Отговори
# 105
  • София
autumnsphere Какво чакаш мадам, че не пускаш снимки.  Дай да те видим де.   Hug

Е, качих, качих... Embarassed Качих и малко бебешки дрешки. Grinning

Добро утро от мен и от моя ритащ бебок! Вчера разправях на една приятелка: "Аз го обичам! Той ме рита!" и тя: "Значи го обичаш, защото те рита?" и аз: "Да!!!" Heart Eyes

# 106
 newsm59

Mother-of-PearlS,честит празник!Много хубави емоции ти пожелавам и весело изкарване!

# 107
Добро утро мамчета! newsm59 Mother-of-PearlS Желая ти много здраве,късмет,усмивки,да получиш много падаръци,а най-големия-февруари!!!Сега да се похваля най-накрая и аз.Влизам в отбора на свекървите Joy.Юнака се разкри!!!!Къде ще иде няма да се крие до края,я!Ще помоля накоя мама да ми сложи stork-boy,А живот и здраве мъжките мами ще помагат от февруари нататък.Малко мънички растем но лекаря каза че време има това изобщо да не ме притеснява,а и каката се е родила мъничка така че всичко е нормално.Всичко на бебчо е в норма.Всички органи и артрибути се видяха,така че за сега съм спокойна.Все още не се е обърнал а е разположен напречно,но и за това има време.PIS74f    честита племеница .Да ви е жива и здрава!За кафявата линийка на корема при първата бременност я нямах но сега и  аз я имам вече,макар и по-бледа.Ужасно мъчно ми стана слад като прочетох поста на Марго.Дано милата има сили да продължи нататък.Всички сме с нея ще стискаме палци и ще чакаме пак да пише.Това е за сега от мен.Пожелавам ви лек ден,пълен с усмивки!!!  love001

# 108
Здравейте момичета   bouquet  

Mother-of-PearlS желая ти мн здраве, щастие, любов и най прекрасната малка перличка февруари  Heart Eyes

Леле Миа66 много ме разчувства с диалога на бебоците, ама нали съм си ревла ми е позволено  Blush

Вчера и аз реших, оповавайки се на стадния принцип,  hahaha да надникна в отчетната темичка на ноемврийките  Blush И на мен ми направи впечатление колко много мами са се обебили доста преди термина си  Shocked Така ме хвана шубето ... то като се замислим почети не остана  Wink

И едно не много интелигентно въпросче- в момента съм 28 седмица, в коя седмица влизаме в 7-мия месец, че нещо се пообърках

# 109
Здравейте, момичета!
Извинявайте, че нахлувам така във вашата тема, но имам въпрос, нямам време да ви изчета всичките постове, моя приятелка е определена за февруари и иска да ходи на гости в Испания със самолет през декември. Знаете ли да ли пускат бременни в самолета и до коя седмица.

# 110
makarena2 Няма да я пуснат, вече е в 3ти триместър.  Пускат до 5-6 месеца (25 седмица).  Това е заради променянето на налягането в самолета.  Всичко може да се случи при полет.  А и не виждам защо ще иска да поеме този риск. 
На мен също ми е забранено да пътувам с самолет Декември и трябваше да сменим планове.

vivi_mm 27 седмица навлизаш в 7ми месец.  Честито, вече си в седморката.  Аз другата седмица те подгонвам.  Hug
Има табличка на първа страница.

# 111
  • Ловеч
Харесах си ето това  http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324148679&doc … rangement%20BAYER  от la redoute ,  ама се чудя дали е количка или е нещо друго  newsm78 Някой разбира ли френски да помогне  Praynig

Продава се кошарка за игра  в разцветките на количката и за това е толкова евтина  Wink

# 112
 Heart Eyes
Днес ставам на цели 32 години....чудих се с какво да ви почерпя....(не ми се ровеше много, много за снимки та да не ми се прияде  Blush ) та ето една малко необичайна почерпка:

А понеже и свекървата и тя има днес рожден ден, пък аз много си я обичам и за нейно здраве една скромна почерпка:

п.с. благодаря на момичетата, които са толкова раннобудни, че вече ме поздравиха за празника ми  Hug

п.п.с. някой по-горе попита - МАГНЕЗИЙ се пие до 9-ия месец....тогава се спира, за да с еподготви матката за раждане

# 113
  • София
Добро утро момичета!  Simple Smile

PIS74f честита племенница да ви е жива и здрава и само да ви радва!

bdbaloni  Mother-of-Pearls желая ти цялото щастие на земята,много любов и късмет във всичко!!!

Светла,добре дошла в отбора на сините гащи,много сме,аз вече се притеснявам,че за моя син няма да има достатъчно гаджета след 15 години  Grinning

Да ви се похваля вчера бях на концерт на Лили Иванова.Беше много приятно искарване,но не и за моя юнак-рита ме почти през цялото време.Явно не иска да става музикант,както се надявах  Grinning

# 114
Добро утро,

Mother -Of-Pearls Честит Рожден ден,

пожелавам ти да бъдеш много обична, уважавана и да се радваш на сладък бебок Февруари месец   bouquet

Харесах си ето това  http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324148679&doc … rangement%20BAYER  от la redoute ,  ама се чудя дали е количка или е нещо друго  newsm78 Някой разбира ли френски да помогне  Praynig

Продава се кошарка за игра  в разцветките на количката и за това е толкова евтина  Wink

Аз мисля, че се продава количка+легло + някаква чанта за багаж.

# 115
Mother -Of-Pearls Честит Рожден ден,пожелавам ти здраве и щастие в очакване на февруарското бебче Hug  bouquet

# 116
  • София
mother-of-pearlS  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН.Пожелавам ти много любов,здраве,късмет и едно здраво и хубаво бебче февруари.

# 117
      mother-of-pearlS и на свекито ти. Много да помага покрай бебето.

krasikoko - това от ларедут е детска количка+ легло+сак за подреждане, но е за игра,т.е. за някое детенце. В първия момент като го видях си помислих, че е за истинско бебе, но после като видях цялата листа, разбрах, че е играчка.

# 118
Добро утро!!! Hug
Бреййй колко много картинки.... Joy

Да си ми здрава,весела,щастлива и много обичана жена и майка...И през Февруари-най-хубавото детенце!!! Hug

Аз от много работа, та чак сега правя включване..Тази нощ спах с тапи,ама да не ви казвам как ме болят ушите сега.... #Crazy Е поне поспах повечко  ooooh!

# 119

Мерси !
Беше прекалено хубаво за да е истина   JoyMr. Green

Общи условия

Активация на акаунт