До Дядо Коледа писма, пишат септемврийските деца

• 32 771
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Марианка, поздравления за Мими. Прекрасен разказ, насълзиха ми се очите. Радвам се много за теб Heart Eyes
Весито, аз запека го борих с овесени ядки. Всяка сутрин за закуска - овесени ядки с мляко. Плодовете  при нас не помогнаха.
Калеиа, чудесно е, че сте се забавлявали така. И аз имам хубави спомени от Египет, но не си спомням да е миришело около пирамидите  Wink
Ние днес направихме една разходка, но е много трудно, Вики постоянно спира, дърпа се, иска да се носим, направо нервите ми не издържат Mr. Green
Все пак успях да купя риба и чорапи, че все са ни кът.
Честит имен ден на Никол на Тонита, Ники на ДЗ,  и всички, които празнуват днес!

Лека вечер Heart Eyes

# 106
Честит празник! Да са живи и здрави имената на всички именици! На останалите - хубав празник!   bouquet

Мари_Анка, страхотно, страхотно! Много се радвам и за Мими, и за теб! Изглеждаш наистина щастлива!  Hug И Веси е щастливка.  Между другото, имаш супер пералня. Откъде я купихте и колко струва?  Mr. Green
bazel, дръж се! Simple Smile
Алина, пожелавам чудеса и за теб. Аз вярвам в тях.  Grinning
Вики, пак ти завидях. Няма да прецопваме скоро океана за жалост.  Sad
Амаретка, гледам програмата и без деца е пълна.  Hug За коледния кейк просто нямам време -чета, че се прави 6 седмици преди Коледа, пък аз нали се сещам все в последния момент за каквото й да е (ако изобщо се сетя).  Crazy
Ренка, големи и умни са ти момчетата вече! Хилчо казваш, а?  Hug
Ани, как е Арен? Надявам се да е добре вече! Мими и тя три нощи вдигаше температура, само едната й дадох Нурофен, но ме изправя на нокти в такива моменти, защото не знам как ще се развие всичко. Сега кашля от време на време, но от сухо гърло, не се притеснявам. Аз съм вече добре, но такава зверска хрема ме беше гепила, че ...  Shocked За жабките - "Бърборино" с готови шаблони - само режеш, сгъваш и лепиш. Изобщо обичаме работата с шаблони (както не веднъж съм казвала ми липсва фантазия).   hahaha
Chochy, голяма сладурана е Мия. Душанка малка!  Heart Eyes
Фиби, какво да коментирам снимките ви - страхотно настроение както винаги!  Heart Eyes Йони си е супер и с такава прическа. Благодаря за пожеланията! Смея да твърдя, че нещата си влязоха в релси.
Мария, сладури са големи момчетата ти! Много мило с писмата!  Heart Eyes
Кузманка, аз лятото уредих баба й и дядо й на Мими с ADSL на БТК. Много доволно, макар рекламите им да бяха ужасно подвеждащи, а аз не пропуснах да споделя и възмутя със служителите. И цената си струва. Иначе ако можех да запаля моторетката, по пантофи шях да я запаля.  Simple Smile
Меги, аз нямам думи да коментирам всичко - справяш се с всичко и много ти се радвам.  Hug
ДоничкаHug
 Весито, пожелавам здраве!
Ех, Египет. Моя любов!  Heart Eyes (исках да уча археология) Изтока е обаче е по-голямата ми любов!

Ми освен да покажа малката си художкичка, какво друго да направя. Мен нали от време на време ме хващат лудите и драскам или оцветявам нещо, та и Мими покрай мен. Да мине Коледа и ще покажа няколко картички, които рисувах за приятели в България, аранжиране на едно прозорче у дома... оф, бе главата не ме слуша много-много, ма...  Mr. Green

Много хубави моменти желая на всички!  Hug

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 16:56 от Марлела

# 107
Хей , здравейте на всички и честит имен ден на всички , които празнуваха вчера на патерица ! Да сте живи и здрави !

Аз не съм влизала една седмица и вие сте изписали цял ферман за четене , но по - късно ще прочета всичко . Ние със Стефани бяхме една седмица в болницата в Търговище , защото тук в Попово положението е просто отчайващо . Две седмици тук в Поповската болницата не можаха да разберат какво и има на Стефани и накрая дойде някаква докторка УНГ и тя като видя ( и разбра ) за какво всъщност става въпрос , на нея и идеше да се  #2gunfire От забавяне Стефани направи паратонзиларен ( гноен ) абцес  в лявата сливица и по спешност ни изпратиха в болницата в Търговище , като се замислиха първо за Варна . Слава богу , всичко мина добре , но какво ужаси изживя Стефани и аз покрай нея , няма да ви разказвам .
Вече започваме да се подготвяме за предстоящите празници , като разбира се , най - напред ще почнем от елхата .Вие вече сигурно сте украсили домовете си .
А какви идеи имате за подаръци на децата си ?

