Ноември преполови, СЕПТЕМВРИЙЧЕТО за Коледа започва да се гласи!!!

• 22 537
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Добър ден!

Честито на имениците!   bouquet

Почерпка със закъснение за рождения ден на Марти  Hug

Ето го и него: 

и с Ивана:

# 241
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ,КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!

# 242
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Тук съм, хвърлям по едно око, но за писане не остава много време. Маги проходи преди няколко дни, иска си вниманието, а и аз поработвам вече, и деня минава бързо.
Днес ходихме до Хиполенд със списъка, направо ме заболя главата от мислене, умуване, и накрая от сметката  #Crazy Но какво да се прави, нали за послушните деца има много подаръци  Grinning Незнам вашите как са, но Мони е много запозната с подробностите около джуджетата, дядо Коледа и подаръците  Mr. Green Все те са и в устата  Laughing

# 243
Честит Имен Ден на всички Именници! Да са здрави, обичани и много щастливи!

Анджи Честита Първа Годинка на Марти!
Да ти расте здравичък, силен, умен и добър!
  Hug

Алекс честито прохождане на Магито  Hug

Тонеска как точно мислиш да го спреш? Ще го отпишат ли от яслата или какво точно се прави, ако намеря такъв вариант за зимата и да тръгне пролетта за мен би било най-добре  Rolling Eyes

# 244
  • Остров Приятелство
Добра вечер и Честит Празник!

Специални поздрави за:
Ruxi Да е живо, здраво и славно името на прекрасния ти син Никола!

Rady Честит Имен Ден и на твоя Скъп син!Да му е живо и здраво името и със здраве да го носи!

angie Честита Първа Годинка на Марти!Да ти е жив и здрав и много усмивки покрай него все да има!

Честито и на всички останали именници!Да сте живи и здрави!

Честити крачета на Магито!

Приятна вечеря на всички!
...на мен днес ми извадиха зъб и......дето се похвалих, на ми сега Mr. Green

# 245
Добро утро мили момичета

Да честитя първо именните дни на двамата ни Николчовци - да са живи и здрави и само радост да ги съпътства в живота  bouquet

s_sunny Защо вади зъб, не можеше ли да се излекува  newsm78 Аз пък съм се захванала с избелване на зъбите. Правя го през вечер, защото на следващия ден всичките зъби ме болоят ЗВЕРСКИ. Да ме питаш  защо търпя, ама пусто като съм казала, трябва да го направя
Пепи много ми липсват твоите писания, драсвай дори и по малко,  но да виждаме, че си тук. Скоро се бях сетила за Тео и неговото пръстче - смуче ли го още?
angiе да ти е живо и здраво малкото момче. Не можех да повярвам, че е станал вече на една годинка   bouquet
GALL78 ти дане си се разплела  Mr. Green

За нас - Вероника отново кашля, но този път само през нощта. Каква е тази кашлица вече не знам. Сили нямам да се разправям с доктори. Давам каквото си знам и това е. Чакам с нетърпение празниците, че да си постоим у дома на топличко и семейно. Само си представям как ще спим до късно, ще си готвим манджички Mr. Green Mr. Green Mr. Green и ще сме си всички заедно Heart Eyes Heart Eyes

Измислихме ли нещо за коледно детско парти?
Приятен ден на всички

# 246
  • Остров Приятелство
Здравейте и от мен в този дъждовен ден,
Как сте, моля?Какво правите в този ден - пихте ли кафе заедно в мълчешком прави в кухнята, но въпреки това ви е стигало, защото сте свързани много силно и сте някак влюбени като преди или...просто една тишина и точно от нея сте имали нужда..., или пък се сгушихте в топлия хол, докато детенце играе покрай вас или пък ви се катери отгоре ви:crazy:, играете с децата, гледате филмчета, закачате се с любимия, шетате заедно в кухнята приготвяйки най-голямата кулинарна изненада за вечеря пийвайки по чаша винце, гушкате се всички или всеки се спасява по отделно...време за себе си, лак, нокти, книжка....
....или пък стига да споделяме само за децата и обичната ни половинка....как се чувствате, какви ги мислите, какво Ви тревожи или радва, какво очаквате да се случи с вас по празниците, подозирате ли половинките си в някаква изненада...готвите ли вие някаква, искате ли да направите вълшебство.....

Рибата беше пъстърва, която сготвих по фантазия и мнооого любов....съпругът ми обожава риба Heart Eyes - във вътрешността сложих разбито масло с лимон и зеленчуци, като също така обвих и рибата със зеленчуци, като най-отгоре сложих на три места по половин лъжица чаена масло, като върху тах залепих резенчета лимон и поръсих обилно с подправки.Всичко това завих във фолио и пекох на умерена фурна....не ям риба, но по физиономията на миУОлото, значеше, че е наистина мозък. Grinning
Вечерта беше синя....нали е риба...та море, реки...езера Mr. Green
...синя покривка, сини чинии, сини свещи, червено вино........и един изваден зъб hahaha Joy

Ми не, то беше мъдрец Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 13:18 от s_sunny

# 247
  • Остров Приятелство
...говорете с мен Confused

# 248
Честит рожден ден на Марти!
Да ви е жив и здрав и да е все така усмихнат и лъчезарен!

Честити първи крачки на сладката Маги  bouquet

Иви понеже Гоги си има епикриза от болницата - имам възможност да използвам заболяването му като предтекст да подавам едномесечни молби , докато съм готова да го пусна на градинка. Може би ще пробваме още веднъж по нататък да го пуснем и ако пак се повторят тези чести боледуванки ще го отпиша тотално - въобще не ми се иска ама няма да имам избор. Детенце тъкмо свикна и с такова желание ходеше последните дни, че сега направо ми се плаче, че трябва да стои затворен в къщи Sad На всичко отгоре май сме на ръба да се зарази и Ивко покрай баткото - моля се да се разминем Praynig Praynig Praynig

# 249
  • Остров Приятелство
....да разкажа за Моят ден Simple Smile
През ноща реших по някаква необичайност да се преместя в хола...дали от болките от зъба, дали исках да съм си сама....
Първото нещо, което чух сутринта беше съпругът ми, който правеше нещо в кухнята и така топло завита, реших, че искам да чувам само неговото присъствие.....почувствах тази сигурност от която имах нужда, почувствах онази силна страна на моето аз и то се разхождаше в кухнята...реших, че искам да отида и аз и просто да мълчим съзерцавайки мъждукащите светлини по прозорците, които ни казваха, че някъде там също се събуждаха хора, които или копнееха един за друг, или искаха така нужната самота, или крадешком се поглаждаха с неизречени слова....
Аз бях боса с мъжка пижама, с дълги и чорлави коси....знаете ги какви са, нали?!....той беше с обичайната бяла фланела и бял слип - попитаме някак загрижено кафе или както обичайно чай, а аз рекох "Искам днес да ти правя компания"...поднесе кафето и на двамата, след което застанахме до прозореца и имахме щастието на миг тишина обвита в топлина и любов....
...след което дочу се сладкия прегракнал от сън детски глас...татеее, мамоооо....чуха се боси шляпащи крачета, от което се чу "Обуй се веднага" и нашият ден започна....
Останах аз като истинска майка в кухнята своя, изпържих филийки и жадно поглеждах през прозореца другите хора....хвърлях по някое и друго ухо към главните действащи лица в моят живот - кой на кого казваше обуй се, да се измием, да се срешем  да гледаааме детскооо, да играем с колата, абе ела тук сега, а не няма сега имам вАжНА работа.....
...Сложих масата, кой на кафе, кой закуси обилно и на кой се налагаше да казваме хааайде де хапни си, хааайде нали искаш да бъдеш батко сами ще се сетите....
...не щеш ли на вън заваля дъжд, и то пороен.....отидохме в хола и всеки намери своето място и изведнъж тишина...тати започна да чета приказки....беше чудна тишина....бих казала приказна.....
След което решихме, че искаме филм от тези любимите детски....гледахме за слончето, което намира един съвършен по свое му свят в една тъй мъничка прашинка....
...заспали сме аз мама и малкият юнак, кога и как се е случило не знам, само усетих как нашият татко размести възглавките и ни зави...почувствах топлина и някак бях отново сигурна, че той е някъде тук при нас...дочувах леко щракането на клавишите и тази мелодия ме приспиваше сладко сгушена в онова, което съм искала с цялото си сърце - син!
....събудих се, погледнах сладкото розово лице и отидох натам от където продължаваше да се чува ритмично чаткане по клавиши...играеше шах....погледна ме унесено и каза простичко "Ела"...
...отидохме в кухнята сипахме си по чаша вино и започнахме да готвим - агнешки бут, който сложихме целия в една дълбока тава, обелихме картофи, сложихме ги цели, малко моркови и най-отгоре връзка нарязан пресен лук, връзка магданоз, две глави цели необелени чесън така за разкош и всичко това обилно поляхме със сос приготвен от червен пипер, брашно, вода, вино и разбора се много любов....завихме във фолио и сложихме на умерена фурна....
....решихме, че ще се облечем, ще обуем великите ботуши за дъжд и ще джапаме, и джапаме без граници във всяка една препречила се локва на пътя ни.....беше разкошно да чуваш веселият смях на едно чудесно дете, да чуваш тежките стъпки на мъжа до себе си, вятър да брули лицето ти, но някак да ти е топло, много топло.....
.....и тогава разбрах.....не искам да си бъда само-достатъчна, и съм отишла в хола да спя, не защото искам самота, а просто защото ме боли от зъба....

