alexal, не се чуди - има и още как. Моят шеф (все още, че съм в неплатен 6-месечен отпуск), е същият, ако не и по-зле. Загуби уважението ми скоро след като започнах работа за него. Взаимно обаче си бяхме от полза и най-вече той ме търпеше (не цепех басма - каквото мислех за правилно, това казвах и правех). Един ден метнах заявлението за напускане, разубеди ме, а след 2 седмици забременях и съм сигурна, че още съжалява, че не ме освободи навреме. Сега си отстоявам правата и комуникирам с него чрез адвокат (моя приятелка де). Дерзай!

Chochy, радвам се много, че малчовците се оправят!

ЦветиБ, аз май не се изразих правилно - имах предвид, че текат много лиги от устата, толкова и при никнене на първите зъби не е било. Понякога като се е съсредоточила в нещо и е с полуотворена уста... потичат. Много добре звучи това "иначе Габи ме слуша много", аз не се и надявам вече някога да го кажа за моята Мария. Радвайте се все така на "дзаек"-а (нашата думичка е "даяк").

Ави, и при вас е весело.

dennis, разбирам те добре, че такива моменти тежат. Не е въпрос да пуснеш жалби, за да се вземат мерки, а да се погрижат превантивно за това. Едва ли точно тази лелка е била единствената, която се е навила да работи. Най-обичам някой да се оправдава с държавата.

Намерих разни неща в Мрежата, ето за информация:
27 Month Questionnaire
30 Month Questionnaire
виж седмата страница - същото е като първото, но тук има оценяването.
виж шестата страница с оценяването
Social-Emotional Questionnaire
Аз да кажа как се смях с Мими преди малко. Гледам, че си взела куклата и хванала двете й ръце и с едната сочи другата и брои пръстчетата на куклата така, както ние я учим да си ги брои сама. И като каже "но, де, ти, пи" (четири се губи винаги някъде) започва да пляска с ръце и да вика "Баво куко" (браво на куклата). После я накарах да я нахрани, да й смени памперса, не е истина просто как й вдигаше крачетата и я бършеше с каквото й е под ръка, не се стърпях и прихнах да се смея като я видях да я бърше с един пластмасов гвоздей.