"АПРИЛче с поглед сладък очаква коледен подарък"

• 12 228
  • 274
  •   1
Отговори
# 105
Smooth, пиши как е Томи след високата температура. Излекувахте ли се вече?

Беше питала за магазин за качествени и идейни детски играчки във Варна: в магазин "Два жирафа" в МОЛ-а. Невероятни са! Жалко само, че качеството е подплатено и с високи цени, но играчките наистина са страхотни. Намира се на ет.2 точно до Капелаплей (като застанеш с лице към Капелата вдясно; залепен е за детския кът).

Лина, благодрая за рецептата за медената къщичка  Heart Eyes! Кати, ще изпробвам и твоята рецепта, звучи много обещаващо  Hug!

# 106
Ламичке, честит ти рожденник!
Ивалекс, чудесна книжка сте избрали за Верчето! И Вики е голям фен на Къртичето  Grinning , всъщност всички вкъщи. Спомням си как от детската градина ни водеха всеки понеделник до близкото кино да гледаме приключенията му  Heart Eyes
Елку, не се тормози за змийчетата. Остави ги да си съскат, а ти им гледай сеира  Hug

Браво на всички априлчета за невероятните умения! От вчера Вики има нова дума в речника си, а именно - апълка  Joy Досега казваше само "апъл", въпреки повторенията ми "ябълка"  Joy Цитруси не иска и да погледне, само си играе с портокалите и мандарините, все едно са топки. Но пък ябълки може цял ден да яде  Laughing

Ето линк със снимки от октомври, ако ви се разглеждат http://victoriakransen.multiply.com/photos/album/24/Victoria_October_2008

Лека вечер  Hug

# 107
Честит рожден ден на татко Лам! Да е жив и здрав и много обгрижван от Ламичката и Ламенцето  Laughing!!!
Марини - Адашко, бройте ме за коледния купон. Нямам претенции за датата и мястото на срещата. Аз отдавна съм харесала Таласъмчетата, но тъй като не е много голям и не знам колко ще се съберем, се въздържах до момента.

# 108
Слънчице, аз те броя отдавна, но само с броене не става...трябва и организация да се прави! Wink
Ако можеше оттук, бих го направила! Затова съм леко обезнадеждена, защото мога само да напомням и да досаждам, но някой на място трябва да организира нещата! Hug
Ели, какво стана на прегледа?

# 109
  • София
И аз искам на срещата, но няма да мога да помогна. И незнам дали и ще мога да присъствам, но ще направя всичко по силите ми да дойда.
Ние още не сме оздравели, имаме много странна хрема, високо горе в носа и не ни тече носа, но за сметка на това мен ме боли глава и не мога да дишам изобщо. По цяла нощ спя (ако спя де) с отворена уста и в резултат на това ме боли гърлото.
А на всичко отгоре в началото на декември ще се връщам на работа и сега сърцето ми се е свило и още повече не мога да спя. Направо незнам как ще се оправяме. Нощем да ходя на работа, а денем да я гледам.

# 110
  • Варна
Ламичке, Честито ти рожденик! Да ти е жив и здрав!

450 това е много притеснително. Ти кога аджаба ще спиш щом нощно време ще си на работа, а денем с Вики? Недей така ще се разболееш. Належащо ли е връщането ти на работа? И да се оправяте от този грип вече.

# 111
Здравейте сладурки и малки сладки априлчета,

Брей, нещо все не остава време да пиша,  чета по-често. И на нас много мероприятия ни се струпаха, РД на Ради-таткото ни, моя предстои в понеделник -ще стана на 30 и исках да организирам нещо по-интересно Confused, в събота пък сме кумове и пак приготовления, с новата година се занимавам вече и така, все хубави поводи.

Коледна среща- страшно ми се идва, дано нашия тате да почива и да може да ни докара.
Аз съм съгласна и за предишния клуб-хареса ми .
ЛелеNijntje Направо ми напълнихте очите, такива перфиктни снимки и сте запечатили толкова прекрасни моменти от играта на сладкишката Вики Hug. Страхотни играчки има и дома ви е много красив и улиците. Размечтах се...

На Калинчето на Илит също снимките ме разбиха, прекраасни-браво.
А на Пепенка сладурите са толкова милички, еми заслужава си всичките усилия да се радва човек на такива мили моменти.

Марини, Све
Как се радвам, че ще ви видим(ще положа усилия да не се издъним ние)

ЧРД на любимия на Ламичката, да ти е жив и здрав , много да се обичате.

МариниСтрахотен е брейкъра, какви танци чупи...сладур, на партито ще ни забавлява доста.

Страхотни умения вече имат някои априлчета, браво на тях и на мамите им. Peace Монко си пада повече по физическите усилия, направо е екшън герой. Думи знае много малко и тези които ги знае често ги обръща-каже тати, после каже тита, сполед него се казва Моми, или Миму, като го обърне и той опитва да брои до 3 горе-долу ги докарва. Уча го в асансьора, като се изкачваме нагоре и аз все броя.

много ми е мъчно за болничетата, дано бързо им мине, Пате, как е Алекс?
Чух мойто диване да подсмърча и подкашля сутринта и на обедния сън го подложих но лучената терапия-лелее , как смърдеше в стаята като влезнах  Wink, ама важното е да се лекува. За кашлицата взех черна ряпа -издълбах я и сложих пудра захар сипвам му сока , който се е отделил в млякото и пак слагам захар. Давам му и прополис и коластра но прах. Дано не се задълбочи, че като се сетя при док. какво е и да не е болен ще пипне нещо докато чакаме.

