деца /общо около 50/, той с радост и без страх сам отиде да се погушка в добрия старец. Снимах го и ще ви пусна снимки. ние имаме 10тина магнитни букви от тези на Данонино и той също чат-пат нацелва коя е на мама, коя е на баба, коя на тати и т.н.
Денис, значи и теб не те подмина финасовата криза... За човек като теб, това означава само, че вече има нова пъ-добра възможност. Защо ли си мисля, че е свързано с нещо италианско  Hug Heart Eyes

Не знам дали утре ще пиша, но ако съм пропуснала искам в навечерието на най-семейния /леко носталгичния/ празник, да ви се обясня в любов. Радвам се, че споделих последните три години от живота си с вас виртуално, а с някои даже реално. Чувствам ви приятелки и ви пожелавам още много години да сме заедно... под каквато и да е форма, пък защо не и във форум БГ-баба. Весели празници, прекрасни емоции и поне по едно чудо!  Heart Eyes

# 200
  • Пловдив
Добро утро в този вече празничен ден!

След  този мил и страхотен пост на irinii може само да се присъединя към нейните пожелания да ви пожелая Добрия старец да изпълни всичките ви най-съкровени желания и да ви донесе най-желаните подаръци.... Hug Heart Eyes

П.С. Мари_Анка , кулите и Кики /Мики/ Маус- Ну Погоди са единственото ми спасение  в студените дни,които Стенли прекарва повече вкъщи, защото иначе ни подлудява всички...В буквалния смисъл на думата... Mr. Green Rolling Eyes

# 201
Момичета, пожелавам ви страхотни празници, изпълнени с много и все хубави емоции!

# 202
  • Sofia
Ирини, не е само Спаси, и Мартин е в групата на неговорещите мишоци. Сега започна да казва Коледа и ми топли сърцето, но иначе - нищо не се разбира обикновено.

Аз съм в депресарско настроение....Точно по празниците  Embarassed

Но да не ви зареждам отрицателно, сега ви желая едни спокойни и щастливи празници, аз ще ви хвърлям по едно око  Hug

# 203
  • София
Весела Коледа Simple Smile

# 204
  • Пловдив

# 205

Честита Коледа, момичета! Много целувки от нас с Рая  с пожелание за повече здраве, повече любов и повече радост в живота на всички ни!

# 206
  • Sofia
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!

Мили момичета,

Желая ви тази Коледа да е време за щастие, време за любов, време за промяна, време за наслада, време за мечти, време за сбъднати желания......

# 207
  • Sofia
Весела Коледа и от нас  Hug Живи и здрави да сте всички момичета и дечица, и татковците също  Hug

Последна редакция: чт, 25 дек 2008, 19:11 от Vesito

# 208
Честита Коледа, мили приятелки!

На вас и прекрасните ви дечица и любими пожелаваме много здраве, любов и рояк от сбъднати мечти!

Heart Eyes

# 209

Много топлина у дома, в отношенията и в душите, ви желаем двете с Йони!

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт