До Дядо Коледа писма, пишат септемврийските деца

• 32 755
  • 294
  •   1
Отговори
# 270
мацки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes така кърмейки да ви пожелая са Heart Eyesмо кра Heart Eyesсиви неща... при нас веселбата си вървииии

# 271
  • Sofia
Мили момичета, за много години! Здраве, късмет и усмихнати дни!

Черпя ви за моя имен ден:

# 272
Честита нова година, момичета и сладки мъничета! Желая ви най-доброто от изминалата година да бъде най-лошото занапред!

Честит имен ден Весанке! Също и на Василенка и татко и, както и на останалите именици днес, включително и моя любим!

Аз съм за парти на 11и януари, за да могат и работещите мами да се включат!
Много целувки на всички ви от нас!

# 273
Честита нова година! Здрави и щастливи, обичащи и обичани! За много години!

Честит имен ден на именниците !
   Hug

# 274
Честита Нова година, сладурки! Да сме живи и здрави, всичко останало ще постигнем сами!

Весана, честит имен ден, миличка! Много усмивки и късмет!

Момичета, черпя ви за здравето на моите Василена и Васил:

# 275
Честита Нова година на всички!Честит иман ден на тези,които празнуват днес!Желая от сърце на всички много здраве,щастие и успехи!
Ние прекарахме доста добре,бяхме заедно с приятели и така до сутринта,преди малко се събудих Embarassed
За партито-аз съм съгласна и на 10 и на 11 да бъде т.е. нямам проблем и с двата дни! Hug

# 276
  • Пловдив
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!
Много здраве и любов на всички пожелавам!

Честит ИМЕН ДЕН  на всички /малки и големи/!!! Да им е живо и здраво името!

П.С. Ирини, страхотна снимка!!!!! Peace

# 277
Мили ми момичета, да е честита новата година! Да донесе на вас и близките ви само радост и усмивки!
Поздрави и горещи прегръдки!

На всички именици да са им живи и здрави имената, да ги носят с гордост и много врати да им отварят! Наздраве!

# 278
Честита 2009-та!!!

Нека не броим дните, и много да са ни парите!
Нека да живеем лудо, и всеки ден да бъде чудо!
Нека зло под камък спи, и по вода да ни върви!
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

# 279
НА МНОГАЯ ЛЕТА

# 280
Добро, утро!

Пълно затишие след посрещането на новата година.... Кафенце от мен!

# 281
За много години мили приятелки!
Пожелавам на вас и семействата ви много,много здраве,късмет и професионални успехи!
 Ние прекрахме вълшебни празници.От известно време мъжа ми успява да прекарва повече време с нас и като чели се преоткрихме.Чуствам се отново влюбена и тръпнеща както преди почти 6 години.Прекарваме страхотно и се радваме на Ванеса,която с всеки изминал ден става все по интересна и изненадваща ни с нещо ново.И много,ама много бърбори и
всичко повтаря Laughing Копира всичко което правим-маже ме с крем по тялото и лицето,прави ми масаж на лицето,избира ми бельото Crazy.
Нова година прекарахме със страхотна компания и въпреки че се бяхме разбрали да си подарим подаръци само на Коледа,мъжа ми ме изненада със страхотно златно колие Heart Eyes страшно много ме зарадваха  и нещата,който ми каза,но са много лични и незнам дали ще успея да ги пресъздам така романтично.Пожелавам ви много,много любов и романтика.
Ставам че чакам гости за обяд да видя отново дали всичко е ОК и да си сипя едно винце
Целувки
п.п.Изпратих гостито .Малко снимки на Ванеса от празниците http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9749945

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 20:22 от Мил@

# 282
Моето дете вече ме разочарова тотално...От пет дена е спряла да ми казва, че и се пишка, а даже и сама си събуваше гащите и си сядаше на  гърнето, а сега направо се изпикава... И и се карах и и говорих и не става и не става... И сега сме като бебетата с памперси. Това не ми се беше случвало, все си мислех, че ще свикне вече и няма да се напикава, ама тя вече от 6 месеца я мъча и си свикна и се научи, даже и сме пътували, казва си спираме пишка и пак продължаваме, а сега няма и няма... Побърквам се от яд.честно... Немога да я разбера, неможе до днес да си казваш и да внимаваш да не се напикава, а от днес вече си друг човек и се напикава като бебе. Cry

# 283
Привет, момичета!

Не се чувствам много добре, но ще драсна няколко реда, че отдавна не съм писала. Здрави сме, което е най-важното. Изключвам едно петънце на крачето на Мими, близо до дупето, което не знам дори какво е - в някои моменти прилича на лишей, в други - на чиста екзема, понякога - на пъпка. Мажа с какво ли не, затихва, опитва се пак да се появява, сега стои като петно, останало като белег. Все си мисля, че има общо с много сухата кожа на Мими, но не съм я водила на лекар. Не я сърби, не я боли... ще ви държа в течение.
Мислех си и друго - че настоящето й поведение е върха на ужаса. Оказа се, че греша. На почивката в Тенеси налетя на бой на едно двугодишно момченце. Че и баща му беше при тях да предпази детето си, нашата хубавица не се й замисли - замахна да удари пак. Аз загубих ума и дума, защото никога, никога не е посягала на други деца. Даже когато са я удряли нея, тя е стояла кротко и се е усмихвала мило. Карах се, карах се, не знам колко ефект е имало, но се надявам да не се повтаря. В магазините е направо ураган, не чува, всъщност не иска да чува. Да ме хване за ръка е в сферата на най-смелите ми мечти. Баща й започна по малко да й взима страха, но наистина малко. Аз съм си наложила голямо търпение, но и то се изчерпва. За тази година си желая много сили! Но пък и в другата крайност е - сутрин се събужда с усмивка и ме прегръща и ми казва "Мамо, ного бичам", събота и неделя и на баща си на врата увисва с тези думи. Предполагам, че нищо ново не ви казвам де, но да споделя. Ето го диването.
Почивката в Тенеси мина приятно. Не си я представях по този начин, но вероятно аз тръгнах с големи очаквания. И снимките не са хубави. Ето част от тях - Pigeon Forge, TN . Тук прекарахме Коледните празници и всъщност това е наетата къща. Почти нищо не видях от щата и туристическите градчета. Повече ядене, пиене и игра на карти. Даже не се и наспах и се върнах уморена. Компанията обаче беше много приятна. Нова година я посрещнахме същите хора с още едно семейство. Мъж ми замалко да посрещне годината на магистралата, дойде в 11.45. С деца обаче не си е работа. Все някой е дежурен по дупетата им. Моето диване се изтърколи по едни стълби в Тенеси и на Нова година бях все по нея.
Подаръците, които получи са много хубави, човек ще каже, че аз ще си играя с тях. Mr. Green
Ето какъв комплект получи
http://trus.imageg.net/graphics/product_images/pTRU1-4949993reg.jpg
и този суперски компютър, макар и от нашия да не слиза
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51J09PS49KL._SL500_AA280_.jpg
Магнитните букви се оказаха любими, все е подир мен с въпроса "Мамо, това коя бука?"
Напоследък рисува много, установих, че с химикалка й е най-лесно и удобно. Трябва да ви покажа какви човечета е започнала да рисува, а вчера ми нарисува къща с врата, но без покрив.

Ми... ставам, че пак мърморим нещо.
До скоро!  Hug

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 05:53 от Марлела

# 284
Честита Нова Година ! Пожелавам ви много щастие,късмет и много усмивки през новата2009 година!Бъдете здрави !

Общи условия

Активация на акаунт