Честито на имениците!

Почерпка със закъснение за рождения ден на Марти

Ето го и него:

и с Ивана:
Но какво да се прави, нали за послушните деца има много подаръци
Незнам вашите как са, но Мони е много запозната с подробностите около джуджетата, дядо Коледа и подаръците 

Аз пък съм се захванала с избелване на зъбите. Правя го през вечер, защото на следващия ден всичките зъби ме болоят ЗВЕРСКИ. Да ме питаш защо търпя, ама пусто като съм казала, трябва да го направя

- във вътрешността сложих разбито масло с лимон и зеленчуци, като също така обвих и рибата със зеленчуци, като най-отгоре сложих на три места по половин лъжица чаена масло, като върху тах залепих резенчета лимон и поръсих обилно с подправки.Всичко това завих във фолио и пекох на умерена фурна....не ям риба, но по физиономията на миУОлото, значеше, че е наистина мозък. 

На всичко отгоре май сме на ръба да се зарази и Ивко покрай баткото - моля се да се разминем

Да растат здрави и силни и с гордост да си носят имената!

Много неприятно, че така те боли и не можеш да спиш
Надявам се да започне да ми остава повечеко време. И аз като теб чакам да дойде празничната почивка. Търпение нямам. Вероничка чета, че още кашля
Където сме снимали Тео е района за игра на децата в музея.
За жалост е студено и са се изпокрили, та търсим още. Пише на кутията, че може да си поръчаме и ще ни доставят... Умряхме от смях с Желян като си представихме как поръчваме две мравки онлайн

Да е жив, здрав и усмихнат

Пиши по-често, плиииийййс!!!
Днес настаних всичкото студенция дето имаше и се върнахме в Сф да оправя мъжете за работа/градина. Утре сутринта пак вазирам за там и ще ги оставя една вечер сами. За повече се притеснявам да ги оставям. За капак ми се скапа пералнята и изпрах цялото пране на ръка
Веселба просто 

Вече в супермаркетите и моловете е тотална истерия - все едно хората само по Коледа се хранят. Но добрта новина е , че има денонощни хранителни магазини
Тъкмо изкоментирах, че момчета не се виждат, само девойки и се сблъсках с една тълпа голобради деца
Като петокласници са. Ох, дано няма зулуми тази вечер