Ноември преполови, СЕПТЕМВРИЙЧЕТО за Коледа започва да се гласи!!!

• 22 563
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
  • Plovdiv
Честит празник на всички ни! Hug
Аз понеже, веднъж тази седмица ви се обяснявах в "либоф", сега смятам да пропусна. Laughing Heart Eyes
тони, много сте хубави. Hug И се върнах три години назад. Sunglasses Гогата как се чувства? Има ли наченки на ревност? Или от ходене на детска градина, не му остава време да изпротестира. Hug
Джул, много свежо ми се включваш. Heart Eyes Значи и Тео е от прътите в задното колело. Ще се примирят, няма къде да ходят. Лазар тъъъкмо взе да мрънка по-малко и е болен.  ooooh! По този повод, да се оплача, как ме стресира Джипито. Обаждам му се по телефона и казвам, че е с разстройство от няколко дни, няма други признаци и т.н. А той - ами да не е салмонела?! Shocked Нещо казвали ли са в градината. Еййй, още подскачам. Здраво се шашнах и сега се самонавивам, че не е това. Sad А, изследванията ще ги пуснат чак в понеделник. Направо ми се реве. Що пък салмонела, като има такъв вирус. Нямал висока Т и повръщане, за това. Абе, луда работа. Обаче не питайте какво ми е. ooooh!
Съни , fingerscrossed
Вале, точно тези дни обсъждахме инатливите характери на септемврийчетата. LaughingЗа моето вече ви надух главите. Много трудности срещам, когато се сменят сезоните. Grinning Началото на лятото едвам го накарах да си съблече дрехите с дълъг ръкав и якето, сега началото на есента обратното, искаше да ходи гол, по къси панталони. А пък за шапките и закопчаването на зимното яке още се борим. Joy Абе, НЕ Е СТУДЕНО и това е. А ръцете му сини от студ.
АниК, и аз съм от твоята партия, тези дни ще ходя на гинеколог Embarassed. Тва щото нямам познати, въупще. Laughing Уф, срам ме е.
Иви, браво на Ели.   love001
Тези дни си мислех, гледайки снимките на бебоците в ноемврийската темичка на Тонеска /когато им съобщавах ги разгледах обстойно Laughing/, жалко, че при нас нямаме. Късно се заформи модатата. Laughing
Лек ден, момичета. Аз отивам да се успокоявам. Whistling

# 106
toneska,много сладко бебче си имаш!Да ти е здрав!
Ама като ви чета коментарите за характерите на наще септемврийчета,все едно аз съм се оплакала.Явно са такива,щом не е само мойто.Понякога /все по-често/,като се заинати за нещо,направо в чудо се виждам.А пък аз си мислех,че по-голям инат от мене няма Confused
      А беше тооолкова кротко бебе....

# 107
  • Sofia
Абе аз пък не смея да се похваля, ама засега нямам почти никакви ядове с Габриел  Praynig Успяваме да се разбираме за всичко с леки изключения понякога. Имаше един период на тръшканици, но за много кратко време. Пък като започне "заповядай, благодаря, моля..." Shocked Аз хич не му настоявам да го уча, не знам от къде ги прихваща тези любезности  Mr. Green
За кистата не се притеснявам. И аз знам, че е нормално, а може и да е по-голям фоликул, з'то ми се струва, че съм в овулация. Десният яйчник винаги си ме е н Mr. Greenболявал (нали е през месец  newsm78).

# 108
  • Пловдив
aniK, хич и нямам намерение да забягвам пак Grinning

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 17:28 от jul

# 109
Ехооо, честит първи сняг  Party ще падне игра скоро и ще се мокрим до ушите  Mr. Green Аз предлагам нова услуга - най-долна топка от снежен човек  Laughing

# 110
  • Sofia
Ехооо, честит първи сняг  Party ще падне игра скоро и ще се мокрим до ушите  Mr. Green Аз предлагам нова услуга - най-долна топка от снежен човек  Laughing

Heart Eyes На първото ти изречение "ще падне игра" си те представих  Joy Аз мразя зима  Sick

Габриел хич не може да реши какво иска от Дядо Коледа. Между другото онзи ден видяхме в едни деца един робот, който стреля, танцува, ходи... Естествено на другия ден трябваше да вземем същия. Да ви кажа много е добър (забавен е), ако някой реши да го избере подарък  Peace
Jul, много е усмихната куклата   Hug Heart Eyes А ти от този Тео ли се оплакваше, че е палав  Grinning

Хайде, приятен снежен уикенд   bouquet Аз правих палачинки на мъжете и сега се самозабавляват  Mr. Green

# 111
  • Остров Приятелство
Добро утро и от мен,                               
Честит Първи сняг....снегът донесе и моят Имен ден Simple Smile                         
Да поднеса кафе...

...Закуска

....закусихте нали?!....ми да се почваме Mr. Green

# 112
Съни честит имен ден!
Да си ни жива и здрава, много късмет и щастие ти пожелавам!

Джул кога порастна толкова щерката ooooh! леле все едно вчера роди. Голяма е сладурана, да я нацелуваш по усмихнатата муцунка Heart Eyes

# 113
Добро утро, момичета! Hug

Съни- ЧИД! Да ти е живо и здраво името!

# 114
  • Plovdiv
СЪНИ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ НОСИШ ИМЕТО!  love001 Two Hearts
За теб
Джулhug Приятна среща беше днес.  Heart Eyes

Тони, може би трябва да е надписа - Вече съм мама на двама. Laughing Hug
Ето ви една снежна снимка - не е моя. Sunglasses

Лазе вече е без разстройство, храни се като ламята Спаска и търчи из къщата. ooooh!

# 115
Съни Честит Имен Ден!

Страхотни снимки!

# 116
  • София
Добро утроо!!!

Моите мъжлета все още спят. Оги вчера така се радва на първият сняг. Още сутринта в 9 и 30 бяхме пред блока да тича в снега. След обяд бяха с баща си навън да правят снежни човеци.
А по въпроса за дядо Коледа , Оги си е избрал подарък още септември месец и само това си знае. Иска писта с колички . Ние като се разхождахме един ден в Джъмбо видяхме такава и я купихме и сега седи над гардероба. Показахме му я по интернет  и той е във възторг.

# 117
Оля поправено е вече Wink радвам се, че Лазето се оправя Hug а между другото и Гоги беше една седмица на градинка и сега вече сме си в кющи с хрема и зачервено гърло - естествено на АБ - бях подготвена, че ще се разболява, ама не бях подготвена за непослущанието му. Молим го по 100 пъти на ден да не ходи при Ивко, а той върти сучи все е кацнал там и се моля да не се разболее и бебо, защото тогава незнам какво ще правя ooooh! дори и наказанието не върши никаква работа, не слуша при никакви обстоятелства - само върви и "искам това, искам онова".
Ох наоплаках се вече - ама като ви чета ние не сме единствените и Галчети, и Тайги, и Ния - все сме на един и същи хал ooooh! дано да оздравяват по-бързо децата и по-малко да се разболяват Praynig

# 118
Ани, кажи от къде си купила робот, защото Они само това повтаря. Добра идея за коледен подарък Hug

# 119
  • Sofia
Полче, аз мислех, че робота е от Джъмбо, но се оказа, че е от Комсед - този големия магазин за играчки в пресечката до Била на бул."България". И как разбрах (понеже не питах мъж ми Wink ) - торбичка от Комсед прибрана на неправилно място !!!!!  #Cussing out Mr. Green Рони как е? Преборихте ли кашлиците и сополите. Габриел от утре ще ходи на градина, но още точи сополи и покашля Sad Май всички са така Sad
тонеска, аз мисля, че бебчо няма да се зарази. Може и да бъркам, но толкова малки ми се струва, че имат някакъв имунитет  newsm78

Освен мен, Поли и Съни (СнежА/Инка) никой друг не откликна за среща. Я пак да ви запитам, желаете ли да спретнем една (докато Галче може  Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт