, no скоро ще замаскира положението, че май се задава и другия преден.
Клипчето е разкошно. С Арабела, страхотни презентации сте ни направили.
Мамите с по две деца да дават съвети.
и като почна да му сменям памперса - неееееее. И когато си играем, вече съзнателно ме закача и после хуква да бяга, ама като кокошката, дето гледала от време на време назад да види да не би твърде бързо да бяга, та петела да може да я стигне 
Сега отливката няма да отговаря на размера с 4 дни.
Съдейки по подаръците които получи Влади и отношението им към тях, бая пари бихме си спестили. Човека се радва на пластмасово шише, вестници, ключове, цветя, панти и фугите на плочките. Никакви развиващи се играчки не признава.
А пък съм го заредила за 3 години напред да има да получава.
Чак преди малко седнах да си напиша реда за утре.

ама то посред нощите не е хубаво да се тъпчете, затова няма
Толкова торти направих тези дни, колкото цял живот не съм правила. Първо една да пробвам дали ще стане (нея си я ометохме с мъжО), една за бабешкото парти, една за бебешкото и днес още 2...

напоследък съм така 
Ти си страхотен човек и всеки път като те чета ми звучи песента на Б.Карадочева "Ако до всяко добро същество ,застане поне още едно..."
Звиждам на хората,които могат да те виждат често
Радвам се,че си излязла от лошата фаза.И на мен разместванията ми дават сили,поне няколко дни наред. 
Добре,че Дита бързо те е разкрила,че щях да си питам директно
май съм пропуснала,давай инфо.
това е шега,каквато и да е,Габи ще си хапне с кеф 

Веднъж беше пуснала снимки и аз докато ги видя,ти ги изтри.Радвам се,че този път успях.Вече си имаш една голяма дама 
Все още неиска да ходи сама,но пък за сметка на това постоянно ми нарежда нещо и най-често ми се кара нещо,размятайки пръст под носа ми
Като и кажа лека нощ и тя слага ръка на бузата и ми се клати приспивно 
Не се шашкай при най-малкия проблем и признак за такъв.Мишето ще ти подсказва от какво има нужда и ти няма как да не я разбереш,няма как да сбъркаш,ако и е топло или студено,ако е гладна,жадна или наакана,в един момент и то много скоро ще различаваш всяко нейно мрънкане или рев,с каква нужда са съпроводени.За твое успокоение ще ти кажа,че аз първите няколко дни забравях да сменям на Габи памперса
Колкото до кърменето-не бързай да я дохранваш,след като е отказала гърдата.Изчакай малко и пак и предложи,докато не започне да си хапва достатъчно.Няма да прегладнее за няколко минути или половин час.Представяма се колко си щастлива и нека това бъде така и занапред,за това не помрачавай щастието си,като се тормозиш с разни мисли.Гушкайте се с Мишката и не мисли за нищо друго 
Преди една година по това време,не си усещах краката и гледах като хипнотизирана един стенен часовник в реанимацията 

Браво на теб, аз май общо в живота ми съм правила толкова торти 
И Любака беше така с едно зъбче дълго време. Хубавото е, че излизат нкуп и мъката е по-малка 
Е, когато станат по-големи- след годинка и половина, има нужда да се купуват разни камиони, кукли, занимателни игри и книги.
Като се усъвършенства ще му дам и едно метално канче за да падат вътре и да дрънкат. После още едно за да ги пресипва от купа в купа и т.н.
Бебешките играчки му омръзват много бързо.
Креми, Кари е толкова фешън, че ме накара да преосмисля гардероба си. 
На РДто трябваше да снимам как мъжа ми и двамата дядовци редиха едни кубчета на Симона и много се забавляваха. 

Аз случайно съм попадала два пъти във форума на "Часът на мама". И естествено съм надниквала да видя как са наборчетата. Децата са си сладурковци, а това че имаме различни интереси, мнения и т.н. си е нормално. Единственото което ме разочарова е, че точно на страничката която отворих втория път имаше злобничко подмятане за мамите от този форум. Но не съм обидена или засегната, зарадвах се че на трите странички които прегледах никой не пишеше за болни дечица. Не може толкова много хора да сме на един акъл. Едни надолу, едни на горе, повечето по средата и така. Важното е децата да са здрави 
Пия хапчета, капя капки, капах и лук. А за колко време ще ми мине? С две думи кажете нещо повече ако сте страдали от подобно нещо?