ОВЧА КУПЕЛски мами - 2 част

• 56 931
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
МОмичета, знаете ли в квартала къде има мед. лаборатория?Всеки път когато трябва да пускам някакви изследвания  ходя на далеко поради незнание за налични  такива в близост newsm78

# 631
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Аз изследвания пускам или в Доверие или в Полимед, отстрани на Дайски.

Ема, в началото се пуска микробиология, взима се кръв и урина, до 12г.с. се прави биохимичен срининг и първата фетална морфология (последните 2 не са задължителни).

# 632
Аз изследвания пускам или в Доверие или в Полимед, отстрани на Дайски.
ХА така- не знаех че в доверие има лаборатория , аи за съществуването на другото място. Дай повече инфо, моля те Praynig( може и на лични)

# 633
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Чакай, че те излъгах, нимимед е центъра http://www.goldenpages.bg/bg/b/80168A97-8264-DD11-BA2B-00145E9525E4, полимед ни е дежурния кабинет.  Crazy

# 634
Е- няма нищо - и тия не съм ги чувала Joy
 Мерси за инфото  bouquet Сега ще ги проуча и  ще се засиля тия дни до някой от тях че ми писна да кръстосвам софия рано-рано

# 635
Мами правим подписка за изграждането на деттска площадка в Овча купел зад бл. 429 /срещу Билла/ може да я подпишете в детския магазин зад бл. 429 ако желаете може да я подпишете. Имаме огромна нужда от мшсто, на което да играшт децата ни.
Може да се подпишете и онлайн http://citizenspeak.eu/node/8 тук като за да е валиден гласа ви се активира от полученото писмо на пощата ви! БЛАГОДАРИМ ВИ
Поразрових темата и чак сега видях петицията, дано не е закъснял подписът ми.  Стискам палци за успех с тази инициатива!!!

# 636
И от мен два подписа, довечера ще се включи и съпругът ми.  Дано петицията бъде успешна Praynig

# 637
здравейте Heart Eyes
можете ли да ми препоръчате жена -детегледачка от квартала коята да гледа децата на една приятелка?  Praynig ще сме много благодарни. тя предпочита да е от квартала , в краен сличай от др квартал.

# 638
Здравейте! Аз съм също от Овча купел-ските (старата част, 31-ви блок) мами. Ако на някой му се пие кафе или биричка в района на кафе "Феникс" нека пише. Сина ми (4 г. ) и аз ще се радваме на нова компания!

# 639
  • BABYLAND
Здравейте! Аз съм също от Овча купел-ските (старата част, 31-ви блок) мами. Ако на някой му се пие кафе или биричка в района на кафе "Феникс" нека пише. Сина ми (4 г. ) и аз ще се радваме на нова компания!
   Хич не съм запозната с квартала...та моля за извинение за въпросите, но близо ли сте до 66 у-ще? На мен това ми е ориентира  Embarassed Ние живеем срещу въпросното даскало и ако сте близо - да спретнем среща за по кафе/сок/бира и т.н.  bouquet

# 640
   Хич не съм запозната с квартала...та моля за извинение за въпросите, но близо ли сте до 66 у-ще? На мен това ми е ориентира  Embarassed Ние живеем срещу въпросното даскало и ако сте близо - да спретнем среща за по кафе/сок/бира и т.н.  bouquet
Аз пък съм близо до НБУ,но нещо не се сещам за кафе Феникс  Embarassed Да ме ориентирате нещо и съм съгласна за едно кафе и тн. Сина ми 4г. и той ще е съгласен.  Mr. Green

# 641
  • в очите на дъщеря ми
Аз пък съм близо до НБУ,но нещо не се сещам за кафе Феникс  Embarassed Да ме ориентирате нещо и съм съгласна за едно кафе и тн. Сина ми 4г. и той ще е съгласен.  Mr. Green

Grinning Бл. 31 е в ж.к.Овча купел 2 /и кафе Феникс също) Peace, а това мили мами, е многооо далеч и от района около 66-то у-ще/което се намира именно в старата част на Овча купел/, и от района около НБУ. Peace

# 642
Ако има някой от "Ова купел 1" желаещ компния за разходка с удоволствие бих била Simple Smile) Имам момченце на 7 месеца...

# 643
Здравейте,
и аз съм от новите мами, които си търсят компания за разходки и кафенце Simple Smile имам си момиченц на 4 месецаи една кака на 5 години и ще се радваме да си имаме компания.
Ние сме от Овча Купел 1 - новите блокове срещу Била...

# 644
Привет и от мен, момичета. Гледам тук, че има предложения за кафенца и разходки, та и аз да не остана по-назад  Grinning - ние с моята маймунка сме в ОК2 близо до Т-маркет, така, че и ние бихме се включили в някоя групичка за кафе-разходка.

Знаете ли къде в ОК2 има частна детска кухня? Днес звънях до държавната за малко информация, понеже моето момиченце през август става на 10 месеца и и е време за кухня. Казаха ми обаче, че чак евентуално за октомври месец могат да я включат, ама то още не се знаело. Та затова ме интересуват частните кухни, да пробвам с тях.

Общи условия

Активация на акаунт