До Дядо Коледа писма, пишат септемврийските деца

• 32 765
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
  • София - Бургас
Здравейте, мили мами....
Пращам ви кратък ръзказ за преживяванията ни в Египет!
Правя една вметка, че това е копиран мой текст от подфорума на море, почивка, екскурзия..., в който писах преди да заминем с обяснения вече преживяното от нас, копирам го, за да не пиша повечето неща наново, за свое улеснение, за което се извинявам, но моля за разбиране.... Blush Heart Eyes
 И така, нашата 7 дневна почивка за съжаление приключи и то мн бързо, мина като 7 минутна...
Още от първите редове си личи, че си изкарахме почеве от чудесно...неописуемо беше, ориента, ВЕЛИК...........нямам думи...хотела - невероятен..Алф Лейла, 100% неотразим, огромен, вечно чист и приветлив...Стаята ни - невероятна, с изглед към водопад, ограмна спалня, баня, даже кухня имахме.....няма думи..плжоте - страхотни....организацията, както се изписа по назад от Тез тер, невероятна, перфектна....Разбира се имаше и минуси, но аз отчитам тях като минимални, например за част от допъл. екскурзии, гида беше руснак и говорише само на руски език...ами аз, като набор 81  през живота си и една дума не съм учила на руски, нищо не разбирах...добре, че мъжът ми знае и ми беше личен преводач.. Минус казвам, защото при наличност на около 100 човека българи и 3 - ма гидове българи, да ни изпратят руснах, няма логика...., но както и да е, нищо не съм изпуснала в крайна сметка...
Успяхме да посетим всички екскурзии допълнителни, без пропуск, въпреки, че малко завиждам на тези, които успяха да си спестят някой, тъй като сега съм гроги...чувствам се мн уморена, ставахме всеки ден мн рано и сеня в програмата липсваше..но пък си заслужаваше... Много сме доволни и както казва съпругът ми върнахме се по - богати........невероятна истария, призовавам всеки,който се чуди и не  е решил къде да отиде, да избере имено Египет, това е място което всеки е длъжен да посети, рано или късно, засължително е, каква история, каква култура......
Относно онази журналистическа статия, която всичи оплюхме...искам да кажа, че донякъде разбирам момичето, което е писало...е, това е Кайро, гнусно, безредно, мръсно, отвратително...е там вече изпитахме ограмният ужас, не сме спали, тези безумни клаксуни, мизерия за 5* хотел, който  и 1*, не заслужава...наистина гнус...но не съжаляваме, това е част от жестоката действтелност, начина на живот на 20 милиона хора, щастливи хора...това е тяхната култура...може би,  ще кажа своето мнение, че този народ не заслужава това богатство.., просто защото те не го щенят, тези осрани пирамиди, опикани от камили, тази мизерия...това не е честно....Но пък те не са виновни, там цари мафия от технете оправници, е тук е време да спра, защото въпроса става политически....Важно е, че народът е щастлив, но не смятам,че е редно да предпочитам да гледам научнопопулярни филмчета от автобуса, отколкото да сляза на тази смрад на тоалетна и да докосна тази ценна красота...Въпреки това, направих го, за малко да не повърна на този 1 часов тур около пирамидите, не е редно...Цял свят на различна възраст - от най - младите до най - възрастни хора посещават тази свещена земя, а тя да  така ограбена...и хора хора с не толкова широк поглед, като горе споменатата журналистка, остават с много грешно и изкривено впечатление....
Беше супер Прегръщам те, Египет...
Относно списъка за необходими вещи - ценен е, аз лично в този период, техният зимен, комари не видях, лосионът беше излишен...най - ценната вещ - слънцезащитно масло..
А, друго което искам до отбележа, е че се чувствахма абсолютно безопастно по време на разходките из Хургада, сами, никой за нищо не  ни е закачал, хората ни гледаха с уважение и приялески настроени към нас бяха всичики...На плаж ходих с много къс минижуп, който едва покрива дупето , беше адски топло и аз като 49 кг. жена си позволявам по - разголени тоалети..това го пиша, по повод онази статия за погледа в деклотето, е, незнам, може би журналистката е била с предизвикателен бюст, но аз не усетих нито един грзен поглед, нищо нередно не видях, приказки не чух, ходих си по късата поличка и проблеми никакви не съм имала...специално в Хургада, работещите люде, гледат с ограмно уважение към туристите и те се най - ценното....горките, по - скоро бих казала, че са кото слуги...отваряш уста, гледат те  в очите и имаш " целият свят"...
Незабравими емоции изживяхме там и наистина считам, че всеки човек е длъжен да стигне да Египет, ЗАСЛУЖАВА СИ...хора не пропилявайте времето си, изживейте го пълноценно...Животът е пред нас, има време за всичко лъскаво, ще опитаме от всичко, но това е реалността,тя съществува и не не е редно да си затваряме очите....
Приятни и завидни  мигове на тези, които им предстои ЕГИПЕТ..

# 91
  • Sofia
Привет на милите мами и техните септемврийски деца с не-септемврийски братчета и сестричета Hug
Аз се загубих пак, много съм работна, обаче работата ме мъчи. Нещо много ми е нервно на работното място и май ще се насочвам към търсене на ново. Гледам някои от вас вече са го направили - честито   bouquet

Иначе сме добре, може да ни видите с Марти на аватара. Той расте, променя се. Както преди се хвалех, че много говори, сега ще се оплача че има застой. Малко ме стреснаха, че юздичката на езичето отдолу му е много скъсена и може затова да не говори и планувам след новогодишните почивни дни да го заведа на логопед.

С ветилигото нищо не се случва. Пак сме на консултация след Коледа. Но то лечение така или иначе няма. Само се молим да не се появяват нови петна.
Алфира, моля се от все сърце, сподели с мен как се отървахте от запека  Praynig

И сега по празнично  Heart Eyes Вече понакупихме подаръците, основно дрешките, обувки, шапки и шалове, блузки. Сега ни остава да щурмуваме Джъмбо и едно магазинче за креативни играчки, което моя приятелка ми показа. А и мислех за екип за ски, но още сме в чуденка дали да е нов или да минем през неделния пазар на стадиона Дружба. Че те децата само един сезон могат с един екип да действат newsm78 Има още малко време ще реша.

Коледата ще сме вкъщи, аз ще готвя. Станала съм голяма кулинарка, нещо като хоби. Мъфини ще правя, сладки и солени, печено месце, разни салатки, ще приготвя и цветни курабии и може би торта. От сега планувам и принтя рецептите.

В събота ще украсяваме, още не сме си купили елха. Намерих чудна в Бриколаж. Но първо ще намина до Народния театър да оставя малко дрешки и обувки за инициативата "Облечи дете".

Май доста се разписах, засега стига  Hug

Поздрави от мен  и Марти bouquet

# 92
Привет коледни кокони Grinning
При мен е малка лудница, че вече 3 почти нощи не спя, таткото ни е командировка, и понеже  Яни спи в стаята си, притичвам от нашата в неговата, и така... а малката и тя се е залепила за мен, много малко спи през деня и иска нон стоп моето присъствие. Та свкърва ми не може да ме отмени в детските занимания, но ще трябва да оцелея до края на седмицата. Яни все още се сеща от време на време за операцията, чувства в гърлото си малко дискомфорт, но като цяло е пълен с енергия, за 10 дни е пораснал поне 2 см! и се опитва да възстанови загубеното тегло със здраво хапване, ходи на градина и е много щастлив. Рано става /днес в 5.30 #Crazy/ и рано ляга - 7.30 - 8 ч. Програмката ни е: сутрин кърмя малката към 6-7, ставаме, докато Яни гледа ТВ, му приготвям закуска, храним се, и към 7.30 - 8 го закарвам в градината, после с Миа излизаме, вършим задачки, разхождаме се, прибираме се и към 4 ч отивам да си прибирам мечето. Малката ламя яде вече на около 3 часа, че досега беше през 2 и е почти 8 кг, ето я:
http://img91.imageshack.us/my.php?image=img2884lf6.jpg
http://img75.imageshack.us/my.php?image=img2870ra1.jpg
Това е накратко, че пак мрънка.
Калея, супер еккурзийка сте си спретнали
Меги, стискам палци за коледна къща
Ирини, браво за организацията ти
Фиби, МарияФ, Рени, Денис,Ави и всички други Hug
Мисля си за всички вас
п.с ще бъдем на следколедното ни парти, защото отлитаме на 12.01
целувам ви

