Сядам на бегом да драсна няколко реда, че тези дни пак съм на педали. Днес и утре ще гледам децата на наши приятели (всъщност те са толкова кротки деца, че ще се гледат сами), защото са ваканция, а няма на кого да ги оставят, пък не са толкова големи, че законът да позволява да стоят сами в дома си.
Йоанка, Мими до скоро спеше с чувалче, сега съм подгънала завивката така, че да се пъха под нея. Не че като реши, че й е топло не я изритва, но сега я уча и да се завива сама.
Кузманка, ще ги правим ние домакини и това си е - ютии, щипки, аз - кухня (вече я имаме де)

Доничка, пардон - Нели, много си свежа!

Мил@, дано да е единственият кариес! Преди 2-3 седмици, когато ходихме на консултация, лекарката каза да продължаваме да мием зъбите по два пъти на ден, пък аз за да съм честна, ще си каза, че често пропускам първият (сутрешното) път. Малко са криви зъбките заради смученете на пръстите, но се надявам да са само зъбите.
Мари_Анка, пак карантия, а?

В четвъртък е Денят на благодарността и тази година аз ще бъда домакин. Поканили сме наше приятелско семейство (със същите деца, които са у дома сега) и аз за първа година ще правя пуйка. Така че приемам всякакви рецепти. Менюто ще е побългарено - вместо тиквен пай - тиквеник с пекани, не с орехи; вместо пюре от сладки картофи - от нормални, и без боровинков сос. Останалото е шопска салата и сухи мезета (луканки демек).

В събота водих Мария на детски рожден ден. Веселба беше. Давам малко снимки от него, а и отдавна обещаните есенни снимки.
рожден ден
есен
Piedmont Park
Бягам, че Мими ей сега ще се събуди.
Приятен ден!