Купонджийски месец настана - една година аз съм НОЕМВРИйска мама

• 11 855
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАБРИЕЛА И МОНИКА!!!ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА!!!

МИЛИ МЕРГИ И СЕМ,ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МОМИЧЕНЦАТА!ДА ПОРАСТНАТ ГОЛЕМИ И СИЛНИ ЖЕНИ,МНОГО ДА ВИ РАДВАТ И ДА СЕ ГОРДЕЕТЕ С ТЯХ!!! Hug

Хайде сега от мен за всички поспаланки една закусчица  Party

# 211
  • София
Честит рожден ден на Габи и Моника ! Да са много здравички, послушни и много, много щастливи!
Мерги, СЕМ, честит празник    bouquet

# 212
Честит рожден ден на прекрасните Габриела и Моника! Пожелавам им много здраве и дълъг живот, изпълнен с  прекрасни незабравими мигове! Нека в невинните им детски очички свети само искрица на щастие!

За прекрасните им майчета Мерги и СЕМ :

# 213
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КУКЛИТЕ ГАБИ И МОНИКА!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ, МИЛИ ДЕЧИЦА! Hug

И ЗА ПРЕКРАСНИТЕ ИМ МАЙЧИЦИ Hug:

Ей, ама много хубави снимки видях - Митко, Васето и Наско, Павчо, Елица, Елмира Hug Лейдибейби, Мишката е толкова сладка! Heart Eyes Много ми е хубаво да си имаме чисто ново бебче в темата.  Simple Smile

Симона спи много неспокойно тези нощи. Ставам по милион пъти. Crazy Вчера за пръв път ми даде дълго да й чеша венчетата, много й хареса, дано са зъбки и бързо да избиват. Wink
Сега отивам да си пийна от кафето на Софчето. morning

# 214
Ех, Лейди, благодаря ти, че споделяш това невероятно и неповторимо усещане с нас   bouquet Направо настръхнах от вълнение, докато разглеждах снимките ви  Hug Довери се на майчиния си инстинкт и всичко ще бъде наред  Peace За питането питай колкото и когато си поискаш Peace Винаги ще срешнеш приятелски съвет в тази темичка  Heart Eyes

Арабелка, Вале, от къде ги извадихте тези невероятни торти, бе  Heart Eyes Направо са убиец  Crazy Арабелка, как може да ни лишаваш от тези прекрасни очички  Naughty толкова време?

Деска, много хубави снимки сте направили на Моната. Аз не успях да се оправя на време и гостите дойдоха, преди да успея да снимам въшката сама с тората  Confused

Ви, Александра е прекрасна  Heart Eyes

Скреч, тази торта майка ти ли я е правила  Crazy Браво!

Дианче, ми тя обицата хич не се вижда, бе  Crazy

Мерги, Медхен, Мими,
радвам се, че разгадахте загадката с уокъра, че направо луднах в издирване  Mr. Green

Таш, Снимчице, Гале,
влизайте в крачка  Naughty Я без кофти настоения  Hug

Бакси,  Hug

Сладурчето ме прите4снява  Thinking

Майчета, като гледам прогнозите за времето, ние май няма да се дотътрим до София за общия РД  Sad Пожелавам ви незабравимо преживяване  Heart Eyes

Ние боледуваме семейно  Confused Ужасно е. Много ми е мъчно, че няма да отидем на РД на детенцето на дружката  Confused Все едно и го връщам затова, че те не дойдоха на нашия  Crazy

Иначе според д-р Даскалов вече съм напълно здрава  Laughing Ама за всеки случай ми взе секрет и категорично ще се произнесе в Четвъртък  Rolling Eyes Дано наистина е прав.

За Ицко май работата няма да стане и ще ходя да го записвам където дойде  Confused Ми каквото такова. В крайна сметка всичко зависи само и единствено от неговото желание за нови знания  Laughing

Това ще е от мен. Хубав ден и незабравимо преживяване на празнуващите днес  Heart Eyes

# 215
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАБИ И МОНИКА! ДА СА ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ПАЛАВИ, ЩАСТЛИВИ И КЪСМЕТЛИИ!  Hug
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МЕРГИ И СЕМ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ!
  bouquet

София, мерси за комплимента  Blush
Таш, недей се самонавива, че ще зациклиш като мен... Аз лека-полека се успокоявам. Явно трябват компромиси и това е. добре, че се видях с брат ми, поговорихме половин час и нещата вече не ми изглеждаха толкова трагични и непоправими.
А по-нататък като се почувстваш готова ще смениш и работата  Peace

Цеце, не мисля, че някой ще има особени претенции за тортата. Важното е да се съберем да се видим  Party

Роси,  Hug

# 216
Честит рожден ден на Моника и Габи!
Да са живи и здрави и много щастливи  Hug

Лейди честито бебче вкъщи вече   bouquet Дано никога повече не се налага да се разделяте  Hug По повод на въпросите ти - нормално е да ака и по веднъж на ден. Виж и в кърмаческия форум какво казват по въпроса. Освен това Мишката хапва и адаптирано мляко. Голямото ми дете акаше веднъж на ден, малко и досега го прави по 3-4 пъти дневно  Crazy . За коликите - обикновено се твърди, че вечер са най-силни, но при Тошко пика беше в 11 сутринта.