# 93
Привет и от нас
Чочи Мия е страхотна бузанка.Целувки и сили да издържиш до края на седмицата
Калея Чудесен разказ,все повече такива екскурзии да с спретвате
Веси Успешно търсене на работа в която приятните емоции преобладават
Кузманка,Меги Честити компютри и аз съм със нов лаптоп от скоро.Явно актуални и полезни подаръци   Grinning Меги чакаме снимки на спалнята и весело изкарване
Алфи чудесно е да прочетем новинки и от вас.
Фибичудесна е Йоанка .Винаги  ми е приятно да разглеждам снимките ви.
 При нас всичко е вече празнично-имаме си елха,украса,лампички и много много весело настроение.Събираме се с едни приятели и от сега тренираме песни и танци за нова година.Весело е .Ванеса е страшно доволна(както и майка ми) защото се гледат заедно,докато майка и и баща и купонясват като тинейджъри.
Доскоро момичета и много много усмивки

# 94
 Hug Нямам време да ви изчета .Благодаря ви за подкрепата  bouquet
Ники е добре и е на ясла.А аз засега на работа.Добрата новина е че единия колега има странични поръчки и смята да ми препраща и на мен Sunglasses
Айде отивам да се правя ,че работя.Така ще е докато те се правят че ми плащат Mr. Green

# 95
Добра ви вечер скъпи Hug

Весито, ами за запека поне 3-4 седмици го храних с плодова каша/настръргано/ от киви+тиква+малко ябълка+круша+пнякога слива - обилно поръсено количеството със захар и 2 пъти на ден:
1. час след сутринната закуска или преди самата закуска следва вода
2.преди следобедната закуска и след това вода

следват след 2-3тата седмица миролюбиви предложения за игра върху гърнето дори без да му се ака като го карам да се надува като балон а не да се напъва и показвам как акото ще каже - цоп Crazy и после  ще го пуснем да плува с думите чао-чао ако Sunglasses и вече нямада боли. ако не става с теб да се намеси друг помагач...

Така му мина страхът от дебелото твърдо ако което болеше, защото го забрави и вече не пропускам ден без гърне. на този момент при нас това проработи . Дано не патя така със Стефи че това бе най-тежкото при нас Wink

Стефи ни е 7850гр. - ех юнака на мама. днес бяхме на ваксина - не плака и само с мръщене мина.

Благодаря за разказа за Египет Heart Eyes

Ходим с Ванката /влиза с пояс и гривни и го "забравям"/на басейн и сауна и суха и парна и много се радва. Дори и Стефи взехме веднъж но го пуснах само на душ с мен.

Да попитам Thinking защо не сме си правили купон без децата вечер?.... Thinking? как ви се струва????Е лека нощ?

# 96
Добро,утро!

Мила, благодаря Hug Наистина са полезни тези подаръци...

Само, че сега идва проблема с нета. Тук има една фирма "Интернет Груп", която има сравнително добро качество на добра цена. Майкини са на тях и са доволни и затова и ние решихме да се включим...Обаче има 15 дневен срок след подписването на договора и работят до 17ч.  Close Което означава, че ако и днес не дойдат, незнам как ще стане, ние и двамата сме до 17ч. на работа, а мъжа ми ги предупреди, че тази седмица, дето мина вече е в отпуск и ако е възможно да минат до петък, но до сега не са минали, ако и днес не минат... Confused Rolling Eyes Какво, означава, това? Че трябва някой от двамата да се освобождава от работа, за да може да си е у дома и като дойдат да има човек който да им отвори... newsm78 Confused Значи, ако не ми харесваше толкова нета има щях да мина на друга фирма...Но то пък не се знае и те с какво работно време са. Моля се днес да дойдат, че то и не само това, ами и нямаме вече търпение, то без нет, за нищо не ти е компютъра. Praynig

Дани, чака с нетърпение Дядо Коледа. Казва как щял да дойде на яслата и да подари подаръци на послушните деца, а на нея щял да и донесе кукла. От къде го е измислила newsm78
Подаръците за близнаците са един голям влак с батерии и по един комплект купчета на всеки (Това е за Рожденния им ден на 12-ти), а за Коледа на тях още не съм им купила.
На Даная е ютия с дъска за гладене и рокля...

Чао!

# 97
  • София
Алфиии, аз тоя въпрос го задавах миналата година не веднъж newsm78 Ама никой не се включи в инициативата Crossing Arms
Чочи, да нащипеш бузките на Мия от мен пупу
Калея, определено сте имали страхотно преживяване. Как е Каринка Simple Smile
Марлелка, как е Мимката?
Марианка, честита ти работа и на теб Simple Smile
МарияФ, само като ти видя аватара и нямам търпение да дойде януари Hug
Денис, как е Аен, докъде се разви любовната история Joy
Хриси има една приятелка, която живее на нашата улица и са в една група. Сутрин ги водим заедно с колата, вечер почти винаги ги прибираме заедно...И лелите разправят, че мацката ревнувала Хриси в яслата. Не дава никой да седи до него, играе само с него...пък той плейбоя и една друга девойка беше запленил...Баща му се бъзика, че не могат от сега да си го разделят жените hahaha
Утре мисля да украсим в къщи. В яслата имат вече украса и беше впечатлен, че лампичките светят и мигат...да видим колко време ще издържи елхата само Simple Smile

# 98
Здравейте от нашата бърлога!
Арен вдигна една уникална температура от 40 градуса която се сваляше до 38 за 40-50 мин и айде на ново.Днес нещата изглеждат далеч по-добре и до понеделник се надявам да сме забравили всичко.Та по този повод съм в къщи и ви изчетох на спокойствие.
Марианка,Веси свикна ли с това,че излизаш и те няма денем?Как се чувстваш на работата?
Фиби,и с новата прическа си е сладка Йо.Много хубави и емоционални снимки имате винаги  Hug Радвам се,че сте почнали пак ходенето на ясла и дано няма повече болести.
Чочи,малката мецанка Мия наистина е порастнала мнооого и вече с рокля  Laughing Прегръдки мечешки за всички ви.
Калея, супер еккурзия,радвам се че сподели разказа си  Grinning
Мариаф,много е мило това с писмата и ние го правим и ги пазя.А колко хубаво че добрият старец изпълнява пожеланото,особено в случая за бъдещо здраво братче и сестриче,което е факт към днешна дата  Laughing Арен я има тази червената кола Мак Куин една огромна,свети,бръмчиии ...как ги правят тези звуци толкова силни ,понякога ми се ще да извадя батериите,заканила съм се като свършат да не слагам нови,но вече една година чакам  Mr. Green
Рени,научи ли си Бобо стихчето  Laughing Би ли споделила как го учите,че ми е интерестно  Flutter
Весито,радвам се много че писа.Често се сещам за вас.Марти е порастнал толкова многооо и прилича на Виктор поне от спомените ми .Стискам палци да намерите начин поне да го стопирате това ветилиго.Това с по-късата юздичка как го установихте?Прегръдки  Hug
Доника,ами при Арен и Ина нещата вървят добре.Вечер Арен казва; Инчето като има шоколад,ша донесе на Арин да амка.Инчето е добра!" та приказката любовта на мъжа минава през стомаха,ще да се окаже истина.Днес на обяд ми вика; "мамо,тази манджичка не е вкусна,Арин друга ша готви!грахче и боб не обичаш"/още не може да оправи 1 лице един.число/А сутринтта сънен се занесе в кухнята извади 2 яйца и ми ги сложи на печката да ги варя и каза,че едното е за него ,другото за Инчето. Mr. Green
Марлелка,здрави ли сте?От какво ги сътвори тези жаби .Много са сладурски  Laughing
Алфи,ти си голям изобретател.Добре,че сте преодоляли запека.Аз откакто работя ужасно много ценя домашният уют.Просто вечер ако има как ще овладея телепортацията само и само да стигна по-бързо до вкъщи.Аз извън София имам няколко любими местенца.Едното е в Лещен...в романтичната глинена къща с прозорец сърце е хубаво да се ходи без деца,другото ми е на язовир Въча в хотел Чилингира,сега има и закрит басейн и фитнесче и масажи.Става и със и без деца.
Амарето,а как се движи апартамента ви?За Нова година защо не сте при приятели или във варна.Ти и двете деца правите вече трима и това ако е сама  Hug
Мама Меги,Лаци ще го качвате ли на ски вече тази година?
Мила,къде купонясвате вие?
Аз като се сетя ,че сега идват коледните партита и лошичко ми става.В този период все си страдам от недоспиване  Rolling Eyes За среща вечер без децата съм за,но това според мен може да стане януари.Особено на театро и после хапване някъде където може да се бърбори ще е супер.
ДЗ,радвам се че Ники свикна с яслата и твоята работа ето че набира скорост  Laughing след някое друго време сама ще работиш за себе си
Прегръдки  Hug

