До Дядо Коледа писма, пишат септемврийските деца

• 32 749
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Абе аз забравих да ви почерпя за здравето на Хриси Hug

# 211
Честита Коледа на всички HugНа именяците-весел празник и всичко най-добро!Момичета,желая ви много радости,любов,здраве и хиляди сбъднати желания!

Когато поотминат празниците,сигурно ще ми остане време да напиша всичко,което имам да казвам!Определено постът на Ирини ме разчувства Wink,май остарявам,защото си поплаквам доста често над такива неща!И аз съм щастлива,че ви има и се надявам дълго време да споделяме заедно радости и тревоги!Чета всичко,нищо не изпускам,но нещо напоследък с писането съм зле Wink
Весели празници още веднъж на всички! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 212
Весела Коледа мили приятелки!
От сърце ви желая много,много здраве,късмет и щастие .
И весело прекарване с любимите ви.
Целуваме ви

# 213
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

Желая на всички Ви много щастие здрави и весели дни!

НА ИМЕННИЦИТЕ, МНОГО ЗДРАВЕ,ДА ИМ СЕ СВЕТИ ИМЕТО И БОГ ВИНАГИ ДА Е С ТЯХ!!!  bouquet 

# 214
Весела Коледа момичета и малки и по- големи сптимврийчета!
Много здраве, късмети и щастливи мигове Ви желаям ..  а и топло и весело посрещане на празниците...

Бъдете все така истински..

# 215
ЧЕСТИТА КОЛЕДА, МИЛИ МИ СНЕЖАНКИ И ДЖУДЖЕНЦА!
Ние след двуседмичен маратон сме болни от вчера - аз и дечковците, та да ви "видя" най-после вас Laughing
Целувам ви, много топли семейни моменти и здраве, здраве...
до скоро

# 216
Весели Коледни Празници!
Към всички страхотни ,топли и изпълнени с обич пожелания ще добавя;Радвам се,че споделям с всички вас и добри и лоши мигове и открих много нови приятелки  Hug
Всичко от което се нуждаем го имаме,само трябва да си отворим очите!Много усмихнати да ви намирам още много Коледи напред  Heart Eyes .Видях чудесни порастнали ангелчета по картички и аватари .За всичките ни дечица целувки  Heart Eyes

# 217
Здравейте приятелчета,
Отдавна не съм писала , но не мога да не надникна и да ви поздравя със светлите коледни празници!

Пожелавам ви много здраве, усмивки и хубави моменти, изпълнени с обич!И дано Дядо Коледа изпълни на всеки по едно коледно желание!

За съжаление и мен ме завъртя ритъма на работа и малко време ми остава за децата и дома. 2 месеца веригата си вървеше, Ивето на градина, Алексчо в къщи с гледачка, аз на работа. Миналата седмица обаче се разболя Ивето, гнойна ангина, с висока темп, ужасно повръщане, болно гърло и веднага усетихме затруднения как да се справяме, без да отсъстваме от работа. Антибиотика беше неизбежен, а аз се радвах, че мината зима успяхме да не пием антибиотици. 5-6 дена по-късно и Алекс вече беше с висока темп, и възпалено гърло. Наложи са на Бъдни вечер да търсим дежурен лекар, сега и той пие Сумамед, и в понеделник и двамата трябва да ги водя на контролен гърлен секрет.
Ирини, Веси, и ние сме от неговорящите. Confused Казва 10-тина думички и то не толкова да ги използва по предназначение, колкото ги повтаря като му напомниш. Иначе всичко разбира и върши, но не ще да го каже. По-лесно е да си изръмжи ЪЪЪъъъ, и може би грешката е, че ние му разбираме всичко и угаждаме и той не усеща нуждата да се изразява с думи.
Прочетох всичко назад, но няма време да пиша подробно. Simple Smile
Основното, което искам да кажа е, да честитя на Бебе Дунди и да й  пожелая една прекрасно бебенце, независимо от пола, и лека и безпроблемна бременност newsm32
Горещи поздрави на всички  и дано успеем този път да присъстваме на След Коледното парти~ Hug

П.П. Тази Коледа ще запомним и с това, че извадихме на Ивето първото клатещо зъбче и я водихме на триизмерния Дядо Коледа- беше много впечатлена, и доста стегната в киното, но вечерта каза, че пак иска да го гледа/ Алекс не посмяхме да го заведем Grinning/.

Последна редакция: пт, 26 дек 2008, 18:53 от tzvety roussimova

# 218
Честита Коледа, Момичета и мили дечица Hug

От здраве да не се отървавате, любов и щастие да ви съпътстват!

# 219
Rени, много е хубава снимката..т.е. коледната картичка! Wink

Лека нощ на всички! Целувки от нас! Hug

Последна редакция: пт, 26 дек 2008, 22:56 от Кузманка

# 220

ВЕСЕЛА КОЛЕДА СЕПТЕМВРИЙКИ И ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ!
Много емоции, много радост и подаръци за Спаси! Направо ми напълни сърцето чистата му радост и превъзбуденост.
На Джинджи празниците й дойдоха в повече - май се попревъзбуди. На Бъдни вечер си причинихме изтощителна обиколка до 1.30 през нощта  при родителите на съпруга ми и после при моите. Числото подаръци които развозвахме цяла вечер бе над 20 броя плюс бебе плюс Спаси плюс количка... На следващи ден мъжът ми бе на работа и вечерта събрахме близкит еу дома на празнична трапеза - беше страхотно... толкова уютно, красиво и приятно. За съжаление не снимах с фото, а само на филм...  Днес з апърви ден почиваме истински - пързаляхме се с шейна, правихме снежни човеци, цял ден похапваме разни вкусотийки и ги поливаме със съответните напитки, а огъня в камината припуква /даже в момента си лежа на релакс стола на тъмно пред него/...

п.п. Веси, на мен от години празниците около Коледа са ми колкото мили и любими, толкова и леко носталгични, че и депресивни  на моменти - заради отиващата си година и необратимото колело на времето, но в това време з аравносметки се раждат и очакванията за следващите 365 дни... Мисълт ами е, че еднот овърви с другото и не се концентрирай върху негативните емоции, а си ги остави така... и ще отминат сами
ЦветиР, и ние се смеем в къщи как едно "ъ-ъ" може да означава стотици различни неща и аз все да ги разбирам  Laughing
МарияФ, дали пропуснах да ти честитя рождения ден  newsm78 За всеки случай - приеми и този поздрав с пожелание за много любов и топлина в живота. Прекрасна си!

Доника, ако обичаш да се явяваш на отчет в изповедалнята, че вече ги броя с теб дните и ще те мисля! Нали има кой да ни извести за хубавата новина. Гуш!

# 221
Хохохо, Merry Christmas!

Честита Коледа и весели празници на всички, днес си имаме и именник, тати Стефан. Честито на всички празнуващи! Hug
Ирини, Благодаря!
Малко празнични снимки до края на албума:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=317832&pid=9597846

# 222
  • Пловдив
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ ДНЕС!!!

Искам да ви почерпя за здравето на моя баща и моя племенник, които носят името Стоян!

# 223
  • София

Доника, ако обичаш да се явяваш на отчет в изповедалнята, че вече ги броя с теб дните и ще те мисля! Нали има кой да ни извести за хубавата новина. Гуш!
Слушам и изпълнявам Hug Засега сме си в пълен комплект Simple Smile В понеделник съм на преглед при доктора, който ще ме изражда и ще се реши нормално или секцио...Та тогва ще има още повече за доклад. Иначе човечето и то усети празниците - така бушува и шава, че се чудя къде намира място. Всичко вътре ми е на пихтия имам чувството...След тия маси и гости ме е страх да се кача на кантара Rolling Eyes
Хриси и той получи много подаръци и кой като него. До преди малко беше с пълен комплект баби и дядовци, та малко се поразлигави и сега пак ще се превъзпитаваме.
Мария, големи са сладури бате и бебо...бе той хич не е бебе вече, но Hug Да ви е жив и здрав таткото, както и всички именници днес  Laughing
Та засега това е от нас Joy

# 224
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ, ГОЛЕМИ И МАЛКИ МИШЛЕТА!
Желая на всички от сърце много здраве, късмет и успех!  bouquet Hug

Днес ходихме на разходка до Мола, Дани тича и си вози бебето в количката, после си взехме храна за вкъщи и се прибрахме. Сега тя спинка сладко сласко, а аз кофея на компютъра и така...
Мария Ф, сладурковците ти са прекрасни! Дани разглежда снимките с мен и казва "Батко мамо и едно бебенце малко" и аз и обяснявах, че не е батко а е на 2 годинки колкото нея и това е неговото братче, а тя ми отговори "И аз искам братче'... Rolling Eyes При което незнаех какво да и кажа... Wink

Общи условия

Активация на акаунт