До Дядо Коледа писма, пишат септемврийските деца

• 33 348
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
Стенли спи с едни огромен бетоновоз  и едни кубчета с картинки вече 5 нощ..... #Crazy

Ще падна  Joy Ние  едно стадо плюшки събираме около нас ,колите спят на пода.То място не остава  Joy
Ох опитвам се да го сложа да легне а той ми вика  *В момента Никито гледа сунче* филма по нова гледа момчето Rolling Eyes
Викам айде да спим той *Не спинка сега гледа сунче*
Абе дупито му чак знае Mr. Green

# 256
Извинявайте отново! Embarassed Тези дни наистина нямах време да чета, въпреки че неколкократно отварях темичката. Но така си оставаше - отворена. Embarassed И въобще не съм разбрала, че темите вече са по 20 страници. Писах на модератор с молба да изтрие моята тема, за да не се объркваме.
Ама, че каша направих. Embarassed А аз се притесних, че ще заключат темичката ни.  Laughing ooooh!
Aз първо чинно ще си ви изчета и тогава ще се включа с обширен коментар.
DZ, благодаря ти! Стана ми много мило. Hug

# 257
 Hug Heart Eyes Чакам да се включиш.

Каза тази която не е писала нищо от сто години  Blush

# 258
  • София
Марианка, споко Wink
Стели, то и Хриси спи на "паркинга"...кеф ти багер, бетоновоз, валяк...целия инструментариум hahaha
Дз, и изгледа ли филма Никито? Понеже и Хриси го гледаше, но напресекулки - няма пи, няма пи и очите се затвориха Joy

# 259
Гледа го още  Rolling Eyes Не е свършил.Неще оттатък да го гледа .*Тука гледа не там* ми прав е този екран е по голям Crazy
Само дано скоро да свърши Grinning Караме го ваканционно с лягане късно и ставане късно  Joy

# 260
Приветли в последния ден на 2008-ма...

Ето кафето от мен.

Пожелавам на всички Весело посрещане на Нова година и много усмивки!!!

Чао! Heart Eyes Hug

# 261
ДУ и от нас! Пийвам си кафето, Ники закусва бисквитки, та седнах да драсна някой ред.
Ей с тия нови теми сме върха  Joy
Обичам да ви чета, но нещо с писането хич ме няма.
Чакай те да ви напиша сутрешния ни бисер. Ники се събужда и две боси крачета се показват над юргана. Хващам едното краче и го целувам, той го дърпа и заявява: "Това е моето краче, мамо!" Хващам другото, той го дърпа и него и нарежда: "Мамо, това са моите крачета, те са залепени, моите са!"  Joy
Доника, радвам. се че се разписа, бях те умислила  Hug
cvetiberova, стискам палци  Praynig
В тоя ред на мисли: Честито, bebe_dundi! Лека и безпроблемна!
irinii, и ние не ги обичаме фойерверките, плашим се от тях!
И аз разгледах страхотни снимки!
Искаше ми се още да пиша, но няма да е сега, че ме викат!

Пожелавам ви една незабравима новогодишна нощ! Весел празник!  Hug

# 262
Честита Коледа моми4ета и сладки де4ица!  Hug
Не съм ви забравила,но не ми остава много време да отварям теми4ката!Да са живи и здрави новите попълнения в семействата на мамите септемврийки!
Доника,леко раждане!
Около нас мно-о-ого динамика,на връх Коледа бяхме на оглед на жили6та  Shocked Мъжа ми полу4и ново предложение за работа,което не е за пренебрегване и ето ни др.година пак 6те се местим! Simple Smile
Града е много красив,но е на 2 часа от сега6ният ни!Много приятели оставяме тук  Sad
Четох ,4е има де4ица които не говорят много и Мити е от тях.На У7 педито ни каза 4е на детето му е трудно с 2 езика,до 3 годинки било нормално.Разбираме се с жестове и казава думи4ки ,но за възрастта не е достатъ4но.Имам търпение за сега,няма дете непроговорило!
Весело посре6тане на новата година от нас,бягам 4е си имаме баба и дядо на гости,а имаме план за изпълнение.Ве4е направих десерт за дове4ера-тирамису,а сега ни о4аква разходка!
 Hug

# 263
  • София
Е, Сесилия, бях си помислила, че съвсем сте ни забравили Hug И Дилипили и Каролина, абе много мами не са се включвали отдавна...Вярно е, че вече почти всички работят и сме малко-тези слободните, както казва баба ми...
Искам да ви пожелая весело посрещане на Новата година и нека тя е изпълнена само със щастливи мигове Hug До догодина момичета

# 264
ехооо

Хайде и аз да се разпиша в последния ден от годината, и да ви пожелая Весело посрещане на новата  Hug

Ние ще празнуваме в приятели, те с 2 деца, едното на 2 месеца, ние с 2... абеее децата си не оставяме  Laughing Та от вчера приготвям и аз разни измислици  Whistling да видим...

Дядо Коледа донесе подаръци за всички от сърце. Ивайло го разпознал, задава въпроси после, иначе и песничка му изпя и стихче му каза  Laughing А Боян, Боян през цялото време стоя скрит зад касата на вратата, гледайки го със страх и възторг  Wink

За следколедното тържество, разбира се съм твърдо за, обачееее имайте предвид, че 10 е работен ден, и за работещите ще е трудно  Wink

Много се радвам на всички ви   bouquet И другата година пак заедно, и по другата, иииии  Hug

# 265
  • sofia
Сладури и сладуранки и техните майки,
пожелавам ви весело посрещане на новата година. Влизам с пожелания да сте живи и здрави и късмееееет!

# 266
  • София

За следколедното тържество, разбира се съм твърдо за, обачееее имайте предвид, че 10 е работен ден, и за работещите ще е трудно  Wink

Ами 11 - ти тогава?

# 267
 EEee момичета кокичта в последните часове на вече сатрата година и аз се  включвам да ви призная , че съм щастлива ,че ви познавам и и че споделяме миговете заедно.. много години да е така и няма да е зле да си организаме верно бг.баба хехех
 Пожелавам ви много здраве през новата година, много щастие и сбъднати мечти.. нека всяко начинание среща с лекота своята сполучлива разрвръзка...
 Ние сме на Банско , Лаци също е с нас но както вече ще да е традиция е болен , свеки са тук и за съжаление те ще си останат в къщи с Лаци и той ще изпусне празника. Сега не е така зле какато беше мчира например , но не ми се рискува да го втресе пак. Беше с много висока температура , кашля и тн тн.. но аз не съм вече много притеснена... виждам ,че сеп подобрява. Иначе сме се събрали голяма компания и ще се повеселим днес на ресторант.. Банско е пълно с връх както казва една приятелка мнооого много народ има ама.. и те искат да се забавляват
 Отивам да прилегна половин час преди да стане време за контене... хехе пожелавам ви вълшебна нощ и весело изкарване на всички ...
 и така догодина до амина хех

# 268
Здравейте, момичета Simple Smile Аз да си призная отдаавна не съм влизала да ви чета  Embarassed Пожелавам ви весело посрещане на Новата година и нека ви донесе много здраве, усмивки, късмет и сбъднати мечти, а на нашите септемврийчета- много радост и безгрижно детство Hug
Аз и тази среща ще я пропусна, че точно на 10-ти ми е секциото, но живот и здраве на следващата ще съм с 2 ремаркенца Simple Smile
Наздраве santa2

# 269
 О, Меги към 19.00 прилягва преди бурния купон, а ние сме почти на тортата. И подаръците раздадохме и късметите. Току що гръмна една ракета и Мишето се скри под стола и сега се гушка при мен. И шампанското, вкл. и детското е отворено, така че наздраве! Много щастие желая на всички и септемврийчетата, които нямат братче и сестриче догодина да си поръчат!

Общи условия

Активация на акаунт