# 99
ехооо

много на бързо
прочетох ви, много ви се радвам  Hug

Денис, как?!    Колко е красива
                        нашата елха,
                        алена звезда
                        свети на върха
звучи цяла вечер от всеки който мине покрай Боян, включително и Ичи, а онзи само се хилосва, а понякога се и дразни. Резултат няма за сега. Но всъщност е започнал много да повтаря, успяваме да водим някакъв диалог вече  Laughing Може пък и да смели някоя от осемте думички от стихчето  Mr. Green

Иначе да похваля голямото си чедо, получил награда онзи ден, за това, че е разказал най-добре приказката, която са им чели. Аз бях изумена, че правят вече такива неща  Shocked и много скептично го накарах да ми я разкаже... Ми той я запомнил на изуст  Mr. Green Разказ я така сякаш я чете...

Хубава вечер  Hug

# 100
  • Sofia
Алфира, много благодаря за рецептата - вече купих плодовете, днес още ще започна да му давам пюренцето, дано се оправи  Praynig

Денис  Hug Наистина много си приличат двамата братя. Сравних едни снимки на Виктор във възрастта на Марти - със съвсем малки разлики, основно на Марти в тръпчинките, са си лика- прилика.
А за юздичката - още като бебе докато личната лекарка му преглеждаше гърлото се установи. То се вижда с просто око всъщност, но дотогава не съм се сещала да погледна. Тя се надяваше от само себе си да се оправи, каза че имало и такива случаи, но засега няма напредък. Той заради тази юздичка и трудно повръща. Или поне така ни обясниха. ..

