Коледа и Нова година - сладки изкушения !

• 321 129
  • 2 129
  •   1
Отговори
# 1 770
Тонииии, тия прасенца са много сладки, много идейно така е станало, на мен много ми харесаха.

Пете, браво на теб. Успяла си значи, та и си рисувала, ама айде да кажем това ти е позволено, че седнала предполагам си ги рисувала Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 1 771
Krische, трябваше да са мечета   Crazy, но и прасенцата са хубави  Grinning 
А рецептата и идеята са на Пеполина, за което й благодаря    bouquet

# 1 772
  • София
Момичета,ето да ви покажа и последните ми сладки ,които направих.Те са като известните орехчета,но са във коледни формички.Пълнила съм ги с мармалад.

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9480527

# 1 773
Уна, страхотни са   Heart Eyes    а формичките от къде са?

# 1 774
Уна, очарователни са   bouquet!

Ето и едни предпоследни Laughing сладки от мен и причклювам с тях за тази година :

Дао добавя само, че павих рохличките със сушени плодове (череши, ягоди и пъпеш) вместо ядки и стават още по-хубави. Не мога да покажа снимка сега, тъй като са скрити на терасата. Онзи ден излових скъпото да рови по кутиите с едно пликче и краде сладки. Въййй лошо ми стана, той човека решил да черпи колегите си, а аз се чудя защо намаляват!!!!!!!!

# 1 775
Момичета,ето да ви покажа и последните ми сладки ,които направих.Те са като известните орехчета,но са във коледни формички.Пълнила съм ги с мармалад.

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9480527

Възхитителни са. А формичките от къде са--смисъл, аз я видях в албума ти, но откъде е купена. Разгледах ти албума, много харесвам и Великденските формички. Те от къде са? (освен от ebay, откъдето явно ще се пазарува за следващите Великден и Коледа).

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 16:50 от dalka

# 1 776
  • София
За всички които се интересуват от коледните сладки,показвам уреда,с който са правени.Купих си го от магазин KEV в Пловдив през лятото.Уреда е с 3 сменящи се плочи-за коледните,за орехчета,и за гофрети.
 http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5903014

dalka,великденските формички са правени от съпруга ми от ламарина.Аз си харесвах формичка от ибей,той я гледаше и ми я правеше.Ама това преди да мога да пазаря от там. Grinning

# 1 777
момичета,споделете как точно стават захаросаните кори от портокали и др.
разбрах,че се слага захар,а друго?
и обварва ли се после?

# 1 778
silvi@ , ако питаш за коричките , които се варят, на първа страница има линк за рецептата.Иначе се бланшират три пъти и после се варят със захар - изключително лесно е , а резултатът е страхотен !   Peace

# 1 779
  • Балчик
Уна, прекрасни сладки !!!  Heart Eyes

Ето ги поредните ми сладки- борчета.  Heart Eyes
Не се пекат, от бисквити са.

# 1 780
Оле, Вие спирачки нямате ли?
То и аз така--все съм откачала, ама то това моето е ненормално. Днес подготвях менюто за Бъдни вечер и Коледа. Че то и аз се уплаших като видях списъка. Но отказване НЯМА.  Joy

Уна, на мен грешката ми беше, че не отделих достатъчно време да си потърся формички. После работата ми се натрупа. Но пак имам 7 вида сладки де Simple Smile Просто догодина ще се пазарува яко.

Джемма, има ли рецепта за тези борчета. Аз като чуя нещо от бисквити, полудявам просто....

# 1 781
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Момичета,нямате спиране наистина,как ви остава време за толкова красоти.То май наистина ще ядем само сладки по Коледа. Mr. Green

# 1 782
  • Балчик
dalka, рецептата и схемата на формата ми я даде една мама от този форум (чакам да си познае сладките Laughing), за което много и благодаря.  bouquet Рецептата е лесна- по 1 кофичка от кисело мляко смлени бисквити, смлени орехи, пудра захар, пакетче разтопено масло и зелена боя. Всичко се обърква добре. Аз правя подобни бадемки, само, че с добавка на разтопен шоколад и ги  слепвамс две чаени лъжички, за да придобият формата на бадем. В албумите ми има снимки.

# 1 783
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Джемма-сподели как се правят тези елхички,изглеждат лесни.

# 1 784
да ви покажа и аз едната къщичка...другата още се твори..:
http://media.snimka.bg/1614/009483107-big.jpg

Общи условия

Активация на акаунт