Аз понеже, веднъж тази седмица ви се обяснявах в "либоф", сега смятам да пропусна.

тони, много сте хубави.
И се върнах три години назад.
Гогата как се чувства? Има ли наченки на ревност? Или от ходене на детска градина, не му остава време да изпротестира. 
Джул, много свежо ми се включваш.
Значи и Тео е от прътите в задното колело. Ще се примирят, няма къде да ходят. Лазар тъъъкмо взе да мрънка по-малко и е болен.
По този повод, да се оплача, как ме стресира Джипито. Обаждам му се по телефона и казвам, че е с разстройство от няколко дни, няма други признаци и т.н. А той - ами да не е салмонела?!
А, изследванията ще ги пуснат чак в понеделник. Направо ми се реве. Що пък салмонела, като има такъв вирус. Нямал висока Т и повръщане, за това. Абе, луда работа. Обаче не питайте какво ми е. 
Съни ,

Вале, точно тези дни обсъждахме инатливите характери на септемврийчетата.
Началото на лятото едвам го накарах да си съблече дрехите с дълъг ръкав и якето, сега началото на есента обратното, искаше да ходи гол, по къси панталони. А пък за шапките и закопчаването на зимното яке още се борим.
Абе, НЕ Е СТУДЕНО и това е. А ръцете му сини от студ.АниК, и аз съм от твоята партия, тези дни ще ходя на гинеколог
Иви, браво на Ели.

Тези дни си мислех, гледайки снимките на бебоците в ноемврийската темичка на Тонеска /когато им съобщавах ги разгледах обстойно
Лек ден, момичета. Аз отивам да се успокоявам.
Успяваме да се разбираме за всичко с леки изключения понякога. Имаше един период на тръшканици, но за много кратко време. Пък като започне "заповядай, благодаря, моля..."
).
ще падне игра скоро и ще се мокрим до ушите
Аз правих палачинки на мъжете и сега се самозабавляват

Приятна среща беше днес. 
радвам се, че Лазето се оправя