# 217
Благодаря ви момичета.  Hug
Честит рожден ден на Габи и Моника, да растат здрави и палави. Hug

# 218
  • някъде там

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на порасналите принцеси МОНИКА и ГАБИ, растете обградени с многоо обич

# 219
Честит Първи Рожден Ден на Моника и Габи! Растете здрави и щастливи мили дечица! За Мерги И СЕМ   bouquet   bouquet

Лейди много съм щастлива, че сте заедно със страхотната госпожица. Невероятна е разгледах снимките, ти също изглеждаш прекрасно, много здраве и щастие ви пожелавам на цялото семейство.

Ей момичета страхотни снимки, разгледала съм всички: Дианка много свежо изглеждаш, чудни сте тримката, Павчо вече ми заприличва доста на Любачето; Скреч, много сте сладки; Ditta и вие с рожденичката сте прекрасни; Арабелка страхотен разказ в картинки, много ми хареса, Елица е невероятно сладка госпожица на рождения си ден, тортата ви е уникална, Ви честито прохождане на Алекс, много е хубава, чакаме снимки и от партито, Ели и Лена е порастнала много, искам да я видя вече сладурката.

Ще ви оставям, че човечето ме зове.

# 220
 nbirthdayЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСИТЕ МОНИКА И ГАБИ! РАСТЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА! nbirthday newsm67 newsm67 newsm67

# 221
Честит рожден ден на Моника и Габи!
Да са много здрави и винаги усмихнати!
Весел празник!

Лейдибейби, много е сладка малката мишчица. Много се радвам, че вече сте заедно. А ти изглеждаш страхотно. Въобще не може да каже човек, че си родила преди двадесетина дни  Simple Smile
Не се притеснявай, всичко ще е наред. Вярно, че първите дни са много напрегнати докато свикнете с малкото човече, но постепенно всичко ще влезе в релси. Като мине и първата консултация, като видиш че расте човечето  Simple Smile, съвсем ще се успокоиш.
Дита, колкото пъти ти видя подписа, само се чудя, как успя да я снимаш сама Мона до тортата.  Колко спокойно си седи до нея и балоните. Мойто шило, не мога за секунда да го хвана така. Пък в тортата бръкна на момента, в който я видя пред себе си  Crazy
Как е свекърва ти, намерихте ли доктор? А в това състояние, в друг град и с по-добър специалист може ли да се консултирате?
Дианче, ами честита обица на носа  Laughing А боли ли докато го дупчат  Mr. Green Наистина много си приличат двамата ти сладури  Heart Eyes Моите деца са съвсем различни.
Роси, този пумпал дето си го "подарила" на Габи и Мони, така съм го харесала. Но ми се свидят 50 лв  Rolling Eyes Търся го от няколко дни в нета, защото съм сигурна, че тук му е доста завишена цената, но не го откривам в сайтовете, от където може да се направи поръчка. Но е много интересен и с лесно се борави с него.
Да оздравявате бързо!
Таш, Медхен, Гале, Снимчице, бързо излизане от дупката!
Мацки, кажете повече подробности за това шейкърче. Убих се да го търся във Варна, обаче въобще не са чували за подобно. Гледат ме с насмешка, като че ли едва ли не, не съм разбрала нещо - ама дали не сте се объркали, ама имаме телефони с подобни функции, но за такова нещо не сме чували  Crazy
Отказах се да звъня на тези телефони, защото явно тук го няма. Трябва да звънна обаче, да видя дали пък няма да ми доставят с куриер.
Така или иначе, ще остане вероятно за Коледа.
Чао засега!

# 222
Арабелка, заповядай :

http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=5556&o … csp7kkepq205lda11

Аз се хванах за главата, като видях какви красоти се предлагат на пазара /доскоро такива почти не можеха да се открият/ , но са страшно скъпи  Confused Поне на мен ми идва скъпа играчка от 50-60лв, която едва ще опазя от баткото за 1 месец  Rolling Eyes

# 223
  • от Луната
Честит Рожден Ден на Габи и Мони ! Пожелавам им много щастливо детство[/color][/size]

Лейди, Малката е страхотна, връща ме назад във времето Heart Eyes. А за коликите на Михаела и се появиха още в болницата. Знам само, че в определено време от денонощието се засилват обикновенно вечер или през нощта.При нас бяха от 22 до към 1-2 часа през нощта. Но има и деца без колики или с толкова леки, че не се разбира

Ние си имаме 5 зъбче и вече и мина вирусчето и пак почна да си хапва прасенцето на мама Joy

# 224
Роси, то зависи и за каква играчка става въпрос, но, да скъпо си е, по принцип.
Въпроса е най-вече в това, че цените тук са нереално завишени.
Вчера се включих в една поръчка и поръчах за подарък на едно детенце, ето тази игра - http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=1077&o … 48ospdafimm9lbjc4.
Ами какво да ти кажа, в немският сайт е 10 евро, т.е. няма и 20 лв. В "Играчките" сама виждаш за колко я продават. Това на какво прилича, още повече на фона на нашия стандарт на живот  Sick
А играчките са създадени повече за родителите, отколкото за децата им  Laughing Едно дете прекрасно може да си играе с празен кашон, цветно станиолче, тенджери и тигани или прости дървени кубчета, примерно. Дори е по-полезно, за развиване на въображението му. Ама нейсе, като ние, родителите, трудно устояваме на изкушенията  Mr. Green
Верик, честито ви ново зъбче  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт