Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват бременност, майчинство, споделяне на лични преживявания и препоръки за дрехи за бременни, здраве и подготовка за раждане. Форумът също така включва споделяне на стихотворения, поздравления за нови майки и обсъждане на различни аспекти на бременността и майчинството.
-
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какво мислите за феталната ехокардиография?
-
Къде се намира магазинът Piggy's House и какви са неговите промоции?

И така чакам си аз реда понеже никой не ми дава мина преди него и се появяват 2 момиченца с баба си и много ясно си личи че са с шарка и добре че жената беше съобразителна прати ги в края на коридора , но да ви кажа така се ядосах и ми кипнаха нервите и тъкмо в този момент излиза сестрата и аз като я почнах викам и тука няма ли ред бременните са с предимство навсякъде, а при това има и болни от шарка. И представете си какво ми отговори сестрата

Само ,че не от тази на Елг ами по мой си начин.
). Това с гадаенето на пола е голяма веселба, стига да не го приемаш сериозно. Моята свекърва като бях бременна с Дара и като ме видя и едва ли не извика - Леле ще е момиче 
Добре, че непросветените не ми ги дават годинките