"МАРТенката търси и обича, с нови дрешки своето коремче да облича"

• 19 346
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
  • Стара Загора
ЛЮБИМА по добре дай 10 лв. за такси, отколкото недай си Боже нещо да стане после и да си блъскаш главата и да хабиш излишни нерви!

# 211
  • София
Стаси, зависи дали ти е променян (увеличаван) осигурителния доход наскоро. Ако не е, ползвай спокойно болнични.

# 212
  • Варна
Да ЛЮБИМА и аз съм на същото мнение,по-добре отиди с такси,незнаеш какво може да се случи по пътя,все пак в Сф всички карат като луди,а и дори само да се уплашиш пак не е добре в нашето положение.   Simple Smile

# 213
Добър дееен

Вчера изпита мина добре, си мисля аз. Ама резултата ще е ясен в петък. Ако съм издържала и отивам на устен. Абе мизерна работа е! Много ми се иска да ми се махне и това от главата, та дано имам успех и късмет.  Peace

Днес ми е много поспаливо. Едва гледам, а има да върша тоолкова домашна работа.  Tired Три дена не съм чистила и все едно е паднала бомба за масово унищожение в хола. А мъжлето си седи в средата на кочинката и не се впечатлява. Създавало му се уют! #Cussing out Та седмицата ми започва прекрасно. В петък ще съм на ЖК да видим колко сме пораснали и дали всичко е наред. Общо взето задачките се очертават.  Mr. Green

Шу, оназ кофа не бих ползвала. И не само от финансова гледна точка, ами и от практическа. Като гледам кофата ще се къпем вътре до максимум три месеца и после пак ще опрем до коритото. Няма смисъл, мисля аз. А и още нещо- ортопедите НЕ препоръчват бебето да се слага да седи до 6-месечна възраст.  Thinking

Лек ден и от мен.. ако не ме удари спамаджийската вълна и не се обаждам като Мара Подробната на всяка новинка Whistling

Любима, и аз съм за таксито.  Peace

# 214
  • Варна
Аз пък не съм спряла да карам себе си и детето. Положението във Варна е също страховито, но предпочитам така, отколокото с часове да се влача по автобусите. Ако не дай си Боже, стане беля, стресът с таксито няма да е по-малък. Вярно, ядовете ще са по-малко, но аз не съм толкова черногледа та да тръгвам на път с мисълта за инцидент. Ти си прецени как ще се чувстваш по-спокойна.

# 215
Добро утро, девойки!
: ЛЮБИМА , зависи къде ти е лекарят и ти от къде тръгваш/имам предвид трафика/.Но, с такси няма да чакаш по-малко в задръстванията, така, че, ако питаш мен, ходи си с колата.Аз лично така бих направила.Най-спокойна съм си аз като карам.Даже като ходим някъде на гости с мъжа ми - той е много доволен, че сега не пия и няма да се пазарим/както всеки път  Mr. Green/ кой ще кара кой ще пие  LaughingЧестта се пада винаги на мен.
За кофата - не ми се струва много практична, не бих я ползвала, а и 50 лв. да дам...за една кофа  Laughing
Да ви кажа снощи какъв смях падна с таткото като си легнахме  Joy - легнал той на една страна с гръб към мен и аз зад него, ама коремът ми притиснат за гърба му/как го обясних само/.По едно време той подскача и вика - леле, как ме рита в бъбреците! Laughing Бебка така се беше развихрила, както никога до сега, голям смях падна с тия бъбреци  Mr. Green
А земетресението много силно го усетих и 2-та пъти.Вечерта бяхме по женски в една кръчма в центъра и цялото заведение така се разтресе и с тоя тътен...мале, много зловещо беше.Сутринта също се събудих, добре,че беше по-леко.Много ме е страх от земетресения, в такива моменти усещаме колко сме безпомощни всъщност и как нищо не зависи от нас...

# 216
 Дърта маймуна и  tai, лошото е, че ми е променян осигурителният доход през последните 6 месеца. От септември месец ме осигуряват на реалната заплата, преди това бях на минимална. Sad  В такъв случай по-добре да не ползвам болничен ли?

# 217
  • София - Рим и обратно
Момичета, мерси за бързите съвети, май ще си викна такси. Като си представя, че дори и леко да ме удари някой некадърник ще трябва с КАТ да се разправям и да вися по пътищата  ooooh! и се отказах.
Тедсан, браво за изпита  bouquet

# 218
Здравейте момичета-аз тази сутрин за пореден път ходих в Св.София за влагалищен секрет-уф писна ми вече../между другото четоох,че има и други мами при д-р Катя Златева/. Относно срещата в събота-за съжаление няма да мога да присъствам-щерката е на РД и трябва да я водя,а той е по същото време.. Sad

# 219
  • София
Стаси, ако не се налага, по-добре не взимай болнични. Обясни на шефа си ситуацията и се опитай да си вземеш неплатен  отпуск, който да не се отчита, т.е. да ти платят осигуровки все едно си на работа. В крайна сметка, би трябвало да се съгласят, след като и без това не са те осигурявали като хората.
Никита, можеш да успокоиш благоверния, че ако сега го ритат в бъбреците, като пораснат щерките и се навървят кандидати ергени, направо ритници в сърцето ще получава, така че да свиква. Grinning

# 220
Запис в темичката , докато не сте я приключили !
Приятен ден на всички!
Връщам се да ви чета ....10 странички  ooooh!

