Да Ви поканя на масата да се почерпим по повод рождения ден на съпруга си - моля

....по-късно и ще Ви нагостя.
Просто е прекрасно.
А и с такава красива жена...
Това се казва почерпка, благодаря.
Дано всичко е наред при теб. Прегръщам те и ти пожелавам късмет. 
Радвам се, че всичко е наред. Пък тя работата
край няма, дамусеневиди.
, отличник. 
И после пак и пак..... 

и не се оплаквай, то така се поддържат килцата
на мен пък как ми липсва тази динамика, това търчане, дето винаги ми е било присъщо. Сега за мен е геройство да отида до магазина
МИЛА ТОНИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ ДНИ ВИ ПОЖЕЛАВАМ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ НА ВАС ЧЕТИРИМАТА, ВЕЧЕ! МАЛЪК-ГОЛЯМ ГОГО ДА Е ПОСЛУШЕН БАТКО! 

Урааааааааааааааа имаме си още едно бебе в отбора .Увеличаваме се.Сега е наред Гал.
дати е жив и здрав Светли,както галено му викаш.Да ви обича и глези.Така както сложи снимки се почувствах все едно съм на ваща маса.Освен такава хубава вечеря,какво му подарихте с Яни ако не е тайна
Спри да го следиш всеки месец и даго чакаш на тръни.Таа бях с веронка 6 месеца сълзи всеки месец и накрая казах ако след коледа не стан еслед нова година отиваме да си правимес мъа ми изследвания и да подадеме за осиновяване.На коледа и на нова година в 12 часа си намислих до края на 2005 да забременея.НА 5.1 погребахме предишното куче на свекърва ми а то милото само ме буташе по корема с муценка и ме гледаше жално и после леко лаеше.На 7.1 разбрах че съм
а трябваше да ми дойде началото на декември.Ноември и декември спрях със всички тестова е и следения и се отдадох на
но не с цел бе еа кто удоволствие и по късно разбрах че съм бременна.Не се отчайвай.Спри с всякакви тестове за овулация и т.н да следиш.Прави си
щото обичаш съпруга си и за удоволствие.Е така бяхмме със второто още щом мина 1 седмиц ато сватбата започнахме опити нон стоп всеки ден.Като ми дойде юли и август се натъжих и си казах еми майната му.Можеби до 30 години ще стане второто,но си продължихме със
На 14.9 реших закъсняваше ми 6 дена да видя да ли ще зарадвам Веронка за Рд където искаше
.Станах първа направих си теста и изчаках.Най дългите 10 минути в живота си като видях
направих закуска за Мемоника и таткото кафе и ги събудих,те милите се същардисаха що плача.Разбраха и Веронка се зарадва чак скочи до тавана.След 2 седмици ми потвърдиха.Имах проблеми како знаете и 1 месец бях на тръни но сега какот виждаш всичко е ок.Така че тайги намисли си го това на коледната нощ стават чудеса.Досега каквото съм си намисляла коледната нощ-демек 24 срещу 25.12 и на 31-ви в 12 часа винаги ми се е сбъдвало до края на годината.