# 101
   Rени, браво на Ичи и Бобо. На градината, когато правят репетиции за тържества  след многото повтаряне се оказва, че  децата са научили и репликите на другарчетата.
   dennis, много говори Арен. Миш вече и на китайски не говори.  Crossing Arms
   kaleia, радвам се че сте си изкарали чудесно, а за Кайро си права. Дали има малка промяна за 8 години.  Thinking Ние сме виждали цели квартали с недовършени къщи и вътре в някои от тях запален огън да се топлят хората. 
   Меги, да разказваш после.
   Vesito, хайде от догодина всичко да е наред.
   Dennis, можех да отида след Коледа директно от Русе във Варна, но не ми се оставя половинката сам тук. Пък и няма от евтините билети в посока София.  Wink Пък и майка и татко ще идват тия дни. Имах огромно желание да празнуваме в апартамента, и ако мъжа ми не беше на работа сигурно щях да съм купила вече масата за трапезарията и столове. Почти на финала сме. Иначе сме поканени от наши приятели, които ще живеят над нас, по скоро ние ще живеем под тях, но не съм го решила още. Дори и Доника ме покани, за което много благодаря, но сигурно ще празнувам в компанията на двамата ми мъже, ако устискат до 12-я час.
 Миналата година Миш беше заспал, но се събуди от гърмежите, така че и той посрещна Новата година.
 Подаръци още не съм купила, защото списъка на Ванко е дългичък и не съм решила кой да бъде. (Миши няма претенции  Laughing) Той ще посрещне Дядо Коледа и в училище и кой знае къде още.  Laughing На 13ти ще има някакъв Коледен концерт, може да отскочим, сега ни се е паднало. И за излизане без децата предпочитам сега. Украсихме елхата и почти сме готови с тази къщичка. Купихме календар с малки шоколадчета и така когато свършат, Коледата ще е дошла. Направих малко линзер сладки за Коледа и утре пак, вече с помощник. Изобщо имам възможност да обърна повечко внимание на баткото и се забавляваме страхотно. Утре, в вдругиден може да посетим и "Мадагаскар" в кино "Арена"Младост. Желаещи?
 Хайде това е от мен, аз... уж набързо.  hahaha

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 19:22 от Amaretto

# 102
Здравейте, сладурани!
Още съм под въздействието на емоциите от тържеството в детската градина. Момичета, моята Мария надмина и най-смелите ми очаквания. Изобщо не се наложи да стоя при нея, държа се изключително дисциплинирано и аз гледах за първи път в публиката. Незнам как да разкажа, за да почувствате моето настроение и майчино щастие. Мими беше най-красивата златна рибка, която някога съм виждала (нали си е моя  Mr. Green). Беше единственото дете, което трябваше да излезе най-отпред (решение на госпожата), съвсем сама и да си каже стихчето. Сърцето ми спря. Но тя започна уверено. Без притеснение, все едно цял живот е стояла на сцена и пред публика. От някъде се чу: "Боже, колко е красиво това дете!", а някой отговори: "Но това е Мимито"! Чувах всичко това около себе си като на сън, сълзите напираха в очите ми, почувствах се истински горда. Горда, че точно тя е моето дете, моята Мария, такава каквато винаги съм я обичала, моето предизвикателство, нашият напредък. За първи път не я сравнявах с другите деца (колко различна и изоставаща е спрямо тях), а сравних самата нея с това, каквото беше миналата година и колко много е напреднала. И разбрах, че надежда има! Да, ще ни бъде трудно, да, плача понякога от безсилие, но пък и каква радост ми доставя!
После танцуваше в танца за рибките, хореографията беше хубава. Взе активно участие във всички песнички. Противно на всичките ми страхове, че ако не съм до нея и тя се разсее, ще започне да тича из стаята. И тогава кой ще я спре? Нищо подобно не се случи. Не мръдна от мястото си!  Shocked Разбира се, като всяко дете, губеше интерес на моменти, както и концентрация, но тогава просто се заглеждаше някъде на страни или потропваше с краче. Като всички други. Извинете ме, че стана толкова дълго, но много исках да споделя емоциите от преживяното снощи.
Веси все още я гледа свекърва ми, за което много и благодаря. Ще се гледат още седмица и после идва мама.  Heart Eyes Която ще празнува най-красивите празници с нас. Ще се погледат 3 седмици с Веси и после моето малко голямо момиче тръгва на ясли.
Работата ми се отразява чудесно на кондицията и моето си вътрешно равновесие, което на моменти ме напускаше. Да, трудно ми е, сега навлизам в материята, имам още много неизяснени неща, но знам че ще се справя.
Амаретка, твоите постове ме зареждат положително! И Мими ще посрещне Дядо Коледа на няколко места.  Mr. Green А списъка с желанията и е толкова дълъг, че незнам дали джуджетата ще се справят.
Весито, прегръщам ви горещо!  Hug И се моля всички неприятности да останат в старата година. Знам че Новата винаги в по-благосклонна. Grinning
Рени, поздравявам твоето юначе за успехите. Той е умно момче. И си е цяло изкуство да разкжеш приказка, която са ти прочели. Бъди горда! Мими още не умее, но при нас нещата стоят по друг начин. Обаче се справя добре с разказ по картинка.
dennis, Веси свикна учудващо бързо без мен. Може би защото задължително ходеше при баба и дядо три пъти в седмицата за по няколко часа, когато водим Мими на логопед в Пловдив. И това е така от нейното раждане. Освен това малката и братовчедка, с която имат един месец разлика, също често посещава баба и си играят чудесно. Свекърва ми каза, че е плакала за мен само първия ден и то когато е трябвало да я преспива на обяд. Май аз изживявам раздялата по-тежко. Thinking
Чочи, Миа е много сладко дете! Да ти е жива и здрава! Heart Eyes
Доника наш Хриси май любовчия се очертава, а?  Mr. Green Heart Eyes
Кузманка, сигурно вече сте си разрешили проблема с нета. Дано е така, за да не се тормозиш. Чудесни подаръци си избрала.
Алфира, Стефи има чудсни мерки, не се и съмнявам, че е гордостта на мама!
ДЗ, наистина чудесна новина! Успех ти желая от сърце!
Калея, една стара моя мечта е да посетя Египет. Ти почти ми я осъществи с тази виртуална екскурзия! Благодаря от сърце! Hug
Меги, непременно да покажеш снимки, когато жилището стане готово. Много се интересувам от обзавеждане и интериор. Ех, как обичам да пътувам, но за сега е само една неосъществена мечта. Направи го и заради мен! Радвам се за вас.
Ще се възползвам, че Веси още спи и отивам да заредя пералнята
Желая на всички ви красив уикенд!

