Ноември преполови, СЕПТЕМВРИЙЧЕТО за Коледа започва да се гласи!!!

• 22 545
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
  • Plovdiv
Съни, прекрасно, красота. Много топличко ми стана. Hug
Честит празник на всички студенти по душа. Heart Eyes
Тонеска, пак тези болести при вас. Жалко, че трябва да се спира Гоги от градинка. Но, здравето е по-важно. Heart Eyes На тебе определено ще ти е трудно. Hug
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА МАРТИ! ЕЙНДЖИ, МНОГО ЦЕЛУВКИ НА МАЛКАТА И ГОЛЯМАТА БУБОЛЕЧКИ.  love001
ЧЕСТИТИ ХОДЕЩИ КРАЧЕТА НА МАГИ!
Пепе, Тео е един малък мъж. HugВсе си спомням първата ни среща. Laughing
Пипиоле, това с магазините от последните два дни не искам да си го спомням. ooooh!Само аз виках и гонех две хлапета като щура. Полудях, а те се кискаха. Laughing Почистиха надлежно всички подове. Grinning
При нас - Лазе от събота е с конюктивит на едното оче. Заведохме го по спешност на офталмолог. И сега се лекуваме в къщи. Току-що се чух с майка ми  - вече е по-добре. Simple Smile
Пак е от градинката, но какво да се прави. ooooh!
Спирам, защото нещо се е прецакал компа тук, а не ми се мести на другия и се измъчих. С всеки интервал излиза и нула, а аз после трия. Ей, сега ще ви демонстрирам:0 Много0 дълго 0стана0 пак,0 но 0нали 0си0 ви0 обичам. Wink 0Герой, 0а? Laughing
Лека вечер. Heart Eyes

# 256
  • Остров Приятелство
момичета.... Blush

Да Ви почерпя за днешния 8ми декември и да си пожелая успешно завършване на този етап от моето образование. Simple Smile

... и съвсем в духа на истински студент....мога да си позволя само това hahaha Joy

...бедна работа к'во да се праИ Mr. Green

# 257
  • Sofia

Днес черпнята е от мен и с пожелания навсички Анни/Ани/Анита/Анета и т.н. да бъдат много щастливи. Пипи_лота, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН  Heart Eyes

# 258
  • София
Добро утро и от мен!

Желая на всички именници да са много здрави и щастливи Hug.

# 259
Добро утро, мацки  Simple Smile

Честит имен ден на всички Анита  [/color] [/size] Heart Eyes

Съни, мама, сбъркала си си образованието  Mr. Green Ти си поетеса  Heart Eyes

Аз вчера се бях разнежила, че нали имахме празник - 14 години откак сме се загаджили с мъжо и като се впуснах в едни спомени по Skype-то, какви сме били по това време и тн. и моят любим силно притеснен ме попита дали не съм решила нещо да се самоубивам  Joy hahaha Joy  На това в работата му викаме имиджов PR  ooooh! 

Пипиоле, баш такъв модел кашлица изкара Дарко миналата седмица  newsm78 През деня няма почти нищо, но като заспи и се започва една дълга и безкрайна и аз съответно се зомбирах  Crazy Оказа се този път от гърлото и се оправи със Стодал и Хомеожен + Вит.С. (оправи се силно казано де  Wink )   

Пепе, много, ама мнооого е пораснал Тео, пу, пу  Heart Eyes Някак ми изглежда дори по-голям от Дарко. Дарко ми изглежда като гигантски бебешок. 

Тонеска, по-добре го спри Гогата, за да запазиш Ивко. Догодина няма да му се изпари кефа за градина. Вярно, че за теб голям фитнес се очертава, но поне няма да имаш зор с връщането на килцата. Ти всъщност колко наддаде?

Не знам вече дали ви се оплаках, но аз съм вече + 19 кг. и понесох бая упреци от докторката. Сега съм на диета (а аз никога преди не съм пазила такова нещо) и не знаех, колко е трудно. Непрекъснато ми се яде нещо  Embarassed И каква диета покрай тези празници .... онзи ден се наядох с диетична никулденска питка, диетичен шаран, диетична торта  Blush Embarassed Вчера отпразнувахме с една диетична кавърма и диетични шоколадови бонбони  Joy hahaha Embarassed Сега събирам сили да се пречистя място, че по коледа ме чакат едни диетични пуйки, майката си трака  Joy hahaha   

За Мариската да ви кажа, че още не могат да си оправят компа, но са добре. При тян сега са едни дъъълги празници, Ади си е у дома и по тази причина Мариската има леки затруднения с моловете, но пък важното е, че са здрави.   

Целувам ви  Heart Eyes

# 260
Честито на Именничките! Да сте здрави и щастливи!

# 261
  • Остров Приятелство
Честит Имен Ден, на прекрасните
aniK

Пипи_лота

Да са Ви живи, здрави и славни имената и Вие покрай тях!

Нека и всички останали, които носят това свято име бъдат честити!

....абе какъв писател...я глей, то точки, запетайки....била съм яко гладна  hahaha Joy....или ооооо развълнувана Mr. Green

# 262
добро утро
Честит празник на Анита,ани и техните производни  bouquet smile3525 newsm51 newsm67  bigdance2  Party Time newsm81.Да сте живи и здрави и това което си пожелаете в коледната нощ да ви се сбъдне.
Тези дни 7,8,9.12 повече имат годишнини от както се познават с мъжете си .Поне така си спомням че една голяма част от нас така спомена.Още дълги години семейно щастие и любов им желая.Едни от тях сме ние с моя Мъж-на 7.12 направихме 8 години откакто се познаваме ooooh! Thinking много бе,ама все още се харесваме и обичаме като когато тръгнахме за хляб 4 месеца след това. Grinning Mr. Green
Съни я запиши още едно висше.Например за поетеса ще влезеш от раз Mr. GreenСъни ти да не си взела стипендия бе то голям почерпка като за стдент. Mr. GreenЕдин сок и една водка по става ама явно си взела стипендия и затова по голяма е почерпката hahaha Joy Joy
Като казахте кашлица малката щом легне кашля като дърт пушач вече цял месец.АМа ако легне на възглавница.Сменихме дунапренената с пух обрина се,после с такава дето слагат в якетата подплата да е топло и от нея кашля и понеже иска да  е бебето на мама и тате спи в кошарата си и баща й е сложил за душек един огроме юрган и го е подгънал от двете страни и тя заспива на средата на кошарата на кълбо и не кашля цял нощ.Незнам каква е тази гадна кашлица,но щом легне на възглавница мама има безсънни нощи и става да духа нос и да плюеме храчки.А лекаря каза че гърдите са ни чисти .Била здрава като бик.Трябва даго викна слез 22 часа когато  ляга да я види.
Гал аз не смея да кажа че ще ме разтреляш.3 кг за 4 месеца.Напоследък ми се ядът само плодовете който са за сезона и виждам да   341uu  341uu  341uu че макар и таткото да е болен не се разболявам.Незнам що но сега не ми се яде нищо а с Вероника бях като кофа за отпадаци.АМа пък се движех страшно многа сега ми е по трудно,щото осещам как ми се разширява таза и краката ми изтръпват понякога от това.Въпреки това кога с болка кога едва едва ходейки не спирам да ходя пеша.Само ако е кучи студ не се разхождам.
Пепе доста височък ми се вижда Тео.Изглежда като 5 годишно момче.Мъжа ти ли  е висок?
Тонеска все се каня да те питам нещо:Понеже между двете деца разликата е горе долу като между наще имам питанка .Лесно ли го роди ИВайло.Демек бързо ли и без мъки или много по трудно от колкото Гогата.Щото кумата първото го роди с много мъки но разликата между децата е 2 години и 3 месеца и каза че второто го е родила почти пред приемната.Щото сега мойто диване може би му е широко и все е на кълбо,но после надали ще е така.Та това ми е въпроса дали бързо и безболезнено роди ИВайло .
Аник гледах новините снощи и видях какво  е във Велико търново а си представям в Банско какво е.
Алекс Честити прохождащи крачета на малката.В неделя бяхме на прощапулник на племеника и човека от всичко което имаше на масата,не че беше много си хвана една йоника,но доста дълго гледаше във Вероника и аз казах че ще  е музикант който жена му ще го издържа и всички се прихнаха да се хилят.Ще се опитам да кача снимки евентуално довечера.

лек ден на всчки

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 09:43 от ЙОРИ81

# 263
  • Plovdiv
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ НОСЕЩИ ИМЕТО АННА! ЖИВИ И ЗДРАВИ БЪДЕТЕ!  love001
СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ И ЦЕЛУВКИ ЗА АниК И ПИПИ ЛОТА! ЩАСТИЕ, УСМИВКИ И ЛЮБОВ!  bouquet
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА МАЛКИТЕ СЛАДУРИ НА ДЕТЕТО И РОУЗ! ЦЕЛУВКИ НА МАЛКИТЕ КРАСАВИЦИ, МОМИЧЕТА! Hug

# 264
  • Sofia
Честит имен ден момичета! Само с добро да Ви се чува името!

Алекс, честито ви прохождане  Hug    ей, чуждите много бъррзо растат  Mr. Green

# 265
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС!

Да ви почерпя за вчерашната ни годишнина с моя мил съпруг!

Поздрави и на другите празнуващи това в последните дни!

И разбира се на всички бивши и настоящи студенти!
Съни,специално за теб!Развълнува ме!

Вчера цял ден ходихме по магазините из целия град да търсим плюшен вълк за приятелчето на Марти.Много трудна задача се оказа това,да намериш ВЪЛК....

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 13:08 от mariyanad

# 266
Честит имен ден на всички празнуващи!

Галче и аз съм на същото мнение - Гоги го спирам от градинката и ще го пуснем в по-подходящо време. Може би ще опитаме на пролет - зависи от много неща. Искам малко да се закрепи, че за 3 седмици пихме 2 пъти АБ Rolling Eyes А за килограмите - качих общо 17 кг за цялата бременност - не съм се теглила след раждането, ама май съм ги свалила. Особено последните няколко дни може и да съм свалила още някой килограм от притеснения. Гоги ми вдигаше 2 дена висока Т и се бях притеснила, защото нито гърло има зачервено, гърдите са му чисти, само една хрема от която няма как според мен да вдигне Т и се бях почудила какво става, ама овладяхме положението. В същото време и Ивко сме го простудили и на него носа му хърка, кашля, дави се, повръща ooooh! та сега и него лекуваме. И аз нещо се опитвам да се сополивя. Вчера бяхме голямо шоу - цялото домочадие + свеки (че и тя  е болна) се натоварихме на каляската и айде на доктор. Тази жена, която чакаше отвън какво ли си е помислила за нас Laughing

# 267
  • София/Осло
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АНИ K И ПИПСЪН.
ДА ВИ Е ЧЕСТИТО ИМЕТО!!!

mariyanad, честита годишнина!!!

Алекс, честити ходещи крачета  Hug

sunny и всички студенти /бъдещи, настоящи и отдавна завършили/ да пийнем за наше здраве.

# 268
  • Sofia
toneska, мила, стискам палци бързо да се оправяте всички  Praynig Praynig Praynig
деси, това Макси ли е на картинката с крачетата  newsm78

Благодаря на всички за милите пожелания  Hug

# 269
Ани, Пипи_лота и всички Анита - честит имен ден! С гордост и здраве да носите хубавите си имена!

Роси, да, мъж ми е висок. То на снимки по-голям и по-висок изглежда Тео отколкото всъщност е.

Като ви чета как пускате и спирате децата от градина и се чудя не им ли заема друго дете мястото, ако не ходят дълго време  Thinking Или, ако искате да ви се пази мястото плащате ли си пак таксата за градина или не?  Thinking Тук, ако реша да го спра Тео от градина за колкото и да било, пак си давам по една шапка пари на месец. Ако не искам да плащам, не ми се пази мястото съответно. Следователно - плътно на градина.

Ния, да ти кажа и аз се сещам за онази наша първа и единствена среща. Така и не направихме отново голяма сбирка  Confused

Галл, така е то с диетичните шоколади  Joy

Да ви кажа какъв бисер ми ръсна Тео тази вечер. Преобличам се аз и оставам само по сутиен. Той ме поглежда много умно и пита, сочейки към бюста ми: "Мамо, к'во е туа?". Аз се усмихвам и преди да изрека каквото и да било, той с дяволит поглед ми казва: "Аааааа, мама има two more bellies"  Joy Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт