Ноември преполови, СЕПТЕМВРИЙЧЕТО за Коледа започва да се гласи!!!

• 22 555
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
Съни и аз се бях попритеснила за Марис, че не пише тенкю ти  Heart Eyes

Галче направо сезони и приключвам въпроса, ама още ми е есенно  Whistling

# 226
  • Остров Приятелство
Благодарностите са за GALL78, от там за Пипи_лота май, но най-вече за Evichka  bouquet
....аз само я донесох Simple Smile

# 227
  • София/Осло
Роси -скоро ще се преместим в новата тема..виж как бързо се запълва тази  Wink..а ти я дай снимки да видим расте ли пупата
Ния- Марти не иска лаптоп.....имал ограничени възможности /прав е де, женска му работа ,на мен пък ви е удобен  Laughing/.Събрал си е пари за компютър ,но ще го купуваме догодина от БГ, мислехме и за варианта Playstation3, но не чета много добри отзиви   ooooh!
Абе да ви кажа..той още вярва в дядо Коледа...за секс говори, мустаци му растат, пък ей на...... Joy
за пишката- не съм се занимавала нито с Марти ,нито с Макси сега....но нямаме проблеми
съни- отиди там където за детето ще  е по-добре и там където ти ще се чувстваш спокойна и в свои води
ради- знам аз, че ще оцениш  Laughing.....
за рибата -сафрида се приготвя като херингата...става страхотен или пържен, защото е с тънки и крехки кости или пък навит на руладини с пълнеж от гъби  bowuu..наскоро така го правихме и беше меко казано амброзия  Crazy

# 228
След като 9 месеца се чудих какво ще правя с момче вкъщи и че няма да знам как да се справям с проблемите около пишката, човека ме зарадва и се роди с отлепена кожичка. От време на време се присещам един път на няколко месеца да видя как са нещата, ами все така  Mr. Green Деси, а като почнат да се къпят сами как се процедира, подсещат се да се прави периодично или какво  newsm78 Все си мисля, че на 13 няма да ми е удобно да говоря с него на тази тема  Rolling Eyes а може и да ми е далечно и да не мога да си представя как стоят нещата  Joy

# 229
  • София/Осло
Иви, Макси сам се къпе, ние само главата му мием... Mr. Green...и отвреме на време кат се сетя му викам ,дай да видя как е пишката
Марти съвсем свободно си говори за всичко ,но ние никога не сме се крили..дори исега като почва да се развива ми покзав промените в тялото и обсъждаме ,напоследък дори доста подробно обсъждаме темата "мастурбация"..спец съм вече..а за него да не говорим..1000 английски тийн форума е прочел по въпроса  Sunglasses
Но аз и друг път съм казвала ,ние сме по освободено семейство   Whistling

# 230
Ние също не се крием и отговоряме на всичко, което Елито я вълнува. То и не и правеше доскоро впечатление, защото беше свикнала...Сега в градината много се акцентира на момичета и момчета и има своите питанки, основно имитира изненадата и присмеха от другите, но ще мине... А това, че Макси сам се къпе, тя също проявява такива желания, но аз що така не съм я оставяла досега  Thinking

# 231
http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=3370 ето това е от едната баа и дядото
http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=3322 вуйчо и вуйна
е другите не можах да ги намеря
А ето и пупата ама е преяла и затова е така голяма иначе не е толкова голяма.Извинете но Малката компюнтърджийка искал ада си
чати с  малчо като му гледала снимката и немога да пиша

# 232
  • Пловдив
N i y a, страхотна идея за срещата  Peace Може ли да дойда сама, без деца  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ей, тия мойте гевезета ще ме снабдят скоропостижно с жълта книжка  Confused А дребното май славно върви по пътя на големия дзвер  Crazy Напоследък съм изпаднала в настроения, че нещо хич не се справям... Лятото на морето имаше едно холандско семейство с 5 деца  Shocked Изглеждаха и двамата супер спокойни, одухотворени и в мир със себе си. На мен нещо не ми се получава...

# 233
Здравейте момичета!

Аз съвсем загубих края на писанията в темата и сега попрочетох сега отгоре, отгоре  Embarassed 

Миналата седмица и по-миналата бяха страшно напрегнати, но мина. Днес пак работих до късно, но се поувлякох и до 10 откарах...

Утре ще ходим с Тео и мъжо към музея на науката, после до природо-научния и накрая смятаме да завършим с ледена пързалка Simple Smile Ако не забравя апарата, ще поснимам малко.

Весел уикенд и до скоро   bouquet

# 234
  • Plovdiv
Добро утро!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ СЛАДУРИ НОСЕЩИ ИМЕТО НИКОЛА, НИКОЛАЙ! СПЕЦИАЛНИ ПРЕГРЪДКИ ЗА ХЛАПЕНЦАТА НА РУКСИ И РАДИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ! Hug  bouquet

Момичета, благодаря за новините от Марис. Hug
Джул, не си го и помисляй. Joy Няма почивка, на полето и това е. Laughing По-нататък може и вечерна среща да направим. Абе, да не говоря много... Значи чакаме времето и Ивчо да позакрепне. Как ми се иска да съм в мир със себе си и аз. Joy Ама, не би. В някой друг живот. Laughing
НомадикHug Чакаме те по-често в темичката. Целувки на Тео.
деата, ми то мойто чаве още по към дечковците клони. Трудна работа са. Аз не смея още да говоря за секс и подробности Laughing с  него още открито. Обяснено му е по-рано, но беше съвсем дете. И сега се чудя кога да започна със съществената лекция? newsm78 Иначе и ние не се крием. Обаче той започна да се притеснява от мен.  Wink  По въпроса с миенето - напомням от време на време - отваряш ли да миеш - отварям и това е. Simple Smile
Един прекрасен ден на всички.

# 235
  • Варна
Добро утрооооо!
Хайде по кафенце в тази свежа декемврийска утрин

Да е живо и здраво името на всички днешни именици!
Днес е и професионалния празник на всички с "морска" професия - ако четат тук - поздравявам ги! Hug

Ние вчера ходихме на светването на светлините на варненската елха - голяма навалица, много деца, песни,танци светлинки, фойерверки... Crazy Едва склоних Леда да си тръгнем, а тя не се спря на едно място и се ужасявах че ще я изгубя в тълпата, а на няколко пъти така се разпищяяяя....
Аз отивам да си изчистя рибката за днес - паламуд и карагьоз, ще я мариновам за малко и после на скарата

Спокоен ден на всички!

# 236
Добро утро и честит празник на всички именици днес  Hug  Heart Eyes
Много, Много целувки на Никитата на Рукси и Ради  Heart Eyes 

Деата, и ние у дома сме така и даже понякога си мисля дали пък не трябва малко по-дискретно да го карам, ама ние така сме си били и в моето семейство като дете и явно ми е по-лесно  Sunglasses

Сънка, какво дочух за рокля нещо  Mr. Green Да не взема и да прошия сега. Искам само да ти се похваля, че пуловирчето на Дарко става много красиво благодарение на твоя модел   bouquet

Ния, с тая програма, душа, намери някъде на гости да отидете, щото едва ли ще смогнеш  Wink

# 237
  • София
Честит имен ден на всички, носещи името Никола, Николай и всички техни производни. Да са много здрави и усмихнати. Целуваме ги всички от сърце  bouquet  bouquet  bouquet.

ЙОРИ81 кончето е страхотно, на Оги дядо Коледа му подари такова преди две години. Беше голямо  щастие.

Желая Ви много хубав ден, ние мислим да се помотаме по магазините и после на площадката, че май ще става студено.

# 238
Минавам за бързо да се обадя и да се пооплача - Гоги пак е болен след 4-дневно ходене на градина и пак сме на АБ - най-вероятно ще го спра и ще се гледаме зимата. Доста ще е трудно, ама ще ни се наложи да се оправим Rolling Eyes
Преди да забравя:

Честит празник на всики именници!

# 239
  • Sofia
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ ДНЕС    bouquet Специaлни поздрави за прекрасния син на Rady  Heart Eyes

Много активно сте пописали, точно когато не ми остана време да чета  Mr. Green
За пишата - по съвети да се подръпва леко при всяко къпане, подръпвах до 10-тия месец без никакъв резултат. Тогава видях, че отдолу се е събрало малко бяло и се притесних  Confused Аз по същия начин още бременна се бях панирала, че нищо не разбирам от "мъжките" работи. Та на 10-тия месец една лекарка касапка я забели, 2 нощи с Габи не спахме, а се гушкахме, и после всичко мина. Сега я мием всеки ден (вадим главичката). Той сам знае, че трябва. Не знам, не разбирам, но така ми се струва чисто  Confused
И аз не се притеснявам от Габриел и смятам за всичко да си говорим свободно. Баща му е голям спек в това отношение Grinning

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 12:16 от aniK

Общи условия

Активация на акаунт