# 108
ох...аз набързо, че докато ви изчета романите - истински истории!!!
най-щастлива съм за Марианка и Мимката!!! Сълзи напълниха очите ми. Има надежда и както винаги сме ти повтаряли Марианче - усилията ти ще се възнаградят многократно!
АлфиHug Heart Eyes Радвам се, че се разписа! Естествено, че живееш в приказка - ти с ифея /особено последния път като те видях - точно след раждането на Стефан - големия Стефан  Heart Eyes Още веднъж - съжалявам страшно, че пропуснахме двойното кръщене, н ос тези болести, които групово ни тръшнаха... сигурно сте били безумно красиви/
весиHug Hug Hug колко се радвам да те видя. Скоро като ходих в Мола с малките си спомних как си пиехме биричката там заедно... Промяната е нещо хубаво - успех в работата. спаси също не е проговорил - или по-точно не е проговорил кат оповечето ни септемврийчета. Обяснява се с небогатия си речник, с мучене и с негови си думи...
Амаретка, как ми се идва на кино с вас... По разбираеми причини - няма как да стане.
Меги, лек път и чакаме снимки от дома ти!
Лелел Ренка, още ли се кърмите, жена! докога така?  Simple Smile
ЗАРА, добре че всичко е зад гърба ви.
И не на последно място, Чочи, страшно се радвам за доброто възстановяване на Яни!!!  Heart Eyes Септемврийската ни наборка е сладка мецанка - тобкова е голяма  и много прилича на теб!
Денис, какъв другар само - чак и сутрешното меню си подбира сладура. Щом има апетит - нещата отиват надобре.
Специални поздрави на патерици за Ники на ДЗ! ДЗ, какво стана в работата?

# 109
хооп!
Радвам се, че чета само хубави неща около вас!
Марианка, много, много се радвам за Мимето Hug и мен ме просълзи, дано все така вървите напред Heart Eyes
Zarrasuzuki, дано вече сте ок
Марлелка, бъдещия Пикасо в действие е много сладък
Ирини Hug
За нас - тези дни Яни е на градина, цели 5 дни!! не мога да повярвам, и от утре пак. въпреки, че тази седмица ми беше тежка /най-вече с безсънието/, много се забавлявахме и с 2-те деца. С Миа нодихме насам-натам, бяхме на една среща с 25 майки и съответно толкова деца, даже едната с близнаци, всичките от 2 до12 месеца, адски разтоварващо ми дойде. Не знам дали съм ви разказвала, че тук англоговорящите мами си иамт програма за всеки ден от седмицата, срещите са на принципа, че всеки осигурява терен от време на време, и така всяка среща е в различна къща, аз ще ги каня през януари. Отделно има плуване, игри в един детски клуб, мини готвене, часове по изкуство за по-големите и т.н.
И Яни също не говори, общува с около 50 думи на бг, и 10--ина на англ и това е, с баща му си говорим, че с Миа заедно ще проговарят, че тя е голяма бърборинка. Още сме с памперс и не яде сам вкъщи, а в градината го прави. Но иначе разправя разни истории, спокойно може да участва в нямото кино.
Денис, мн сладък тоз Арен с гаджето си! И Яни си има любима, казва се Елза, колкото него е голяма. Сутрин тича първо нея да си я прегръща и целува, после ми казва чао. Една от сутрините, както си вървяхме към колата, се затича на 5 метра встрани в тревата, набра 3 миниатюрни маргаритки и ми ги подари с най-невероятния поглед и "Мамо!". Та такива моменти ме крепят, че понякога ми иде да вия Grinning добре, че таткото ни се прибра вчера. Днес имахме гости едни негови колежки, че не бяха виждали Миа, мн приятно беше. После ходихме на благотворителен базар на посолтвата на всички страни + хапване. минахме и през лекар УНГ, да почисти наМиа ушетата, че атопичния дерматит и вътре в тях се беше развил, лющещата се кожа се беше натрупала и в ушния канал, та сега и цялата седмица ще капем капки. Не е възпаление, но мн я сърбяха ушите и беше раздразнителна.
Еееех девойки, време не остана, ще стягаме куфарите
Целувам ви

# 110
  • Sofia
Ирини  Hug Hug и от мен   bouquet И аз честичко си спомням за срещите ни с умиление...Какви дребосъчковци бяха, а сега вече и гаджета имат  Mr. Green
А и твоята кукла е чудна, здрава и щастлива да е малката хубавица  Heart Eyes

И Марти като Арен има едно гадже, но той си пада явно по каки. Всяка сутрин докато изпращаме батко му на градина и докато аз се занимавам с обличане и събличане, нашия награбва да пригръща страстно едно сладурче Моника. Тя свикна с ласките му, в началото доста се стъписваше милата от любвеобвилната прегръдка и сластния поглед...Решила съм да ги снимам, че всяка сутрин се смея с глас на този наш плейбой  Mr. Green

Браво и на Яни за градината   bouquet Чочи, аз се родих когато Мартин тръгна на ясла. Вече даже имам време да пия кафе и да си пошия гобленче  Embarassed Ааа, и честито за бебка, и тя да е здрава и щастлива  Hug

# 111
Почерпете се на патерици за моя именник

Hug  bouquet Heart Eyes

# 112
Здравейте момичета!Аз само веднъж се записах във форума,че и ние сме септемврийчета и не съм се появявала оттогава.Много се извинявам.Само ме порицайте EmbarassedНе ме наказвайте много.Обещавам да се включвам по честичко да пиша вече.
Имам един въпрос към вас.Моята малка щерка започна да става много своенравна и когато нещо не стане както тя иска се започва едно крещене.Ужас е.И не мога да й отвлека вниманието с друго.Когато я доближа и започна да й говоря ,тя започва да вика още повече и посяга да се бие.Оня ден легна на земята по очи на центъра на Варна и се събра сума ти народ да зяпа какво става.Та на въпроса - случвало ли ви си е такова нещо и дайте някакви предложения как да я усмирявам Mr. GreenБлагодаря ви предварително!

# 113
 Hug Приветки и виртуална почерпка от мен по случай Св.Анна.
Арен е във форма и днес замина с подскоци към яслата.Там го очакваше изненада.2метра елха в средата на стаята и започваха да я подреждат,не носихме играчки за украсата и аз отидох да купя и се върнах с една пълна кутия.Каква гледка бяха бръмчащи край коледното дърво.Дадоха ми писмо "писано" от Арен до белобрадия старец със желанието му.И ще трябва да му предам  Mr. Green
Пускам ви този пост и ще го допиша малко по-късно ,че ...все пак съм  на работааа
Марианка,страхотна история за Мими и нейният напредък.Нямам думи да коментирам какво си преживяла и почувствала,само ще ти кажа че наистина си струва всяко нещо което правите и преживявате с нея.Самата ти "порастна" за последните 2 години с нея.Вървиш труден път ,но се спрявяш по-добре от всеки друг на твое място.
Марлелка,ама как рисува това дете.И кръгчета прави.И много чисто действа,че си и доуправя точно къде да стои боичката.Ще припадна просто  Laughing
За гаджетата,еми дойде им времето на децата  Laughing имам още ярки спомени от моята детско-градинска любов  Mr. Green
Чочи,имаш супер компания и какви интерестни заниманияяя.Винаги ми напомня за холандския ми период  Grinning Ян е страшен с тези маргариткиии.Гушки  Hug
Zarrasuzuki ,радвам се че лошите неща са отминали.Време е за най-хубавите празници.
Поли,включвай се.И Арен ги има тези моменти.При нас игнорирането води до резултати навън,а вкъщи го водим в другата стая където да остане докато е несговорчив.Напоследък тези моменти ги овладяваме по-бързо.
Амарето,и ти си голям творец.Чудна къщичка  Hug ее вие сте с богата програма значи.И ние чакаме един куп роднини да дойдат.Изненадаха ни едната ми братовчедка и приятелят и със годеж и дата за сватба май месец.
Вики,Чочи лек път към дома  Hug
Алина  Hug как е бебе в коремчето?Мими?
Базел  Hug за Вики.Много трудно се върви на вън с тези зимни дрехи.
Рени,като прочето поста ти с как!? и стихчето паднах от смях,защото си представих картинката много живо  Joy прочетох го на Арен това стихче,а той ме изслуша и каза; "мама закачи зуездичката на ехлата" hahaha още по-голям смях.
ДЗ,именника какво е писал в ляслата да му донесе дядо Коледа?
Ирини Heart Eyes

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 12:51 от dennis

# 114
  Честит имен ден на всички с хубавото име Ани!
Dennis, бързам да отговоря, че тези къщички се купуват от будките за вестници, ние само изрязахме и залепихме.
 poli_ch, не се притеснявай и ние сме го правили. В къщи о.к. ,нека си лежи на земята, но на улицата знам как се чувстваш. Ако оставиш детето да си лежи, ще кажат вижте я тази майка, не си поглежда детето, но май игнор най-добре действа.
 Мари_anka, благодаря!
 Chochy, много ви е интересна програмата, без безсънието  Confused .  И тези маргаритки...
 Хайде, че стана време да водя батко на английски.

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 20:15 от Amaretto

# 115
ДЗ,именника какво е писал в ляслата да му донесе дядо Коледа?
Нищо не е писал ,няма да им раздават подаръци там.Само по торбичка с лакомства осигурена от кмета Rolling Eyes
Сега сме болни и сме на бабин дом-червено гърло и отвреме на време Т.
Дано бързо да ни мине Praynig

# 116
хеййй

Денис, ЧИД, жива и здрава и много обичана   bouquet
Мдаа, повторението майка на знанието  Laughing На Ивайло един път му стига, на Боян и 100 не помагат  Confused Хех, супер, много е хубаво децата да участват в украсяването. Все пак изкарват там целия си ден и така си чувстват стаята някак по-своя.
Марлелка, разби ме Мими  Shocked страхотна е, аз до сега на Ивайло не съм давала темперни бои, заради Боян  Blush Но днес е крайно време да си оцветим коледните гипсови топки. Вчера правихме гирлянди и ние като бас от едно Бърборино  Wink

Калея, Весито, Базел, Поли, Вики... разписвайте се по честичко, много ми е приятно да ви чета  Hug

Чочи страхотна е малката бузана  Hug Супер, че ще уаствате на следколедното тържество...

ДЗ, ЧИД и на Ники със голямо закъснение, но да живо и здраво детето  Hug

Амаретка, тежка и твоята програма, много е хубава къщичката, и аз обичам такова готово труд и творчество  Wink

Марианка, какво да кажа, и на мен ми се доплака, страхотен Коледен подарък  Hug

Мацки аз съм си е дома, Боян е болен... Това дете само с една кашлица е способно пневмония да направи. Гърлото му не е никаква бариера, всичко слиза на долу, дори темп не вдига  Confused На антибиотик сме, а той всъщност си е като пушка. Само дето не се храни така добре.

Къщата ни все повече прилича на Коледна елха  Laughing Само здрави да сме  Wink

Heart Eyes

# 117
Ани, честит имен ден! Много, много щастие ти желая!   bouquet

Ще пиша по-късно, че пак окъснях със задачките.

# 118
  • София
Денис, честит имен ден! да си здрава и щастлива!
Поли, тези моменти ги имахме, но някак си отминаха от смосебе си, както повечето неща.
Рени, гушки за Бобо. Много ви се радвам за напредъка, и как учите стихчета всички заедно. Днес се заговорихме с майка ми за кърменето, аз точно излизах от банята, Вики като ме видя и се сети, и се почна"искам да цокам", май си припомни, след 6 месеца Shocked но я забаламосахме нещо. Та как ще се разделите с кърменето  Thinking

Аз почнах коледните партита, много ми е гот. Даже в събота бяхме на детско коледно- Вики  не хареса дядо Коледа, но с такава радост си грабна подаръка...
Закупих си една страхотна лилава риза, ей от кога си мечтаех за нещо лилаво. Иначе свалям неусетно килца - от 75 ги добутах на 68. Но не се движа достатъчно, нещо трябва да се предприеме.
Е, хубава вечер, мили приятелки.

# 119
Ани ЧИД, много здраве и усмивки с изобретателното ти дете и незабравими мигове с полвинаката ти   bouquet
ДЗ спомням си и на нас едно време в градината как ни раздаваха пакетчета с лакомства. Незнам кой ги е осигурявал, но ми харесва повече от вариатна който сега прилагат в гардината на Крис - всеки купува подарък за детето си.
Ние днес занесохме подаръка в градината(комплект самосвал, багер и камион, много се впечатлява като ги види на улицата), също заръчаните дерхи - бяла блуза и дънки. В Петък на самото тържество ще носим и сладки, защото накрая има почерпка, най-вече за родителите  Laughing
Марлелка ама как само рисува Мими, и кръгчета прави  #Crazy Браво на нея. Крис нещо неможе да научи цветовете, само ги бърка, даже на моменти се чудя дали не е делтонист  Thinking Заинтригувахте ме с това Бърборино, ще го потърся в БГ.
Рени дано бързо оздравява Боян  Hug Нас свекърва ми ни чака да участваме и ние в украсяването на елхата.
Нямам търпение вече. От сега заявяваме участие за купони, които организират приятелите ни в БГ  Laughing Само здраве се е  Praynig
Поли и Крис е голям инат. Като си науми нещо никакви обяснения, пошляпване или каквото и да е било не помага  ooooh! Добре че засега не ни се е случвало голямо шоу навън. Иначе вкъщи или не му обръщам внимание или го оставям в отделна стая като Денис.

Общи условия

Активация на акаунт