П.П. Лелееее, кой ми прочете чаршафа? Цунки за този, който го направи

# 103
Здравейте момичета със сладки септемврийчета  Hug
С интерес следя всичко около вас, но все не стигам да пиша. Сега дори отложих обяда си за да ви поздравя че срамота само да чета. Крис е изключително буден и любознателен и изисква компанията на околните а и на мен ми е много забавен, и малкото свободно време отделям на него. Тъй като през деня сме на работа а той на градина, но знаете как е. Предварително се извинявам че не се обръщам персонално но както не съм писала отдавна няма да ми стигне времето.  Embarassed
Поздрвения за постиженията на страхотните септемврийчета както и на техните каки и батковци, и много гушки на малките ни бебчовци които гледам растат бързо.  Heart Eyes
Остават ми още 5 работни дни и после още 3 за подготовка и пътувамееееее . На 12.12 ще има тържество в градината, но там си ги подготвят та нямам представа какво ще е. После сме се записали за Коледното тържество на Пловдивските майки от форума. А на самия Коледен ден някой от семейството ще раздава подаръци облечен като добрия старец, така че Крис ще има удоволствието да се срещене с него няколко пъти  Laughing За следКоледното тържество може и ние да се класирме, тъй като правим планове да посетим приятели в София. Ще пиша от БГ за да се видим с Пловдивските мами, но след Нова година.
Весели празници  Hug

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 16:05 от viki81

# 104
  • Бургас
Мари_Анка - стопли ми душата с този пост, сега ми е много по -усмихнато  Hug
Надявам се и моята Мими да ме зарадва така след години  Heart Eyes

Честит Никулден на всички! Нека Св. Николай Чудотворец сътвори чудото, от което всеки се нуждае !

Общи условия

Активация на акаунт