# 221
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug
С тия пържени филии и баници, като че ли и аз съм чела форума събота и неделя, защото правих мекици на закуска, а следобед банички със сирене  Embarassed Само, че не станаха много хубави, защото бях взела готово замразено тесто, което май изобщо не можа да втаса  newsm78
Напоследък само за ядене мисля, бяхме до Практикер за столове, а излязохме с ... шоколади  Embarassed После бяхме до Билла, аз пак само на сладкото налетях и купих на малката Коледен календар с шоколадчета. Бях налетяла и на други неща, но добре че мъжо ме спираше постоянно, накрая каза че почвам да го плаша вече  Mr. Green Все едно не съм влизала в хранителен магазин  Crazy Освен това го хваща яд, че ям колкото него и отгоре, пък съм качила само 6 кг.
Днес съм на ЖК и ще видя реално колко съм качила, че на нашия кантар много не му вярвам.
За кофата писахме май и по-рано - не бих си взела такава  Crossing Arms
Белла, честита кола! Леко и безаварийно пътуване! Само да вметна, че с първото дете бяхме с комби, но последния път до морето беше дюкме догоре пълно и то без количка и кошарка, та сега сме вече с джип, който смятам ще ни стигне за двете деца, а мъжо се шегува, че може би трябва да вземем автобус  Laughing
Еля, честит ти договор!
За шофирането - имам книжка от 12 години, ама съм изминала общо не повече от 100 км и така ме претупаха на курсовете  ooooh! Изпита го взех на магия, въобще не можех да карам според мен, само с полигона се оправях и от тогава си ме е страх и все отлагам. То и движението стана ужасно, като се учех съвсем не беше такова. Сега обаче съм се решила - роди ли се второто, да дръпне малко и го зарязвам на някоя баба и почвам курсове за опресняване. Наистина да можеш да караш е голямо предимство, иначе все таксита викам или чакам мъжо да си дойде да ни закара някъде.
За ритането - и ние доста поритваме, но май не колкото каката навремето. Вчера я приспивам и съм я гушнала и изведнъж тя почва нещо да се смее. Бебето я било ритнало, искало да я изгони, трябваше да я успокоявам после, че всъщност не иска да я гони  Rolling Eyes
От земетресения страх нямам, ама мъжо е голям бъзльо, веднага тича навън. Даже скоро каза, че от както бях бременна за последно (преди 3 години) не е имало земетресение, пък аз се шегувам, че сега ще стане и въобще да не се опитва да ме изнася с тоя корем  Joy
Има много вируси напоследък, в офиса са се разболяли почти всички, вкъщи свеки, свекър ми, та и таткото го тръшна гадния вирус - температура, кашлица, ужасни болки в гърлото. С малката още се държим и карам таткото да ходи с маска вкъщи, та дано се разминем  Confused
Хайде лек ден от мен! Утре ще гледам да се отчета за прегледа!

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 12:29 от Катерина78

# 222
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
На мен ми е мечта да карам мини ван Simple Smile но някой сладурски и да е пълен с деца и да е весело.
Сега карам също доста голяма кола - пасат комби.
В нащо семейство аз съм главния шофер. Даже ми написаха акт за превишена скорост, при ограничение 50 съм карала със 70.
Не ме е страх да карам, просто сега внимавам повече да няма резки движения, по бавно и с по голяма дистанция.
В София такситата са ужасТ, ако преценят, че е късо разстоянието хич не те взимат. Сега времето е хладно и нямам намерение да настивам.

# 223
  • София
Привет!
Белла, честита кола! Леко и безаварийно возене!  Hug Добре сте решили да е голяма. ние две години ходим на море с две коли  Embarassed , не ни се побира багажа в една - то са количка, кошарата, миналата година и една люлка, в която го приспивам носихме  Joy ooooh! Ама с деца на море е... нямам думи. Тази година се радвах, като се прибрахме.  Crazy
Елг, браво за договора  Peace Аз преди, с баткото, бях по заместване и два месеца преди да ми изтече майчинството щяха да ме махнат  Confused , щото се оказа, че дори и майките не ги пази закон, като са по заместване. По тази причина напуснах сега и се самоосигурявам. Пък после ще му мисля, като изтече това майчинство, живот и здраве.
Днес май е студено, чудя се дали да излизаме с баткото  newsm78

# 224
ехо,момичета с тези пържени филийки и мекици ми провокирахте апетита и сега немога да се спра да ям.Моля ви побликувайте рецепта за пържени филийки ,та и аз да си направя.
хубав ден

Общи условия

Активация на акаунт