Купонджийски месец настана - една година аз съм НОЕМВРИйска мама

• 11 852
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Честит първи рожден ден на Габи и Моника!Да са много здрави и усмихнати!
Весел празник и на Мерги и Сем!Да са ви живи и здрави малките принцеси,само радост да ви носят
!

Лейди,радвам се за хубавата новина!Честито попълнение на още един член в дома ви!

# 226
Арабелка, Роска особено пък в този сайт са доста завишени цените. Този пумпал иначе и аз го гледах. Трябваше да взема подарък на Вас за рождения ден за 50лв е хем не бяха мои хем ми се досвидя бе, наистина срама нямат. Ами купих по-евтина играчка и сега ще му взема още нещо дребно. Мен пък малко ме дразни незнам дали правилно разсъждавам, че всички музикални играчки и книжки пеят песнички, броят, казват азбуката на английски. Как мислите или аз съм поизостанала, имам чувството, че като види куче ще му казва "дог", сигурно няма лошо знам ,че са много възприемчиви малките, но си ме дразни.

Одеве пропуснах да отбележа, че се очаровах и от сладката планинарка Ниночка и порастналия сладур Влади.

# 227
Честит рожден ден на Мони и Габи!

# 228
  • София
Честит първи рожден ден на Габи и Моника!

И за техните мами

# 229
  • София

Честит първи рожден ден на Габи и Моника!

Нямам много време да пиша, но искам да препоръчам една играчка. Свекърва ми я подари на Стефан за рождения ден. Мисля, че от Хиполенд я е купила - толково много с друга играчка не си играе Стефан. Ето я:

Пускат се едни топчета отгоре и излизат отдолу от отворчето, като паднат има мелодийки, а ринговете се нареждат също.

Отивам да си доготвя, лека вечер   bouquet

# 230
Юхуууу  Crazy
Ко прайте бе мацки  Hug
Аз тая вечер съм пак сама,така че ще съм нощна смяна у форума,ако има и други кукувици да свиркат  Mr. Green
Ооо,Юлче ти с ново амплоа,ааа   bouquet
Лейди,как е малката лейди?Голяма сладурка е ,няма страшно те бебешоците са малко изнервени първите дни в къщи,все пак сменят оббстановката,а и докато се нагодите една с друга си иска малко време   bouquet

# 231
АА това юлчето ли била. Аз се чудя как така- няма здравейте, няма да се представи и хоп в темата. Mr. Green

Моята кума се прибраха от голяяяяма почивка в Китай и цял ден сме заедно. Симона беше много послушна, остави ни да си поприказваме, после майка ми дойде и даже един бърз МОЛ направихме. Wink

арабелче, знаеш ли какви маймунджълъци правех на Мона докато мъжа ми я снимаше. Mr. GreenА за свекърва ми - братовчедка ми е доктор в Плевен и тя каза, че ТЪрновското неврологично отделение е много добро и е в сигурни ръце. Ще търсим специалисти, обаче, като стигнем до рехабилитацията. Много искам утре да ида да я видя, днес е била по-добре, но сърцето й още е много рисково и излишни емоции сега не са й нужни. Вярваме, че ще оздравее бързо. Simple Smile

Ох, отивам да видя маймунката, че някаква беля май върши. Thinking

# 232
АА това юлчето ли била. Аз се чудя как така- няма здравейте, няма да се представи и хоп в темата. Mr. Green

Че и нахално поздравява чужди бебета на всичкото отгоре, а  Crossing Arms
 Joy

# 233
Малиии,къде сте всички   Thinking

# 234
Честит Рожден ден на Габи и Мони!Здрави и щастливи бъдете мили дечица! Hug Heart Eyes

Meрги,SEM бъдете много горди с малките създания,нека те ви носят само радост!

# 235
Ето,да не кажете,че само вашите бебета поздравявам в последния момент  Crazy И за мойта мишка да почерпя,макар че тя по- принцип още не се е родила  Mr. Green след около 2 часа чак  Joy
Благодаря на всички ви за поздравите,бъдете здрави и вие  Hug
Пускам ви едно поздравче сега,пък после ще пиша по-подробно или утре  Blush
http://www.youtube.com/watch?v=_pyRRPiN2x0

# 236
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН ГАБРИЕЛА И МОНИКА! ДА СА ВСЕ ЗДРАВИ, ЗАСМЕНИ И ОБИЧАНИ!

newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59

# 237
  • София
Писах, писах, и всичко се затри  Cry Започвам наново!  smile3508

Честит рожден ден на ГАБРИЕЛА И МОНИКА  newsm51 Пожелавам много щастие и здраве и незабравими моменти!

Лейди, честито прибиране вкъщи на малката принцеса! Предстоят ти прекрасни моменти, наслаждавай им се! И не се притеснявай за нищо, бебка ще те води и ще ти показва всичко  Heart Eyes

Цеце, напълно ти се доверявам за избора на торта за общия рожден ден! Ти си с доказано и ясно изразено естетско чувство, така че нямам никакво съмнение, че ще избереш нещо прекрасно!

Сега да ви дам отчет от рождения ни ден вчера. Беше супер! Кари се забавлява доста, толкова нови играчки, деца, балони! После не можа да заспи от превъзбуда. Получи много подаръци, играчки, дрехи, днес цял ден си е разопаковала подаръците! Получи и детско колело (триколка, от тези, които се бутат), страшно й харесва, днес цял ден е карала гледачката да я вози из апартамента  Crazy Имаше жив заек в клуба, страхотна атракция, пипаше го по носа и виеше от кеф  Heart Eyes

От клуба като цяло съм доволна, освен че "каките" много не си даваха зор. Освен това си е доста скъпо  Whistling

Ето снимков материал (Таш, е сега ще видиш ти обувки  hahaha):

Бързам да публикувам, да не запецне отново. Сега ще ви прочета!  Hug

# 238
Кремито много хубави снимки  Peace Малката рожденничка е голяма сладурана,тортата също много ми хареса   bouquet
Мергииииииии много сладко клипче  Heart Eyes изгледах го с удоволствие.Габи много е порастнала и е станала красавица като мама   bouquet
Галето днес я няма  Sad
Сладурчето и тя се изгуби нещо  Tired
Надявам се всички които липсват да са добре  Hug

# 239
  • някъде там
Креми Кари е много сладка госпожица  Heart Eyes
Мерги
клипчето е страхотно

Общи условия

Активация на акаунт