Подарък за Коледа-Още не сме избрали окончателно, на мен много ми харесват тези футьойли-барбарони, но са доста скъпи http://mirsto.com/furniture.php?dir=s Иначе в една тема пишеха, че са страшно удобни и дребните доста си играят с тях , не само седят(което се сещате че рядко става)
Другото е дъска, но ако може да е от тези с магнитите, че иначе ще нашари целия дом. Grinning
Хайде, че прекалих.
целувки на всички ви , здраве ви желая. Peace

450 Мой съвет е изобщо не се хващай-това е нечовешко и нито ще можеш денем нито нощем адекватно да си гледаш задълженията, само ще се тормозиш и да започнеш, пак в един момент ще се откажеш. Дано не ти се налага задължително да започнеш, че наистина ще ти е много тежко.

# 112
  • Попово
neci, виж тук, цените за детските май са по-ниски  http://barbaroni.info/

# 113
  • гр.Варна
Здравейте!
Виждам,че всички сте на вълна подаръци за Коледа.В интерес на истината,ние още не сме избрали подарък.Няма кога да идем по детските магазини.Мислихме за кракомобилче,че той се радва на неща все от този род.
Ради,във Варна се сещам за още поне 2 магазина с хубави играчки:Toy town-на ул.27 юли се намира малко над църквата Св.Николай.Другият е в Чайка,в блока,където се намира сладкарница Анджелика,мисля,че е 68.Магазинът се намира в тази част на блока,която гледа към Морската.Има интересни нещица.
За Коледна среща,ако е предколедна ще се присъединим и то на тази във Варна,,тъй като имаме планове за Коледа извън града и мислим да се върнем чак след НГ.
Криси се адаптира добре на яслата,но уикенда беще на гости на баба си и ни го върнаха хремав.Днес вече и кашля.Дано не се влоши:(
Спорен ден  Hug  bouquet

# 114
  • София
На работата са затруднени, а на мен ми се очертава да работя на този режим години, така че дали ще забавя още 2-3 месеца или не, май няма значение. Ще работя през нощ, а не всяка нощ, та се надявам да издържам някак. Колегите бяха така добри да се съгласят със графика които аз предложих, казах им, че няма кой да гледа Вики. Нямаме помощ от никъде, и до тоалетна да отида пак съм с компания. Та затова се разделихме с баща и да я гледаме по равно и така. Ще видим как ще ми понесе, но наистина нямам много голям избор.

# 115
Варненски девойки, с огромно вълнение бързам да Ви уведомя, че Коледният варненски купон вече е в процес на организиране. Ето темата:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347440.0

Миналата година "отсрамихме" априлската ни дружинка аз, mama_na_Kiki и Denisimo. Надявам се тази година да сме повече.

# 116
  • Beyond the Frontiers
Добро утро,
Борис е малко по-добре. Според лекаря е от хората, които кашлят, но не изхрачват и за това му се задържа всичко в бронхите Embarassed Rolling Eyes Сега правим едни лапи със синап, дано помогнат. В сряда пак сме на преглед и ще видим дали ще го пуснем на ясла.

Често казано, почвам да се чудя, как става този номер да работиш и да гледаш дете. Нуши, успех в мероприятието. И на нас никои не помага, гледаме се сами, и в момента ми е малка лудница на главата.  по закона на Мърфи, точно, когато си най-ангажирано, изкачат още хиляди неща.

# 117
Точно тези два магазина имах впредвид-toy town на 27-ми юли и този в Мол-а  Peace

За Коледния общ купон мен не ме бройте.

Браво на Вики за новия българо-английски дето го умее  Joy

Томи извади първия горен предкътник с голяяяяям зор.Температурата отмина и сега е добре.

# 118
  • София
Често казано, почвам да се чудя, как става този номер да работиш и да гледаш дете. Нуши, успех в мероприятието. И на нас никои не помага, гледаме се сами, и в момента ми е малка лудница на главата.  по закона на Мърфи, точно, когато си най-ангажирано, изкачат още хиляди неща.

Ей, това и аз се чудя от 2 седмици. 3 седмици сме си вкъщи, заради болестта на Бобо, сега и аз съм болна на всичкото отгоре, а шефът ми се сърди за отсъствието. А като си представя, че тепърва ще има болести и болнични, лошо ми става, на работа ще стане ад за мен Sad То се влиза в един порочен кръг - ако искаш да си майка и нямаш баби на разположение, зарязваш кариерата (да не споменавам и финансовата част на проблема).

Нуши, не знам как ще издържиш на този график.

Ние бяхме на хомеопат сега. В четвъртък ще ни е готово лекарството, да видим. Ще продължавам да давам и разни имуностимулиращи неща. Дано се разминем с болестите.

# 119
  • Beyond the Frontiers
Кати М, хич не ме интересува дали се сърди началството. Аз го предупредих, че детето е болнаво. Част от работат мога и от вкъщи да я върша, и той се съгласи. Освен това имам близо 2 месеца неизползвана платена отпуска и директно пускам нея, а не болнични. Ама вчера и днес  е лудница, телефоните ми само звънят, нон стоп съм на компютъра да пиша имейли и да се разправям и обеснявам. Добре, че Борис не ми вдига температура в момента, че и ако той почне да реве ще я втасам от всякъде.
За капак в неделя един банкомат ми блокира известна сума по картата и сега и с тях се разправям, че и ще ходя рекламация да пускам и така. Twisted Evil #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт