много да го нацелуваш
Габриел зане "цици" Мацки, като дата за коледното парти се заформя 21 декември. Моля всеки да пита, където може, дали има свободно - сутринта от 10ч. или следобяд от 17ч (примерно)... чак и претенции

много да го нацелуваш
Габриел зане "цици" 
Чудя се и аз как ще се оправя с това
А за Т на Гогата - много от вирусните заболявания започват само с Т, която може и 3 дни да държи без друг симптом и после да избие вече я кашлица, я повръщане или просто да се пребори с възпалението детенце...
а пък аз съм с three more bellies
Дарко, милия, вече е в час, че имам цици, че нямам паца и тн. Обаче сега се бори над казуса как така тея цици ще пускат мляко

,
Пепе много сладък
Лекарите могат да са големи идиоти... Винаги има и хора и хора.
.Като порасне неми се мисли колко ще я чакаме ако ходиме някъде докато се облече и гримира.
Аз да се гримирам не обичам ам атова дай му цял ден да го прави и да си прави прически.осле се прехвърля на мене да ме реше и гримира и вечерта на баща си.Добре че още не едокопала котката.ИНаче онзи ден се опит ана кучето при свеки да му лакира лапите. 

Ура ще има и мляко за мойто какао"
Само не можа милото да си представи тази картинка.Ама и до там ще стигнеме.
Сега се връщам от пазар и малееееееееееее
Надявам се да го направя красив, топъл и уютен дом
или пък някакво бижу...нямам часовник например
много сладко.....да кажа ли аз моя келеш.......мамоооо може ли да пипна цомбите 
Парфюмите са необходимост за ежедневието ни и някак не ги виждам като нещо специално. А часовниците - те са си бижута. Може да си вземеш невероятен и ще е с теб дълго, за да ти напомня за този ден рожден.
Много хубав подарък си измислила за Яни

", но след това вече не му обръща никакво внимание.
.
Аз съм в понеделник, закръглих христовата възраст 
знам, че са с малки заплати и ме е яд на тъпата ни държава, защото и една продавачка взима повече от тях 
Нали с мъжа ми сме в една фирма и на служебните сме заедно, няма мърдане 

И аз мисля някакъв малък подарък да им направя, освен всичко друго едната ми е съседка, под мен живее и ми помогна с преместването на Иво от едната в другата група, а пък другата госпожа беше навремето моя учителка в детската градина, та....Но още не съм мислила какво ще е. Подаръците за градината ще са еднакви за момченцата и еднакви за момиченцата, това го решихме още на родителската среща.Ще се купуват с парите, които събрахме в началото. Отделно дадохме по 5лв за самото тържество.

Ruxi има едно място впредвид, а аз уикенда ще мина да го видя. По описание звучи допбре, а и нямаме голям избор.
Хм...сега ми хрумва, че мога ОТНОВО да го спомена пред моя човек
така предколедно;) Мпоже да ти допаден и на теб ...
Винаги съм си мечтала да имам елегантен часовник и въобще елегантни дрехи в гардероба, а истината е, че все спортни работи си купувам 
При вас колко са?