Каква е тази и кой и позволява да удря детето... Все се надявах, че това са вече отживелици и едновремешни методи ама явно не съм била права...
3 пъти четох поста ти. Ама още ли има такива квачки, нямам думи. Винаги ми е било странно как така не допускат до гардеробчетата на децата родителите, гардеробчето говори много според мен за отношението на персонала към детето... вашата случка обаче надминава всякакви ми представи за лошо отношение. Бори се, ако трябва те ще подкрепяме и физически 
Утре ще ти звънна. Много благодаря за ОТК-то, ех колко е хубаво да си имаш независими агенти
Аз тази мога евентуално в някоя дупка или в бомбоубежището да посрещам
а за шефката ти кво, абе оперирани ли са тези хора от чувства, просто не знам 

Аз хич не бързам Ивайло да чете, той се беше разбързал нещо та ме притесни 
За ЕБХ-то поздравления, въпреки всичко за мен си остава мисия невъзможна и тормоз за мама 
Коледа свързвахме с имения ден на баща ми, и винаги с много гости. Но от както са дечицата, няма как да чакат Дядо Мраз, пък и Коледа си е семеен празник, а аз много обичам такива. И така, опитвам се да създам някакви традиции, всяка година да е специално, да е различно и уютно. Дано успея
За сега по различното, което правим е, че на 01.12. пишем писмо на Дядо Коледа (фиксирали сме датата, за да е по лесно за децата) А иначе съм решила да правя Коледен кекс, и къщичка от мед, кво ли ще докарам 

и мерси и за загрижеността
но днес е видимо по-добре, даже отидохме за 1.5 час навън. Махнаха трите сливици, били са гнойни, така че добре, че действахме сега.

Това с гърдите и аз съм го изживяла, повече изцеждане и всичко ще се оправи! Стискам палци скоро да се включиш само с добре новини!
Стенли пък пак е в някакъв период на пищене и тръшкане...Ужасно е и доста се изнервям напоследък,надявам се да мине по-бързо този пубертет и при нас и при вас! 
...Ужасно е! Ако живеехме някъде по на запад спокойно можеше да я осъдиш тази леличка! Надявам се Арен да не е травмиран много от преживяното! А за тези ремонти посред зима...направо е безумно това!
Дано скоро намерите приемливо решение и за вас и за малкия Ромео...
...Първият път Додо беше в корема на мама..
!!! Иначе вече на въпроса за подаръка от Дядо Коледа отговаряме с ...Много бонита /бонбони/...Скромен е човека! Но пък започна да ни посреща с баща му на вратата с уговорките - Айде купиш бони, сокче и чипки газина ....
Бързо оправяне за всички ви желая!

Мисля,че клубчето от рождения ден е удобно,ако на някой не му харесва,да казва,аз общо взето съм мобилна и мога ,където кажете...
така кат' гледам, иначе намери някое детско тържество за Дядо Коледа с един истински Дадо и ще те придружа с удоволствие .. да видят децата за ко иде реч !!! Целувки Алексал, ако беше мъжа ми в тая ситуация да ми е забранил да ходя на работа... Егати шефа, я направи едно бебе да й го натикаш пък и ти доволна повъпроса.. и на теб Кис
Как е Ники с градината , ти с работата... 
,така като слушам какаво става вече по-малко съжалявам ,че Габи неуспя да се класира в никоя ясла.А пък и какви са тия ремонти посред зима
,незнам.
И сега вече с нетърпение чакаме снега ,за да се пързаляме ( то и аз с тоя голям корем ззакъде,ама без мен не може на такива мероприятия
За лигавенето няма обяснение,явно навлизат в такъв период,защото и Габи се опитва,особено ако някоя баба ни е била на гости ,после една седмица се превъзпитаваме.
И " шека" на Шрек.Ох отплеснах се ,уж за малко,пък то ква стана ... Отивам да полегна ,доскоро !

.Миналата година страшно исках да купя шейна ,но не намерих ни една която да ми хареса.Благодаря ,че пак ми напомни да се поогледам.Арен като му кажа за джуджето,че следи и записва дали децата слушат,за да каже на дядо Коледа дали да носи подаръци и той казва;"Слушкам,жужето носи кола и сам ша карам"Напоследък вечер в леглото вече му разказваме приказки и той слуша,понякога коментира...но го е хванал страха от вълка от "червената шапчица" и иска да го гушкам и ме уверява,че вълка няма да дойде.

Габи приела ли е ,че ще става кака или това и е още абстрактно ?
Пожелавам ви го от сърце 
къщата пак му стана тясна, а времето е отврат и май така ще сме още 10 дни - занимания на закрито. А миризмата от раната е зловеща, но поне вече няма темп. Принцеса Миа е по-добре, но още са и червени петната, осбено по ръчичките. Вчера я снимах за пасаван. Преди малко се завърнах от едночасова разходка сама до един близък мол и сега съм ок, че нещо и аз изтрещях 

,Меги,мъжът ми още преди 5-6 месеца искаше да напусна,защото имаше и други простотии от нейна страна,сега е много щастлив,че и аз съм го решила!Просто аз много идеализирам хората и приемам ,че могат да бъдат ядосани и да говорят агресивно в момент на афект и после прощавам и ги оправдавам 
Имам чувството,че когато видят ,че се смееш и си щастлив,някак си не го разбират,не могат да споделят положителни емоции