Ноември преполови, СЕПТЕМВРИЙЧЕТО за Коледа започва да се гласи!!!

• 22 561
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Деси на плеймобил директно от този сайт ли пазариш?

# 211
Ще се опитам да направя нова тема

# 212
Темите вече са по 20 страници, увеличиха ги  Peace

# 213
НОВА ТЕМа
Сори ИВе късно го видях
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=353887.0

# 214
Вие ми дадохте добри идеи  Simple Smile

Деата, струва ми се интересно, но Дарко е тотален деструктор, много, ама много чупи  ooooh!

# 215
  • София/Осло
Иви - не ,мила..не пазарувам от сайта..има една страница тук, която ми дава най-ниските цени из Норвегия и Скандинавието ..проверявам редовно там и понеже винаги има разни промоции, пазарувам изгодно  Wink
Галче- Макси много си играе с дребни неща, реди си и с часове се занимава

# 216
  • София
Ей сладури, как сте. Влязох в новата тема, но не се намерих. yahoo_49 newsm45.
Сложих Огнянчо да спинка и се надявам вече да е заспал. Днес беше много спокоен след градината опита се на няколко пъти да се тръшка, но аз успявах да поговоря нормално с него и се оправяха нещата.

# 217
е добр еще си пишеме в тази.Днес купих на Вероник аподаръците от всички,те сам още ми ги плащат.ОТ мама и тате&едно бебе дето пие мляко,пишка и ака,все още не може да говори-кукла щото е кукла
ОТ едната бабаедн опони което се прави н аболно и като го натиснеш някъде по тялото киха,кашля,духа си носът,все едно тупка сърчицелАко сте разглеждали коледния каталог в началото н аБг мама на 8 страница го има
ОТ другата баба и дядо едно магаре което като го хванеш за ушите и скачаш
От брат ми и снаха ми снаха ми къща със звънец и отзад си я редиш както искаш щото в комплекта им амебели и т.н
За градината една танцуваща крава и пееща.Вече ги опаковах и не мога да ви ги снима нито да ви дам линк към сайта на Вега тойс да ги видите
За готвенето няма да си го спеста щото свекърва ми идва на готово у тях си.Миналата година с мъжа ми правихме всичко тя дойде от красно село където продава на пазара и само седна някой да й принася,но таз игодина искам аз да отида на готово че това в корема нещо не  ми дава да се движа много,а как се сърди ако баща му и кака му не го погалят по корема за чао и добър вечер направо застава под гърдите или на пикочния мехур и си седи с часове докато не го погалят.Е то бива характер ама такъв #CrazyКакто и да е да е живо и здраво.Отивам да си лягам ч енещо съм уморен аот разчистване на 1 стая от която 1/3 са счупени играчки чистене ,готвене и миене.Лека нощ
Валя ще ви сложа пропуснала съм.ИЗвинявай.

# 218
Здравейте мацки  Hug

Аз така и не разбрах къде да си пиша  Embarassed

Иви, мисля, че е време да си смениш ника с "Пролет"  Wink нещо и сезоните се объркаха, но аз съм доволна от това рзавитие, защото и без това имам проблем с връхните дрехи  Embarassed

Роси, аз също ще готвя, защото не мога да не участвам активно в кухнята, но няма да пренасям и отнасям.

Аз имам едно притеснение относно пишките  Blush На Дарко още не му е съвсем отлепена, при вас как е положението ?

# 219
Сайта на Вега е www.vegatoys.com
Галче,това с пишките хич да не те притеснява!

# 220
  • Plovdiv
Друтро и от мен! Wink
деата, и Митака иска собствен цифров фотоапарат, ако може и с принтер, всъщност най добре е лаптоп. Joy Няма да го огрее тази Коледа. Обаче намерих нещо интересно за него: Планетариум.
Playmobil видях тук :http://www.igra4kite.com/default.php?cPath=325&osCsid=t9hlh8 … v1ou7quga2mnp6n50
Галл, и нашата не е. Sunglasses И понеже баткото ми беше с фимоза, се чудя дали да не потърся съвет на специалист. Направо съм си леко притеснена, защото Лазе не дава да му се отваря при къпане.
При нас Лазар руши, не поглежда малките играчки въобще. Баткото беше съвсем различен - с часове разиграваше сценки с малки фигурки. Всъщност и сега го прави. Laughing
Йори, благодаря за новата темичка. Heart Eyes Ще и дойде времето. И аз мернах някъде, че намаляват броя на мненията на страница с 5, затова общите страници стават 20. Обаче трябваше да споделя. Сори. Embarassed
А моя милост е на работа на 24 до 21 ч. и на 25 нощна. Joy Кой ще готви  newsm78, не знам, но няма да съм аз. Laughing Май ще се натресем неподготвени на гости у мама. Laughing
Отивам да се трудя на домашния фронт - ще чистя шаран Sick, размразявам фризер /СЕГА ЛИ? smile3511/ готвене, туй-онуй  Joy , а довечера заминавам на фронта, където все пак плащат пари за труда. Joy
Имаме ли връзка с Марис? newsm78
Я, кажи ми облаче, ле бяло, отде идеш, Марис не видя ли? newsm53Сетих се за една реклама. Embarassed
  love001

# 221
  • София
Добро утро и от мен!
Писах , писах и накрая интернета се прецака. И кафенце ви бях приготвила.

ЙОРИ81  не се сърдя, аз даже се притесних да не обидя някой  bouquet.

GALL78 не се притеснявай  и на Оги не е още изцяло отлепена. В началото на юни го водих при проф. Бранков в клиниката по детска хирургия в Пирогов. Той каза , че не е необходимо насилствено забелване и до 4 5 -годишна възраст нещата ще се оправят. Ако се зачерви патката само с риванол.

# 222
  • Остров Приятелство
Здравейте
ЙОРИ81 Хубава темичка! Peace
aniK Да ти кажа честно тази година все още нищо не сме измислили - не се знаеше съпругът ми до кога ще е в чужбина, и дали тук или там да сме.Най-вероятно ще сме на хижа няколко дни, после в един хотел за самата Нова Година.Всъщност там където миналата, може би. Peace....ще бъдем с приятелите от лятото - тези с трите деца....просто тази година ще гледаме да е хубаво най-вече за Яни - ще го водим навсякъде с нас без значение от часа и времето.....
За роклята...ааааа ми как ще ви накарам да се изпотръшкате от неземната ми красота hahaha Joy.....на мен ще я видите, на мееен Laughing
За Бъдни вечер още съм в чуденка - дали аз да се развихря вкъщи или да отидем в Търговище newsm78
Тук хем ще ми е драго заради Яни - ще получи подаръци и от моето семейство....иначе йок...едва ли ще се сетят, че и след празниците могат да го зарадват....може и комерсиално да ви се вижда от моя страна, но пък това е - Искам да има много подаръци  да е радостен и весел....така, че не ме съдете Embarassed...а и знам, че никой ама никой няма да дойде да ми помогне. Confused....но пък ще съм си у дома, а и не се моля някой да идва да ми помага - сама ще се справя по-добре....поне така е било до сега Mr. Green
За Търговище - какво да Ви кажа...скука  и пак скука....хич не се усещат за Калоян все с бебето се занимават, Яни тъжи....мама също Embarassed....не го взимат хич да го гледат, все по бебето ще ходят....и подаръците едни....а най-важното е, че не постят на Бъдни вечер...има и месо и баница със сирене и Shocked.....ама как го описах направоооо Crazy не е чак толкова, но все пак е тъпо и трудно...не, че ще ни се размине отиването до там, но дали да не съкратя престоя се питам Rolling Eyes

Ооох момичета изследванията ще се правят наново.....не били направени точно и......направо изтръпнах и ми е ужасно мъчно....
...сега пак нановоооо пусто! Confused

И най важното - Maris Е добре!Има проблем с компютъра.

Ееееей пък вятърко как вилнее Crazy
Хубав и пълен с хармония ден желая!

# 223
  Здравейте, момичета!  bouquet
  С тази мойта работа, все докато се изкажа и сте почнали друга раздумка и не звуча актуално Wink , но аз да си кажа от напоследък в хронология.
  Срещата, както каза Съни вече, беше многоооо мила, затрогваща, весела и разтоварваща, каквато е и атмосферата в нашата тема всъщност. Момичетата всички бяха прекрасни, толкоз ярки индивидуалности събрани накуп. Много се зарадвах на Рукси и Нина, не ги бях виждала цяла вечност Heart Eyes
  mariyanad    , голям сладур е мъника с тез номерца.
  Тонеска , а на приказките на Гогата как се смях Laughing
  Деаткооо, най харесах подаръка за мъжо ти Mr. Green
  valia_m , радвам се че дечко се успокоява вече Hug
  Нийче, може и да има нещо хубаво да си на работа, а на мама ще и е приятно да и се "на тресете" предполагам.
  Сънка, развихри се душа тук, не си трови романтичната натура ако там ви пренебрегват, тук ще си изморена, но удовлетворена. Важното е ти, Яни и половинката да сте добре, но ако все пак заминете се надявам да те изненадат приятно с поведение. И много ти благодаря, че ни успокои за Мариската  bouquet
  Сега докато се чудех какво да приготвям за утре, че вкъщи освен мен никой не яде шаран, мъжа ми се обади, че негов приятел от Бургас ще донесе 2 килограма сафрид. Много се зарадвах, че няма да се лутам аз за рибата, но как да я приготвя, идея си нямам. А пък утре си имаме виден именник bowuu Ако знаете рецепта, моля подшушнете Praynig
  Хубав ден дами!

# 224
Rady,при нас сафрида задължително се пържи /имам предвид във Варна/.Може да има и други варианти за приготвяне,но аз не знам.Никак не обичам сафрид и пържена риба. Confounded

Общи условия

Активация на акаунт