Приятна вечеря и много хубава вечер жалая!

# 250
Здравейте Септемврийки  Hug

Честит имен ден на всички, които са имали повод да празнуват   bouquet

Рукси, Ради, специално честито на вашите момчета bouquet Да растат здрави и силни и с гордост да си носят имената! Heart Eyes Heart Eyes

Честит да е рожденният ден на Марти! Много щастливо детство му пожелавам   bouquet

Честити ходещи краченца на сладката Маги!

Съни, каква си романтична не е истина просто  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много неприятно, че така те боли и не можеш да спиш  Confused Някакви болкоуспокояващи пиеш ли?

Поли, много си мила  Heart Eyes Heart Eyes Hug Надявам се да започне да ми остава повечеко време. И аз като теб чакам да дойде празничната почивка. Търпение нямам. Вероничка чета, че още кашля  Confused То като се започне и край няма за съжаление.

Нали писах за вчера, че ще ходим в музея на науката, та ето няколко снимки http://letez.com/gal/main.php?g2_itemId=7023 Даже и мен ме има на последните две  Mr. Green Съжалявам за лошото качество, но мъж ми ги снима и си е правил някакви ескперименти и като крайност - лоши снимки  Crazy Където сме снимали Тео е района за игра на децата в музея.

Забравих да кажа, че купихме на Тео ферма за мравки, ама трябва да си уловим добитъка  Joy За жалост е студено и са се изпокрили, та търсим още. Пише на кутията, че може да си поръчаме и ще ни доставят... Умряхме от смях с Желян като си представихме как поръчваме две мравки онлайн  hahaha Joy

Отивам да се къпя, че съм с боя на косите.

Целувки и лека седмица ви пожелавам   bouquet

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 21:11 от Nomadic

# 251
  • Sofia
Ей, сладурки, само надничам да ви видя какво правите Simple Smile
anqui, тъкмо се чудех и ти къде изчезна, а то имало ВАЖЕН повод за отсъствието ти  HugДа е жив, здрав и усмихнат  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пепе, много сте ми хубави  Hug Пиши по-често, плиииийййс!!!
тонеска, ако се налага, гледай си го в къщи, Най-важното е да е здрав.
Sunny...страхотно  Hug

Ние прекарахме 2 дни в Банско. Габи, горкичкият само питаше "защо пак ще папаме"  Joy Днес настаних всичкото студенция дето имаше и се върнахме в Сф да оправя мъжете за работа/градина. Утре сутринта пак вазирам за там и ще ги оставя една вечер сами. За повече се притеснявам да ги оставям. За капак ми се скапа пералнята и изпрах цялото пране на ръка  Crazy Веселба просто  Mr. Green
Хайде лека! За коледно парти - след 9ти декември мога да се включа  Peace

P.S. мерси на всички за страхотните линкове и идеи за подаръци. ОТНОВО след 9-ти ще ги разгледам на спокойствие и ще изплагиатствам някоя идейка  Mr. Green

# 252
Съни, нямах идея да пиша, но след като прочетох написното от теб, не можах да се въздържа - страхотна си   bouquet
Пепе прекрасни сте  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ани голяма лудница ли е в Банско #Crazy

Ние направихме един почти нощен пазар, лелееее голяма скъпотия, голямо харчене. Нямах ясна идея какви са цените, ама днес за една количка дадохме една торба пари. И то да беше един път, ми то почти всяка седмица. Извинявам се, че така материално звуча, ама се впечатлих. Поне на спокойствие Они тичаше между стелажите, ние си викахме по нея на воля и накрая касиерката три пъти ни пожела приятна вечер  Joy  Вече в супермаркетите и моловете е тотална истерия - все едно хората само по Коледа се хранят. Но добрта новина е , че има денонощни хранителни магазини  Mr. Green

От тук ще са подаръците на Вероника  http://www.littleowl.bg/bg/index.html

Хайде лека нощ от мен  Hug

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 00:05 от pipiole

# 253
  • Sofia
Поли, страшно е в Банско  Shocked Имам чувството, че има най-много студенти от 7-8 години насам. И като помъкнали девйките едни куфари... все едно че месеци ще остават: напудрени, направени...някой ги докарал до някъде и по-нататък пеша с дисагите  Joy Тъкмо изкоментирах, че момчета не се виждат, само девойки и се сблъсках с една тълпа голобради деца  Joy Като петокласници са. Ох, дано няма зулуми тази вечер  Praynig

# 254
  • Варна
Честито на всички настоящи/бивши студенти, които са запазили студентския си дух Simple Smile

s_sunny,много нежно си го описала - стопляш сърцето ми Heart Eyes. Картинката у дома напомня вашата, но не бих могла така да я пресъздам Confused

Общи условия

Активация на акаунт