Отговори
# 120
  • София
Момичета ако някой е запознат с допълнителното здравно осигуряване.Имам здравна карта от работата на ЗОК"Надежда"-болнична медицинска помощ-пълен.Партньори са и Токуда болница.Ако някой знае дали се включва раждане?Причината е да ви питам че на посочените телефони не ми вдигат. Sad
Foxy да те помоля да ме включиш към рачетата 10.07.1981.Благодаря предварително.
Hug

# 121
larakroft1   Hug Още едно рачееееее Mr. Green
Светле честито ти stork-boy Hug

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 10:52 от foxy81

# 122
Да, включва се раждане. Имам колежка, която роди там през май, подробности не знам обаче.

# 123
mother-of-pearlS, честит рожден ден! Желая ти много щастливи мигове през идната година.  Hug Свекървата и тя да е жива и здрава и много да помага.  Laughing

PIS74f, да ви е жива и здрава племенницата. Желая й весело детство и много да ви радва. newsm51

hetera, юнака може да е танцувал и да се е кефел на музиката. Защо реши, че не му е харесало...  Joy

Честито ми 7-мо цветенце. Simple Smile Ние тази сутрин бяхме на доктор и се видяхме с бебка. Станала е 1300 гр. Вървим две седмици напред някъде. Вече взех да се притеснявам как ще раждам. Като знам аз какво бебе съм била 4,500 кг...

# 124
  • София
Mother -Of-Pearls, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много обичана, и едно прекрасно бебчи през февруари! Честит рожден ден и на твоята свекърва!

PIS74f  честита племеница .Да ви е жива и здрава!

И накрая - добро утро и от мене! Макар, че вече почти стана обяд. Тази нощ като се ококорих  в 3 часа и така до 5.  Embarassed Като видях, че няма заспиване, станах и се забавлявах с това, което сте писали снощи. И когато накрая реших все пак да си легна, бебока се събуди и започна да се мята напред-назад, е накрая съм заспала все пак.
PIS74f  не ти завиждам с тези съседи и "наематели", но както си го написала успя да ме разсмееш посред нощ. Като студентка имах подобни приключения с един плъх - та те разбирам.
Mia66, този бебешки разговор е страхотен.
Svetla70, честит ти  stork-boy

# 125
Първо да честитя Рождения Ден на mother-of-pearlS   bouquet Много здраве, радост и усмивки ти желая, едно прекрасно бебче, което да бъде много послушно и кротко  newsm59
Съжалявам за загубата на Марго, дано скоро събере сили и да се разпиши отново с две чертички.
Иначе аз тия дни се занимавам с майстори, че ни слагат изолация, та все разправии.
И на мен доки ми прави проблеми с даването на направления и за това евентуално утре ще отида и сама ще си пусна повечето, че то ако чакам да ми даде той, може и първо да родя Wink
Най-сетне качих и снимки в албумчето Simple Smile

# 126
Честит рожден ден,Гери,желая ти много любов,здраве и най-хубавата перла февруари  newsm59,честито и на свекърва ти    bdbaloni
Момичета май ще си пусна нов ник,че полудявам -всеки път като влезна ми пише,че имам ново съобщение,а няма пощата ми е празна.Някой да дава съвет  newsm78
честито  stork-boy Светле

# 127
  mother-of-pearlS ,желая ти да си много обичана,щастлива и през февруари едно здраво бебче.Красив празник.
Фокси,една голяма част от картинките са твоя заслуга..нали знаеш.
Момичета,аз намерих решение  с хъркането на моят мъж...кекс Embarassed...така сладко съм спала след туй че и къщата да мести...не чувам.
Забравих коя мама беше писала че иска да ползва пелени за многократна употреба....направо и се възхищавам на смелостта.Тъй като аз ще си гледам детето сама....е мъжа ми също,малко ще помага newsm78..не мисля да се пробвам с пелени за многократна употреба,
Svetla70 честито  stork-boy
Аз вчера,така за собствено самочувствие  ходих на вечерен шопинг....а исках да чистя къщата..и си купих  една рокля..и една блузка..но не за бременни и са ми старият номер,ама много съм щастлива.Наистина талията на роклята е вдигната..но те така са модерни май newsm78
Днес ще чистя къщата обещавам.....мъжа ми ще ходи на парти с колеги а ние с бебко ще си правим парти у дома.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.
Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

# 128
Здравейте и от мен..Да ви е красив и изпълнен с щастие денят.

Mother of Pearls, честито. Пожелавам ти да имасх всичко за което си мечтаеш и едно прекрасно голямо семейство с лачезарни , здрави и послушни деца и Татко.

Почерпката е страшна , ама ние като не сме в БГ сега как да си хапнем баница..

# 129
  • София

hetera, юнака може да е танцувал и да се е кефел на музиката. Защо реши, че не му е харесало...  Joy

Честито ми 7-мо цветенце. Simple Smile Ние тази сутрин бяхме на доктор и се видяхме с бебка. Станала е 1300 гр. Вървим две седмици напред някъде. Вече взех да се притеснявам как ще раждам. Като знам аз какво бебе съм била 4,500 кг...

blueberrygirl, затова не се бях сетила.Но наистина ме риташе малко силно сякаш е разгневен,дано е било от кеф  Laughing

За бебка не бъди сигурна,че ще е гигантка,и ние вървяхме 2 седмици напред,а сега сме си точно в нормите. А дори и да стане 4кг и отгоре, поне после ще я къпеш и преобличаш по-лесно в началото  Simple Smile

# 130
ladymax   Hug
dessi06  Hug Спокойно,бе,жена,ще си изчистиш къщата...Поне си си доставила удоволствие с рокличката... Mr. Green

# 131
Добро утро и от мен!
Снощи бях на преглед, всичко с бебето е неред Simple Smile, момче е, няма грешка (колкото и да ми се иска) Grinning
Разпитах докторката за раждането и вече съм почти убедена че ще си раждам в Разлог- може да не ми слагат никакви лекарства за ускоряване на раждането, бебето след раждането остава в същата зала, заедно с майката, през цялото време ще го виждам, може да ми го дадат да си го гушкам на леглото докато минат 2 часа и ни преместят заедно в стаята. Може бебето да си е при мен през цялото време, няма да му се прави или дава нищо без ПРЕДВАРИТЕЛНО да ме питат. Може да ме изпишат на 2-рия ден. Всичко това, разбира се при положение че всичко е наред. Единственото, което не ми харесва е че няма свиждания. Т.е. аз мога да излизам, но без бебето, което не ме устройва. Но все някак ще изтрая 2 дни Simple Smile

mother-of-pearlS, ЧРД, бъди жива и здрава и ти и цялото ти семейство! Нека живота ти е пълен с усмивки!

autmosphere, браво че си намерила такъв вариант!

Красина, аз също смятам с това бебе да опитам пелени за многократна употреба, радвам се че ще има с кого да си обменям опит Simple Smile За съжаление не мога да ти бъда полезна с опит, защото с Алекс използвах еднократни (випреки че на 4.5 месеца опитах ЕБХ, запалих се и на 7-9 месеца махнах изобщо пелените). Тъкмо щях да ти дам линк към темата за пелените и видях че ти вече си писала там Simple Smile

makarena2, всяка авиокомпания има различна политика за пътуването на бременни. Знам че с Бритиш Еъруейс може да пътуваш до 32 Г.С., но само с бележка от лекаря, че позволява пътуването и бременността протича нормално. Аз самата пътувах в 32 седмица от БГ за САЩ, но там си раждах. Струва ми се малко рисковано да пътуваш в напреднала бременност някъде, ако не си спокоен че там ще имаш адекватно медицинско наблюдение и евентуално ако се наложи-да раждаш в добри условия.

radka80, пиши ЛС до някой модератор, сигурна съм че ще ти помогнат!

# 132
Mother-of-Pearls, честит рожден ден, бъди обградена от много приятели и обич   bouquet

Добро утро и от мен  Hug

Пис, честита ви племенница, нека расте здраво детето и да е радост за мама, тате и вунйна  Mr. Green На много интересно място живеете  Joy hahaha Въобще животът в панелката е едно безкрайно приключение  ooooh!  

Вчера и аз се класирах на преглед. Вече започват да ме викат на 2 седмици и това ужасно ме радва, защото през цял месец наистина ми идваше много чакането  Simple Smile Иначе ще добавя към торбата с илачите и Сорбифер заради ниския хемоглобин. Кръвното ми е 120/60, което за мен е много високо, но лекарката очевидно го хареса. Така и не разбрах колко грама е бебокът, обаче върви по-голям на седмици и почти сигурно пак ще ме режат  Confused Здраве да е  Praynig само да се роди живо и здраво  Praynig За кг. - само да съм чула някой да се оплаква  Naughty аз вече съм + 15  Mr. Green аз им казвам, че е от маратонките е дънките, те не ми вярват  Joy Обиколката на корема и тя май над 100 см. идва и такаааа, яко съм го втасала откъм габарити.  

За Магнерича, пие се до деветия месец, после вече е безсмислено, защото той спира контракциите, пък в деветия вече е хубаво матката да започне малко физкултурна дейност. Иначе за раждането преди термина, защо така се притеснихте? Щом влезем в деветия месец всеки ден може да бъде рожден  Wink и няма да е нито късно, нито рано. Важното е да изкретаме до деветия  Praynig

Карбо, ти няма ли да спреш с това пътуване  Naughty Не е хубаво да се друскаш толкова често  Simple Smile

Хайде днес ще чакаме нови отчети  Sunglasses

# 133
Харесах си ето това  http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324148679&doc … rangement%20BAYER  от la redoute ,  ама се чудя дали е количка или е нещо друго  newsm78 Някой разбира ли френски да помогне  Praynig

Продава се кошарка за игра  в разцветките на количката и за това е толкова евтина  Wink

A според мен са евтини, защото не са за бебета, а за ....кукли! Joy  С една дума това са играчки.
mother-of-pearlS да си много, много щастлива! Пожелавам ти попътен вятър във всяко начинание.  bouquet
П.П. Страхотна почерпка! Blush

# 134
Момичета, не бях разглеждала албума ни..от няколко дни и видях нови лица..ама много сме красиви Simple Smile има някой без име на кой ли ли са newsm78

Общи условия

Активация на акаунт