За първа година в детската градина - 12 част

• 15 327
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
ДюДю, да ви е жив и здрав рожденника!
Да расте здраво и силно момче!
И не се притеснявай, ще бъде много забавно за него  Hug

# 61
Копвам ви от друга тема един актуален виц:

Зима. Детска градина. Следобед. Децата се подготвят за тръгване и възпитателките и лелките помагат при обличането. Четиригодишния Боби нещо се бави с обувките и една от лелките идва на помощ. Високите обувки на хлапето влизат с мъка, сякаш са с поне два номера по-малки, но накрая, потънала в пот жената се справя, само за да чуе:
- Ама те са на обратно!...
Поглежда и се вцепенява - наистина дясната и лявата са разменени. Оказва се, че процесът на сваляне е почти толкова трудоемък, колкото и слагането. В края на краищата, обувките заемат полагаемите им се места, а Боби съобщава:
- А това не са моите обувки!...

Лелката буквално се изприщва, нервно (но далеч по-бързо, благодарение на натрупания опит) ги сваля и пита:
- А къде са твоите?
- Вкъщи. Татко ги залепи, а аз днес съм със старите обувки на батко Влади.
Едва сдържайки се да не закрещи, лелката подновява усилията по поставянето на зимното снаряжение. Когато най-после приключва, оглежда детето, после разравя и шкафчето му и със смес от надежда и отчаяние пита:
- А къде ти са ръкавичките?
- Като дойдох сутринта, ги сложих в обувките...

Joy  Joy  Joy

# 62
  • София
Виждате ли какво им на жените, повечето от нас с едно или две не могат да се оправят, а те си имат по 20-30 на главата.  Joy

ЧРД на рождениците!   bouquet Да са живи и здрави! Аз в яслата носих от малките сокчета със сламка, че да им е по-лесно на децата да пият и по-малко да се оливат.  Peace

# 63
  • София
 hahaha hahaha hahaha
Представих си го нагледно
Забравих да ви се похваля, че Калоян вчера е ял хляб и ябълка на обед в ДГ, което за него си e революция. Надявам се да не е било инцидентно.
шоши, бързо оздравяване. За хремата мога да ти препоръчам едни съвсем прости капки - 10мл сребърна вода+5-6 капки клеева тинктура. Това слагах на Калоян и две лекарки ми казаха - ок продължавай. Първо лекарката от дежурния център, защото го водих в неделя и после нашата. Аз очаквах, че ще ми се изсмеят какво слагам на детето, но и двете одобриха. При него и при мен имат много добър ефект.
Надявам се да има календари и календарчета и при нас в ДГ. Аз лично предпочитам джобните календарчета - нося си ги в портфейла и си ги пазя от всяка година.

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 16:04 от ДюДю

# 64
  • София
Simba....  bouquet Joy

# 65
ДюДю, можеш да си направиш такива календарчета. Направи снимки на Калоян в размер на джобно календарче, Купи от някоя книжарница джобни календарчета от най-евтините. Залепяш снимката отпред и ги носиш в някой копирен център да ти ги ламинират. Аз така бях направила за добавка към подаръка за бабите за 1вата Коледа на Криси Simple Smile Тази година мъжа ми се е натоварил с тая задача. И без това това му е работата  Mr. Green

А от ДГ може да поръчам един еднолистов календар. Не че ми харесва, ама ... айде от мене да мине.

# 66
Честито и от нас на рожденика, много здраве му желаем и весел празник  bouquet

# 67
Честит рожден ден на Калоян!!! Много здраве и безгрижно детство му желая! ДюДю, весел празник! Със сигурност ще бъде щастлив този ден!

Симба, разсмя ме с глас.

# 68
  Да е жив и здрав рожденника! newsm67

В по предните страници прочетох , че сте обсъждали с госпожите за подаръците от Дядо Коледа. Сетих се за големия ми син, когато беше втора група писали писмо на Дядо Коледа и списъка с подаръците закачен на таблото пред групата. Зачитам аз....Кой количка , кой кукла, кой влакче ...Иво - ютия... Е ,щях да падна от смях! Joy Joy Joy 

# 69
  • София
ДюДю, честит празник и много късмет и успехи в живота на малкия  Heart Eyes

Вицът на Симба много ме забавлява  Joy

# 70
  • София
Айде по едно следобедно кафенце

# 71
 newsm59  на Калоян!
Симба, развесели ме!

# 72

Ето едно кафенце и от мен!

# 73
Радвам се, че успях да ви развеселя Simple Smile  Hug

Дудинка, dididid , много мерси за кафето. Отивам да си взема едно и идвам да чета  Hug

# 74
  • София

Благодаря още веднъж на всички за поздравленията!Да ви почерпя виртуално Hug
simba хареса ми идеята за календарчетата - ще я пробвам!

Общи условия

Активация на акаунт